2008 Aralık Anneleri

selam kızlar nasilsiniz bakalim bebişler nasillar?kimsecikler yokgene yaa..bebeklerden firsat bulamiyosunuz heralde..[/B]

iyi haftalar anneler,zemuszemus nasılız,keyifler nasıl?
bizim kız köpek dişini çıkarmaya çalışıyor,masanın suntalarını koparmışakannehir ,dün eşim,bugün ben ağzından topladık. habire diş,habire diş...
uyku yine sıfır oldu gün içinde...
sağlıklı olsun da artık katlancaz ama sinirlerim harabeye dönmek üzere,adetim de yakın:sinifsinif:

iyi haftalar anneler,zemuszemus nasılız,keyifler nasıl?
bizim kız köpek dişini çıkarmaya çalışıyor,masanın suntalarını koparmışakannehir ,dün eşim,bugün ben ağzından topladık. habire diş,habire diş...
uyku yine sıfır oldu gün içinde...
sağlıklı olsun da artık katlancaz ama sinirlerim harabeye dönmek üzere,adetim de yakın:sinifsinif:

aman canim ya dikkat ette başka seyleri agzina götürmesin valla farkinda olmuyosunbide bakıyonki nerden almişnerden etmiş bişey atmişagzina bende kagit topladim bugün..hemde yürütecin önündeki kağıtları koparmişkaydirigubbakcemile..diş meseleside artik öyle yada böyle çıkıcak canim şimdilik biz biraz rahatız uykularimizda biraz düzeldi..darisisenin başına canim..adet öncesibendede baya gerginlik oluyor:bbo:

Selam aleyküm
Merhaba
Kar yağışı altında herekese iyi akşamlar
Diş sıkıntısı bizde de var.Hayırlısıyla,çocuklarımla perşembe sabahı İstanbul'a gidiyoruz.Bekle bizi İstanbul,inşallah hakkımızda hayırlısı nasip olur.
Sevgiler.Selametle...

selamlarrrr
istanbul'un soğuk ve karlı havası bize yaradı sanırımm:emir_bebek:dün karlı hava yürüyüşü yaptık kızımla akşam mıkı çıkmadan sabaha kadar uyudu maşaallahhh
bugünde deniycem bakalım umarım üşütmeyiz
pusetine koyup rüzgarlığınıda kapayınca sorun olmuyor zaten...

bu arada karne heyecanımız da var bizimmmm:hulya:

herkease selam arkadaşlar.artık havalar iyice soğudu bebişleriniz nasıl?efe 2 gündür ateşliydi.şimdi iyi şükür.su çiçeği aşısı yaptırdık.ateş yaptı.hemde 39 dereceye kadar:KK43:telaş edip r a gittik olabilirmiş.aşıdan olduğunu öğrenince rahatladık.ama 2 gün sürdü.bilginiz olsun arkadaşlar.öpüyorum bebişlerinizi...

merhaba arkadaşlar
ev topluyorum umut uyudukça giremiyorum hasta bebek ve annelere geçmiş olsun.şimdi hemennnnn çarşamba topigine gidelim.kahve kimden bakalım bu hafta.

iyi geceler annelerim

uzun zamandır yazamıyorum buraya
arada bakıyorum yazdıklarınızı okuyorum
bazende çookk uzun zaman önce daha bebeklerimiz karnımızdayken yaptığımız
muhabbetleri okuyorum
heyecanlı yorucu ağrılı ve mutlu günlerdi
içerde beşiğinde uyuduğuna inanamıyorum bazen
günler aylar ne kadar çabuk geçti öyle değilmi?
hele birde gaz sorunumuz vardı sonra diş iştahsızlık
ama bizimle beraberler sağlıklılar en önemlisi bu
ve en büyük şükür nedenlerimiz evlatlarımız
selam ve sevgilerimle....

nurgüncüm çok haklısın
nasılda geldiiiii geçti o günler allah dahada uzun yıllar nasp etsin cümlemize

buarada senindemi uykun kaçtı nurgün benim gibi-tatlicadiarzu-

mrb kızlar nasılsınız
biz iyiyiz şükür
geciyo dün misafirim vardı carşamba toplaşmasına glemedim bu arada kazem nerde kızlar sanki ortalıkta yok gibi

merhaba arkadaşlar selam verip kaçıcam herkes iyidir dilerim biz iyiyiz şükür ev hayatına adapte olmaya çalışıyorum şu an yoğunlukdan bişey anlamış değilim.

nurgüncüm çok haklısın
nasılda geldiiiii geçti o günler allah dahada uzun yıllar nasp etsin cümlemize

buarada senindemi uykun kaçtı nurgün benim gibi-tatlicadiarzu-

yok ben oğlumun ilaç saatinin gelmesini bekliyordum
uyku mu dedin o da ne ? unuttum uyumayı ben

Arkadaslar merhabalar uzun zamandır yoktum ama artık geri döndüm hatırladınızmı benı bebekler ne durumda . ya benım morelım cok bozuldu dun mısafır geldı onun kızı var benım oglumdan 3 gun küçük burnunu gözunu saclarını gosrerıyor benımkı yürümekten baska bişey bilmiyor cok cabuk sıkılıyor ne yapmalıyım akıl verin bana kafayı yıcem ya beklıyorumkafamçokkarıştı

Arkadaslar merhabalar uzun zamandır yoktum ama artık geri döndüm hatırladınızmı benı bebekler ne durumda . ya benım morelım cok bozuldu dun mısafır geldı onun kızı var benım oglumdan 3 gun küçük burnunu gözunu saclarını gosrerıyor benımkı yürümekten baska bişey bilmiyor cok cabuk sıkılıyor ne yapmalıyım akıl verin bana kafayı yıcem ya beklıyorumkafamçokkarıştı

selam canım hoşgeldinnn
canımcım kusura bakma ama en sinir hatta sinir ötesi sinir olduğum konuya parmak basmışsınn
falancanın bebeği aaa dedi benimki demedi
filancanın kızı yürüdü benimki yürümedi vs vs vs
çok afedersin ama o kadar amiyane tabir ile boş bir konuki bu
yani kelimeler yetmez anlatmaya
ama maalesef günümüzde yakın çevre konu komşu vs kıyas yapmayı pek bi seviyor!!!
ben bu konuda şunu düşünüyorum herbireyin yetenek ve dikkat algısı farklıdır.dolayısı ile bir bebek erken konuşurken diğer bir bebek koşabilir.
aktivite yada konuşma yada yürüme bebeğin diğer bir bebeğe göre zeki yada akıllı olduğun asla kanıtı değildir.
bunun en önemli örneği ise einsteindir.

lütfen bu konulara takılıp güzel kafanı yorma derim ben kaldıki benim oğlum 3 yaşında konuştu 13 aylık yürüdü ama şimdi maşaallah çok zeki ve düzgün cümleler kuran bir çocuk.
boş laf bunlar boşşş

haa konu ile alakalı birde şunu söylemek istiyorum yeri gelmişken;
ben bir bebeğe henüz 1 yaşında iken geometrik şekillerin renklerin vs vs aktivitelerin tanıtılmasının
faaliyetlerin yapılmasının bebeğin zekasını etkileyeceğine hiç inanmıyorum.
bana kalırsa bu yaştan başlayarak geometrik şekiller renkler yapbozlar yerine
onlara sevgiyi saygıyı değer vermeyi aşılayalım,inanın bu olguların getirisi uzun vadede diğer cici faaliyetlerin en az beş katı fazlaolacaktır.
liliput

X