2008 Aralık Anneleri

iyi gecler kızlar, gittikçe işimiz artıyo ve zorlaşıyo sanırım, o yüzden topik sessiz, artık iyice hreketlendiler, sürekli takip etmemiz gerekiyo, buna rağmen ufak tefek kazalardan da kurtulamıyoruz malesef

iyi gecler kızlar, gittikçe işimiz artıyo ve zorlaşıyo sanırım, o yüzden topik sessiz, artık iyice hreketlendiler, sürekli takip etmemiz gerekiyo, buna rağmen ufak tefek kazalardan da kurtulamıyoruz malesef

kesinlikle katılıyorum sana canımmm,artık çok hareketlendi bebelerimizzz
demek istediğim işi gücü bırakıp burada olalım değildi zatennn
mesela başımıza gelen yada gelebilecek potansiyel kazaları bile buraya yazarak hem topiğe hareket daha önemlisi bundan ders alıp dikkat etmemizdirrr

melis daha dün sabah mesela koltukta altını alıken nereden almış hangi ara ağzına sokmuş bilmiyorum minik bir parça bisküvinin ambalajını yutmuşşş
tam altını aldım biraz havalansın derken yüzündeki ifade değişince hemen kucağıma kaldırdım ..kaldırmamla öğürmesi bir oldu
o sıra ağzı açılınca jelatin parçasına benzer şeyi gördüm hemen parmağımla aldım ağzından meselaaa
çok şükür bişey olmadı ...:Saruboceq:

benden de iyi geceler annelerim..

ben malum hamileliğimin ilk gününden beri,
yani öğrendiğim ilk günden beri bu topikteyim.
benim için önemi büyük yani buranın.
unutulup gitmesini asla istemem o yüzden.a.s

kesinlikle katılıyorum sana canımmm,artık çok hareketlendi bebelerimizzz
demek istediğim işi gücü bırakıp burada olalım değildi zatennn
mesela başımıza gelen yada gelebilecek potansiyel kazaları bile buraya yazarak hem topiğe hareket daha önemlisi bundan ders alıp dikkat etmemizdirrr

melis daha dün sabah mesela koltukta altını alıken nereden almış hangi ara ağzına sokmuş bilmiyorum minik bir parça bisküvinin ambalajını yutmuşşş
tam altını aldım biraz havalansın derken yüzündeki ifade değişince hemen kucağıma kaldırdım ..kaldırmamla öğürmesi bir oldu
o sıra ağzı açılınca jelatin parçasına benzer şeyi gördüm hemen parmağımla aldım ağzından meselaaa
çok şükür bişey olmadı ...:Saruboceq:

owwkafamçokkarıştı
geçmiş olsun lilyumcum.
betül de öyle.
yerden en ufak bir parçayı dahi bulup ağzına atıveriyor yaramaz.
temizlik de ayrı bi önem kazandı artık.
2 günde bir elimde bez yer siliyorum köşe bucak.
tozları bile minicik parmağıyla alıp alıp ağzına götürüyor :asigim:

günaydınnn günaydın günaydınnnn

hayırlı sabahlar ve mutlu bir hafta dilerim hepinize
gerçekten ıssız anneler topiği gibi oldu burası
gelen okuyup kaçıyor çoğu zaman

bence ramazan ve bayram geçip okullarda açılınca biraz daha canlanacaktır burası
bebekler büyüdükçe daha bir hareketli oldular maşallah
arkalarında sürekli koşmak istiyor artık
iki göz yetmiyor onları takip etmek için

ben eylülden fırsat bulup pc ye bile rahat oturamıyorum mesela
eylül le baksam o benden fazla tuşlara hakim olmak istiyor
birde benim kız pek bir gezenti oldu
sokak olmassa odaları dolaşıyoruz
aynı yerde uzun süre kalamıyor minnoş
çok meraklı çokkk

birşey sormak istiyorum

ben eylül ü geçen hafta doktora götürdüğümde grip aşısı yaptırmam gerekiyormu diye sordum
oda ben tavsiye ediyorum her hastama dedi
yarımşar dozdan 2 ay yaptırmam gerekiyormuş
ama daha yaptırmadım

siz ne düşünüyorsunuz yaptıracakmısınız yada doktorunuz bu konuda herhangi bişey söyledimi

kararsız kaldım valla

birşey sormak istiyorum

ben eylül ü geçen hafta doktora götürdüğümde grip aşısı yaptırmam gerekiyormu diye sordum
ama daha yaptırmadım

siz ne düşünüyorsunuz yaptıracakmısınız yada doktorunuz bu konuda herhangi bişey söyledimi

kararsız kaldım valla

kelebeğim günaydın,ben de kararsızım.eşim diyor ki hasta olacaksa kendisi olsun aşı nedeniyle hasta olmasın(hani grip aşısı hafif bi grip yapıormuş ya) doktorumuz aşı eylülde gelecek,ararsınız demişti.19unda hayırlısıyla 9 aylık oluyor.önümüz kış ve anne sütüm 3 ay önce kesildi.içimdeki ses yaptır diyor.malum kışın yürüyecekler bir de bakıcı bakarsa e anne sütü de yok...

teşekkür ederim ilgili arkadaşlarıma...eksik olmayınnn
Allahım korusun bebeklerimizi görünen ve görünmeyen tehlikelerden inş.

ama şuda varki ne kadar dikkat edersek edelimm olacağı varsa bi şekilde oluyor kızlarrr
o yüzden ben kızımda daha relaxım açıkcası..
haaa çok dikkat ediyorum tabiki ama gerisini Allaha emanet ediyorummm

birşey sormak istiyorum

ama daha yaptırmadım

kararsız kaldım valla

kelebeğim bence yaptır çünkü okula giden çocukların var ve eylülün grip olma ihtimali çok yüksekkk
bende bu hafat doktora danışıp geç kalmadan yaptırayım diyorummm

saol liliput cum
dandini evet aşı hafiften grip gibi yapıyorda
kışın asıl salgın gripten koruyor

geçen sene eylül hafif bir gripten dolayı bronşit olup günlerce hast. yattı

daha sonrasında yine hafif grip belirtilerinden bronşiti tekrar başladı

birde eylül ün allerjisi var benim gibi birkaç gündür herşeye hapşırmaya başladı ki bu kışın had safhaya çıkıyor altını değiştirirken bile yeni bez kokusuna hapşırıyor parfüm sabun çamaşırdaki vernel kokusuna bile...

o yüzden yaptırma taraftarıyım ama birde size sorayım dedim

eylülde artık anne sütü almayı bıraktı artık sadece mamayla devam ediyor
nasibi bu kadarmış zaten benim zorla gelen sütümü sondaj makinası bile zor getirirdi ya kızım yoruldu çekmekten...

kızlar bende kesinlikle yaptırma taraftarı olan birisiyim bu aşıyı

çünkü benim de büyükkızım okula gidiyor küçükkızda anaokuluna bşlıcak bu sene

ve çok misafiri gelen birisiyim..ben en iyisi yaptırayım bu aşıyı oğluma..

çok bizde emzirme işini bitirdik ..artık emmiyor oğlum..

evde tek oğlum olsaydı kesinlikle bende relaks düşünürdüm yaptırmazdım bu aşıyı.ama şimdi dışardan gelcek buüüsürü hastalık olabilir.alalım tedbirimizi..

bende grip aşısı konusunda karar veremedim.doktor grip olmalarının bağışıklık sistemini güçlendirdiğini söylemişti.sizin doktorunuz yapalım demiş.kararsızım bende.bizim bebek tek ama bakıcıda duracak eşinin vefat nedeniyle annem bakıyor şimdi üstelik bakıcının okula giden kızı var ondört yaşında mutlaka grip olacaktır.

X