2008 Aralık Anneleri

oy oy oyy kıyamam ben paşayaakaydirigubbakcemile3
canımcım üzme kendini bizde de durum hemen hemen aynı...önce çok geçmiş olsunnn
diş sıkıntılarımız hala devam ediyorr mesela
hoş abimizde 11 aylıkken ilk dişini çıkarmıştııı

oyuncak konusuna gelince benim kızçeminde en sevdiği oyuncaklar arasında tv ve klima kumandaları ve cep tellerimiz geliyorrsırnaşık şey
ama ben bu konuda senin kadar esnek değilim canımmmm
bi kere cep teli yanında bırakmıyorum hem sağlığı hemde alışmaması açısından...
kumandayıda öyle ama onu bazen koltuğun üzerinde unutunca alıyor...
ama ben hemen tepkimi gösteriyorum ...kızıyorum ve ver bana diyorum o zaman uzatıyor bana...

bence sende şimdiden ellememesi gereken şeylere karşı tepkini koymalısın canımm
yoksa ileride elinden alman yada bıraktırman çok daha zor olabilirrr

canimcim cok tesekkur ederim öncelikle
ama inanki düsündügün gibi esnek degilim aslinda
kumandalari hep sakliyorum ama ucunu bile gördügü an ona ulasmak icin kiyametleri kopariyor
bide hic unutmuyor essek sipasi kanmiyor yani
kac kez kizdik azarladigimiz zaman yüzümüze bakip gülerek sirinlik yapmaya calisiyor ama sonuc yine ayni
nasil vazgecirecem bu sevdadan bilmiyorum acikcasi cok tedirginim bu konuda cokk:çok üzgünüm:

loracım,
betül de kumanda ve cep telefonu delisiydi.
biz sakındıkça daha da hırs yapıyordu,
görünce ağlıyordu vs..

bi iki kere ikisini de eline verdik,hevesini aldı.
şimdi dönüp bakmıyor..

bhkcim inanki hevesi bitecek gibi degil
gördügü anda gözler fal tasi gibi uzuyor salyasi akiyor resmen abartisiz yani
bende vereyim bikar vazgecer diyorum ama yok banamisin demiyor
bide yuvarlana yuvarlana bir hizlica almasi kapmasi varki görmen gerek cok uyanik olur kendileri cokkk
inanki benim cep ile bozuk olanini bile ayir ediyor benimkini istiyor o kadar kurnaz dusun artik

loracım yağızla egenin huyları benizyor anlattıpğın kadarıyla bizimkide illa ayakta duracak diğer türlü taklada atsam kabul etmiyor:)
ayrıca en çok kumanda ve cep tel. merakı var
ama bizde iyi olan taraf her elini attığında hayır dedik bu ikisi için başkada birşeye hayır kullanmadık şimdi hayır deyince elini çekiyor kumanda ve telefondan şükürki
zaten bizim evde pek tv izlenmiyor o bakımdan srn halledildi

seninkinde yine iyi tarafı kızınca şirinlik yapıyor benimkine kızınca alt dudak sarkıyor başlıyor ağlamaya

Son düzenleme:
amanın teknoloji canavarları yetişiyor şimdiden iyi bende sadece Umut mu böyle diyordum sevindim oyuncakları dışında herşeyle oynuyor şu an.,
uykusuzluk sorunumuz dişdenmi değil mi derken öğlen süt iznime gittiğimde doktora götürdüm.kulağı akmış çünkü bugün annem söyleyince soluğu doktorda aldık kulak zarı kızarmış dedi.dişle birleşince ağrısı çokdur dedi.şurup verdi üç tane bir hafta içsin dedi.inşaallah rahatlar ve iyileşir kuzum.bir an önce.uyumak istiyoruzzzzzz

loracım yağızla egenin huyları benizyor anlattıpğın kadarıyla bizimkide illa ayakta duracak diğer türlü taklada atsam kabul etmiyor:)
ayrıca en çok kumanda ve cep tel. merakı var
ama bizde iyi olan taraf her elini attığında hayır dedik bu ikisi için başkada birşeye hayır kullanmadık şimdi hayır deyince elini çekiyor kumanda ve telefondan şükürki
zaten bizim evde pek tv izlenmiyor o bakımdan srn halledildi

seninkinde yine iyi tarafı kızınca şirinlik yapıyor benimkine kızınca alt dudak sarkıyor başlıyor ağlamaya
ne guzel kazemcim hayir demeyi ögretmissiniz egeye
keske bizimkide anlasa ama nerdee
sirinligi biz bagirinca yapiyor hayatim malesef hic sesimi yükseltmek istemiyorum ama arada oluyo iste malesef ancak o zaman anliyor hayirdan
yoksa benimkinin sinirini görsen ellerini yumruk yapip kizartiyor kendini resmen

amanın teknoloji canavarları yetişiyor şimdiden iyi bende sadece Umut mu böyle diyordum sevindim oyuncakları dışında herşeyle oynuyor şu an.,
uykusuzluk sorunumuz dişdenmi değil mi derken öğlen süt iznime gittiğimde doktora götürdüm.kulağı akmış çünkü bugün annem söyleyince soluğu doktorda aldık kulak zarı kızarmış dedi.dişle birleşince ağrısı çokdur dedi.şurup verdi üç tane bir hafta içsin dedi.inşaallah rahatlar ve iyileşir kuzum.bir an önce.uyumak istiyoruzzzzzz
gökdenizcim akinti derken nasil bir akinti
ben yagizin kulagini temizledim mesela dün turuncu turuncu pislik geldi
bazen kulaginin icindede görüyorum hep o lekelerden
aceba bendemi doktora götürsem
bide benim dikkatimi ceken bir sey daha var yagizin arada agzi kokuyor bazen distendir diyorum sizinkilerdede oluyormu yoksa doktorluk bir durummuki
telasa vermedim hic ama acaba götürmelimiyimki

aynen lora ya egede çok sinirli sahi birde bugün 5. dişimiz geldi
huzursuzluğumuz ondanmış
ama normaldede sinirli bir çocuk ulaşamayınca mesela istediği birşeye çok sinirli coşkulu tepkiler veriyor
ewet kumanda ve tel. konusunda hayırı biliyor ama mesela başka birşeyde yanlışlıkla sesim biraz yükseldimi hemen alt dudak aşağıda başlıyor içlenmeye çok alem

gökdenizcim inşallah en kısa zamanda umut iyi ıolur cnm :emir_bebek:

sahi birde bizde şu sıralar saklama kabı ve çamaşır selesi takıntısı var bayılıyor onlara elinden aldırtmıyor kaydirigubbakcemile5

loracım koyu kulak kiri gibi oysa dün akşam banyomuzu yapıp temizlemişdik sabah yine gelmiş.oplumun şimdiye dek bir kez ağzının koktuğunu duydum ondada ertesi gün 39 derece ateşle doktora gittik boğazları iltihaplanmıştı.başkada duymadım canım.
kazemcim sağol görüyomusun uykusuzluk nedenmiş dedim diş deyip geçmemek gerekiyor demekki.bu arada aynı sinir bizdede var.benimki ıııııııııııııııııııı diye bir ses çıkarıyor üstelik kendini kasarak istediği olmadımı.kıpkırmızı oluyor.

çamaşır selesinin içine oturup düdüüüüüüüt yapıyomusunuz yerde sürüyerek benimki bayılıyor alkisalkisalkisalkisalkisalkis

aynen evde mama sand. var yürüteç oyun halısı herşey bebeshop gibi ama biz çamaşır selesiyle düt düt yapıyoruz cnm yakında kafamda huniyle dolaşmaya başlarsam hiç şaşmamak lazım lülülülülülü

sahi birde baby einstein kukla showları açıyorum bazen pc den oturup izliyor çok gülüyor kuklalara

ayrıca dediğine kesinliklel katılıyorum diş deyip geçmemek lazım çünkü insan öyle bir hale geliyorki herşeyin sebebini dişe bağlar durumda buluyor kendini istem dışı ama olmayabilirde tabi önlem almakta fayda var :nazar:

herkese selamlar

edam geçmiş olsun

loracım yağız paşada tüm bebekler gibi inan bizde öyleyiz
oturup oyuncak oynadığımız yok
varsa yoksa gezmek ve oyuncak harici herşeyi oyuncak yapmak

eylül de çok huysuz bu aralar ama aynı anda 4 diş birden patlatıyor
biriktirdi şimdiye kadar bir avazda dedi
sinir harbi içinde valla

gökdeniz o kulak kiri dediğin şey kulağın içinde biriken kirdir
eylülde de olmuştuda ben soluğu doktorda almıştım
oda korkulacak bişey yok dedi ve bişeyde olmadı gerçekten

kazeem eylülde selede oturmaya bayılıyor kendisi girip çıkmaya çalışıyor
çok akıllılar çok
ama hareketli çocuk her zaman iyidir
akıllı olur

günaydınnnnnnnnnnnnnnn:sm_cool:

biizim burda havalar bayağı bi soğudu
bu sene yaz az oldu sankikafamçokkarıştı
bebemiin şansına sanırım-tatlicadiarzu-

üşütmüşümmm hastayımmmmm :nazar: bayrama da ne kaldı ki şurda offffffffffffffakannehir

çok geçmiş olsun cnm

kazem harikasın güldürdün beni bu arada yürüteç demişken neden aldıysam para verip içine oturtmayı başaramadım bir türlü içine girip dolaşmak yerine dışına tutunup yürütüyoruz tekerlerine basıp yukarı tırmanmaya çalışıyoruz.bilmiyorum benimkimi çok yaramaz.şükür mama sandalyesine oturuyorki oda bir şartı var önündeki tepsi kalkacak masaya sıfır yanaşacak sonrada her tabağa kaşık daldıracak.elleriyle yemeğini kendi yiyecek.altımızda kocaman örtü önümüzde kırılmayan tabaklar.yemek mi yiyoruz savasmı anlaşılmıyor.

doktorda kulak zarı kızarmış dedi zaten kelebeğim sanırım bir haberciydi o akıntı yoksa bendeniz diş deyip duruyordum iki gündür.

aynen öyle cnm Ege ek gıdalara geçti ben gıdadan kesildim gibi birşey oldu çünkü masada ewet mama sand. oturuyor sadece yemek sırasında ama onu kontrol etmekten ben bişey yiyemiyorum zaten o doyup kalkınca bende yorgunluktan iştah kalmıyor mafoldumben
yani kesintisiz sitcom var bizim evde birtek gülme efekti yok

şimdiki bebekler gerçekten alemlerr
okuyorumda hemen herkesinki yaramazlıklara çoktan başlamış bile...
melis de çok hareketli bi bebek ve gün geçmiyorki hareket grafiği yükselmesinnnn
abisiyle yaptıklarınıki görmek lazım anlatamam
hele yürüteci bi yere köşeye takılsın...elleri ile yürüteci kaldırıp kurtarıyor kendisini sonra yoluna devam ediyor:))
Rabbim tüm meleklerimizi korusun inşallahhhh

günaydın anneler

umarım herkes iyidir geçmişi okuma vaktim olmayacak
bugünden sonra bayram sonuna kadar nete giremeyeceğim o nedenle şimdiden bayramınızı kutlamak istedim canlarım
herkes mmuhteşem bir bayram geçirir umarım.
sevdiklerinizle sağlık ve sıhhatle...

bayram&

herkese günaydınn..

annelerim annelerim,
biz bu akşam memlekete gidiyoruz yavru kuşum ve babasıyla..

şimdiden herkesin bayramı mübarek olsun.
Rabbim yavrularımızla daha nice bayramlar nasip etsin hepimize inş..

X