2008 Aralık Anneleri

anaaaaaaaaaaaaaaaaaa
kiz nasil uye degilsin onlar uye olasan cikarmi hicc
hatlarmi karisti yoksa yok yook
kesin bir is var bundaa simdi kapatirlar bak
cabuk oll sırnaşık şey

ayy ne güzellll herkese erkek çıkıo sırnaşık şey banada şansıma kız çıkar ayyCADIARZU

kızlar bu takvimler genelde yanlış çıkıyor benim hep takvimlerde çıkanın aksi çıktı fazla kaptırmayın sakın kendinizi :)))

sırnaşık şeysırnaşık şey kiz bulmusum zengin yakisikli kocayi baskasina yar edermiyim hiccc
benle evlmenmeseydi bizim akrabalrdan biriyle evlenecekti
sonra bakar bakar icim ciz ederdijeyyar

seni akıllı senijeyyar valla iyi yapmışsın sonradan için cızlıyacağına. allah mesut bahtiyar etsin canım.

ball evt cnmm
hepimizin niye erkek cikiyo biliyonmuu
cunku hep erkekte sayiyor ooo
tahmini dogum 19 ocak diyo rdimiii

senin neyin oluyor cnmm..................................................

allahın izniyle prensesim olacak canım isminide hazırladık eylül olacak inş.
eşimle eylülde tanıştık kızımızda eylülde geliyor. hep derdimki doğumum eylüle gelirse kızım olsun allah gönlüme göre verdi inş sizlerinde kalbinizden geçen olur tabii önce sağlıklı hayırlı evlatlar olsunlar :nazar:

perihacimmm
belirtilrin ney yazsana yaa nerden yola cikmislar erkek diyolarr
valla benim istah yokk gogusler buyudu
kasik agrim yokk mide bulanim
yok benim neyim olacak

perihacimmm
yok benim neyim olacak

benimde aynen yaa ama benim iştahım ii sayılır göğüslerin çok büyüdü özellikle sağ göğsüm mide bulantım yok ama baş dönmesi başladı kasık ağrımda yok CADIARZU

hehehehehehehehehehehehehehe
valla çok komik oldu şimdi hepimiz o takvime güvenip erkek bebek için hazırlık yapıyomuşuz sonra hepsi kız çıkıyormuş. süpriz ben geldim diye..........................

perihacimmm
yok benim neyim olacak

kız benim miğde bulantım var kasık ağrım var baş dönmem var iştahım var ama kusmaktan yiyemiyorum. herkezin içine doğuyor erkek diye bakalım ne olacak yanlız benim kafam karıştı erkek bebekte tatlı çok yermiş anne fakat ben tatlıdan miğdem bulanıyor sürekli ekşi yiyorum.

ayy yok kız hazırlanmıcam kızıma hamişken hep yeşil turuncu beyaz aldım neymiş kızda erkekde giyer die şimdi kesinleşmeden bi iğne bile almıcam

X