2008 Aralık Anneleri

slm tatlı anneler kısa bir tatil snrası döndük ama dönüş snrası daha bir yorgunluk çamaşır temizlik vb
umarım herkes iyidir
hepiinizi kocaman öptüm

selam aralık anneleri

benimde oğlum var bende aralık 2008 annesiyim..burayı sonradan farkettim bir merhaba diyeyim dedim

selam benimmmmm güzel aralık annişlerim..... opuyorumnanaktan

iş güç koşturmaca derken buralara uğrayamaz oldum :kedi: Onur Emre'm de sağolsun artık beni parmağında oynatıyor kaydirigubbakcemile bi yerimizde duramıyoruz sanırım dağcı olucak paşam.. kafamçokkarıştı

herkesleri çok özledim..a.s. geçmişi okuyamadım tabii tahmin edersiniz. Güzel annişleri ve güzel bebişlerinizi koccamannn öpüyorum.. opuyorumnanaktan
arada uğramaya çalışıcam.. Kendinize iyi bakın..

yağmurlu bir bursa sabahından tüm aralık annelerine ve bebişlerine günaydınlar hayırlı sabahlar canlarım..

iyi günler arkadaşlar.Bende aralık annesiyim.Aranıza katılmak istedim.Çok tatlı ve Çok yaramaz bir oğlum var.uykuya hasret yaşayan annelerenim.Efe doğduğundan beri 2 saatten fazla uyumadıartık bu yarım saate kadar düştü.bütün gece ayaktayım.dr muz dişten diyor.napıcam bilmiyorumfikri olan varmı arkadaşlar?

merhaba arkadaşlar
uzun bir süredir buraya yazmadım
ama arada gelip ne var ne yok okudum yalan yok
veeeeeeeeee
yine burdayımkaydirigubbakcemile2

serra bebeğim iyi şükür ve dilerimki
tüm yaşıt diyorum bebeklerinize kızım gibi iyidirler

hareketler çogaldı daha bir dikkat ister oldu meleğim ama olsun o iyi olsunda ben herşeye razıyım :asigim:

sağlıkla sıhhatle yaşdönümlerinede birşey kalmadı ne heyecanlar paylaştık bunuda sağlıkla mutlulukla paylaşmak dileğimle hepinizi ve meleklerinizi opuyorumnanaktan:asigim::1hug:

paparina hoşgeldin canımmm
maalesef bazı bebekler mizaçları yada sıkıntıları gereği annelerini uykuya hasret moda sokabiliyorlarrr
sabırlı ol canımmm bugünlerde geçecekkk

hoşgeldin canımmmm
bu arada puan tablon dikkatimi çektiiidee:1shok:
sen bu puanları ağaçtanmı topluyon nörüyonnnnŞeniz

paparına canım ben çok yaptım kızım uyumayınca onunla gece yarıları

:roflol::roflol::roflol::roflol:

ve bu sıra yine uykusuzuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…