- 22 Mart 2007
- 2.139
- 417
- 40
- Konu Sahibi deryahakan
- #35.701
evet canim çok haklsiin şuann için anneye en düşkün olduklarizaman bu zaman..ilerde degişirmi bilmiyroum ama değişmese iyi olur biz byle iyiyizkaydirigubbakcemile3
kıyamam ya demek çok seviyor seni canim benim..inan melisi çok merak ediyorum bi fotosu falan olsaydi görme imkanim olurdu..
canim ne şekerdir şimdi..sinemle zeynebin facesinden grüşüyoruz..çok şeker çocuklari var ikisininde allah bağişlasin hepimizinkini..
demek melis birde abiyenin gülüşünü taklit ediyor haa..sıpa seni yaaa...
eylülde geçen banyo yaptiriyordum kalk kızzz kalk ayaga dedim..kızı da inceltimişşekliyle şaka olsun diye söyledim..şuan agzinda hep kızzz kelimesi..nekadar çabuk anlıyorlar akıl fikir ermiyor çocuk deyip asla geçmiceksin..onlar bizden daha zeki durumdalar şuan için..
bende biraz yoruluyorum..eylül hanımla ugraş,bir yandan karnimdaki bebişide yormak istemiyroum ama eylüllede vakit geçirmek zorundayim anlican epey yoruluyorum..neyse bunlarda geçecek elbet..
çok p benim yerime melisi canim..görüsüürüzopuyorumnanaktan
bende çok güldüm abiye takliditine hemen kapıyolar maşallah benimki şimdi babasına baba yerine adını söylüyor mihmi (mehmet adı ) çok gülüyorum :))