2008 Aralık Anneleri

günaydınlar herkese
liliputcum bizimde bayram sizinki ile aynı tek fark burda kimsemiz yok ya evde ya dolaşarak geçiririz ama bakıcımız var bu yıl ona gideriz ziyarete.zaten salı günde çalışıyorum.bugünde akşama kadar.ne bayram alışverişi ne heyecanı hiç bişi yok bu memlekette.yinede şükürler olsun.

günaydın kazeemmmmmmm
nasılsın oğluşun nasıl
benim oğlum uyudu bu gece ilaçlar etkisini gösterdi biliyomusun ve çok kızdım kendime 3.gün götürdüm doktora diye ama bilemiyor insan diş dedim hep.

iyim cnm sağolasın egeyi uyuttum :lepi:
cnm umutun iyi olmasına çok sevindim
kendine kızma bence çünkü şu süreçte hepimiz tüm sıkıntıları dişe bağlar olduk birazda istemdışı sanırım (bende tik olarak kalacak diye korkuyorum:))
ama en azından tecrübe oldu sanada senin anlattıkların ile bizede artık daha temkinli oluruz
kuzucuklar büyüyor ay hala inanamıyorum ilk doğduğundaki halini düşüğünüyorum bazen ellerini kontrol edemezken şimdi alkış yapıyor çok mutluluk verici geliyor

evet ya gerçekden bende çok düşünüyorum ilk doğduğu zamanları.yüzü elleri ayakları gögsüne sııyordu şimdi omzumda gezditiyorum.Allah daha nice güzel günler nasip etsin yawrularımıza.o zamanda şimdide çok güzel Allaha şükürler olsun.bizde alkış yapıyoruz.bay bay yapıyoruz.babana bir bir söylerim yapıyoruz.

amin cnm valla gerçekten
bir bir yapamıyoruz biz henüz ama tempo tutuyoruz müzik falan çaldığında :)
çekmecelere bayılıyoruz
oyuncaklardanda en çok şu iç içe geçen kutuları seviyoruz onları iç içe sokup çıkarıyor kule yapmaya çalışıyor ama deviriyor

hala çalışan ben kimsenin olmadığını görüyorum bu güzel arefe gününü yine masamda geçirmenin burukluğu ile hepinizin bayramı mübarek olsun.herkese iyi bayramlar.

selam bu hafta pek giremedim bayram temizliği kışa hazırlık baya iş yaptık kızımla ve cok yorulduk
buarada diş bile cıkardık o kadar işin içinde rahatladık yani
herkezin bayramını şimdiden kutluyorum hayırlı bayramlar

iyi akşamlar
merhabalar kızlar
iyisinizdir umarım
size bebişlerinize mutlu ve sağlıklı bir bayram diliyorum,
bayramınızı tebrik ediyorum
nice bayramlar görelim burda bebişlerimizle inşallah

hasta bebişlere geçmiş olsun diyorum

bebiş diyorum ama artık koca dana oldular maşallah etraf dağıtıyorlar

biz de dün yürüteç aldık biraz erken olmuş değil mi? :) napalım sıralarken uzanırken pat pat düşüyor
gerçi yürüteçte fazla uzun süre durmuyor ama en azından kritik anlarda veya sakinleştirirken falan düüüt sürüyoruz o da yürümeye çalışıp gülüyor...

bizim kızımız da bay bay yapıyor alkış tutuyor çak yapıyor ve gel babayı geh babba tek eliyle de gel yapıyor.
yemek bizde de dert
mamayı muhallebiyi reddediyor biz ne yersek ondan.. onu da az az

hele iki gündür adet çıkardı kendine kağıt falan ısırdığında elimle ağzından alıyordum, şimdi de o beğenmediği mamayı tv izlerken falan ağzına verdiğimde parmağıyla çıkarıyor etraf berbat oluyor tabii

bi de pipetle su içiyor çoktandır, onu da bizim ramazanda buzlu kola sevdamızdan gördü.. kola istedi ben de su verdim pipetle artık suluğu eline verince atıyor ille pipet olacak.
baktım pipeti sevdi ayran verdim bir iki fırt bi daha içiremedim
bi de ben soda içiyorum o da çok hevesleniyor asidi gidince veriyorum

buzdolabını çook seviyor yani ben açınca karıştırmayı bulaşık makinesini de hatta birinde kapağına çıktı kaydı tuttum Allahtan bi tarafını vurmadan..
kendime evime çok zaman ayıramıyorum benim kız böyle anacım

kızım uyanınca ara verdim..

bizde ikinci günü yolcuyuz abimin düğünü var haftaya çünkü..
yoksa bayramda gitmeyi düşünmüyorduk..

biz yani kızımla ben tek.. uçakla Allahtan. uzun sürmeyecek ama sıkılgan ve agresif kızım bakalım aklıı ve tatlı masum yönünü mü gösterir yolda, inşallah..

tekrar hepinize hayırlı bayramlar diliyorum
yola çıkanlara da hayırlı yolculuklar..

iyibayramlard.jpg

kucakliyorum hepinizi Şeniz

günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
ben geldim çalışıyorummmmm pazar pazartesi iki gün bayram yaptık çoook güzeldi hatta harikaydı 2 güncük bile olsa yetti oğlum ve eşimle ilk gün annem kardeşim hep beraberdik sonra akşam üzeri onları yolcu ettik.oğluşla bakıcımıza gidip bayramlaştık sonra kızlarıyla dışarı çıktık yemeğe gittik çok güzeldi oyun parkına götürdük oğlumu bayıldı çok eğlendi.dünde babamızla gezdik dolaşdık.evde zaman geçirdik.çok güzeldi ve özlemişim evde olmayı oğlumla eşimle zaman geçirmeyi.bu arada annem bakacak bi on gün daha ama yarın gelecek bugün Umut ve babamız başbaşalar bakalım neler olacak.

herkesin bayramı umarım güzel geçiyordur, yarın iş var banada, ama bu dört gün banada ilaç gibi geldi, bu arada bayboram 8 dişli bir canavar oldu artık

X