- 9 Şubat 2008
- 1.960
- 3
- 42
- Konu Sahibi deryahakan
- #33.401
günaydınnnnn
buralar ıssızlaştı artıkın :sinifsinif:
buralar ıssızlaştı artıkın :sinifsinif:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
iyi gecler kızlar, gittikçe işimiz artıyo ve zorlaşıyo sanırım, o yüzden topik sessiz, artık iyice hreketlendiler, sürekli takip etmemiz gerekiyo, buna rağmen ufak tefek kazalardan da kurtulamıyoruz malesef
kesinlikle katılıyorum sana canımmm,artık çok hareketlendi bebelerimizzz
demek istediğim işi gücü bırakıp burada olalım değildi zatennn
mesela başımıza gelen yada gelebilecek potansiyel kazaları bile buraya yazarak hem topiğe hareket daha önemlisi bundan ders alıp dikkat etmemizdirrr
melis daha dün sabah mesela koltukta altını alıken nereden almış hangi ara ağzına sokmuş bilmiyorum minik bir parça bisküvinin ambalajını yutmuşşş
tam altını aldım biraz havalansın derken yüzündeki ifade değişince hemen kucağıma kaldırdım ..kaldırmamla öğürmesi bir oldu
o sıra ağzı açılınca jelatin parçasına benzer şeyi gördüm hemen parmağımla aldım ağzından meselaaa
çok şükür bişey olmadı ...:Saruboceq:
birşey sormak istiyorum
ben eylül ü geçen hafta doktora götürdüğümde grip aşısı yaptırmam gerekiyormu diye sordum
oda ben tavsiye ediyorum her hastama dedi
yarımşar dozdan 2 ay yaptırmam gerekiyormuş
ama daha yaptırmadım
siz ne düşünüyorsunuz yaptıracakmısınız yada doktorunuz bu konuda herhangi bişey söyledimi
kararsız kaldım valla
birşey sormak istiyorum
ben eylül ü geçen hafta doktora götürdüğümde grip aşısı yaptırmam gerekiyormu diye sordum
oda ben tavsiye ediyorum her hastama dedi
yarımşar dozdan 2 ay yaptırmam gerekiyormuş
ama daha yaptırmadım
siz ne düşünüyorsunuz yaptıracakmısınız yada doktorunuz bu konuda herhangi bişey söyledimi
kararsız kaldım valla