kızlar çarşambaları hep bişey çıkıyo ama geçte olsa yollamaya çalışıyorum bu haftaki favorim eminenin göbişi yorumlarınızı bekliyorum efecim 33cm 837 gr olmuş 8.5 kilo almışım
arkadaşlar ben bu bölüme yeni katılıyorum hepimize sağlıklı gebelikler diliyorum
buda benim göbüşüm.doktor %80-90 erkeğe benziyo demişti bakalım hayırlısı
kızlar çarşambaları hep bişey çıkıyo ama geçte olsa yollamaya çalışıyorum bu haftaki favorim eminenin göbişi yorumlarınızı bekliyorum efecim 33cm 837 gr olmuş 8.5 kilo almışım
herkese iyi akşamlar biraz geç oldu ama idare edin :asigim:
işte oğlumun yuvası :lepi:.. pc kamerasıyla çektim daha uzaktan çekemedim idare edin.:asigim:
.
buda başka bir açıdan
zerencim canımın içi oğlumla hakkımda yapılan yorumları dinledinmi :1closedeyes:
ben seni geçerim dedim sana umarım geçmişimdir kaydirigubbakcemile3
kız nurgül kızımla biz öndeyiz canım kaydirigubbakcemile
kızlar yorum yapın nurgülcümmü benmi:uhm:
gerçekten çok eğlenceli bir bölüm daha önce katılmadığım için kendime yazık diyorum insan kendi değişimini etrafındakilerin değişimini gördükçe gururlanıyor Allah isteyen herkese anne olmayı nasip etsin çok güzel bir duygu
ewet kızlar seçim sizin..
yoksa
:1hug:a.s.
pilates toğu futbol topundan büyüktür cnm bu durumda oyunu vermiş oluyosun..:sm_cool:
kız sen ne uyanıksın -tatlicadiarzu-
ama açılarıda belirtmiş ayyyyyyyyy nurgülcüm o kadar yiyoruz kızımla 1 biziz :icecream:
zaten c.tesi doktor bu ne kilo deyip rejime sokmazsa iyidir:roflol::roflol::roflol:
heheheee
neyse size rakip olmamak için fotomu koymadım :))))))
beni tarif edecek top yok :)))))))))
doktor rejim yap dedi bana. tatlıyı bıraktım yemiyorum artık((((
ozaman 2 numara kavgası yaparsınız :)))))))))))))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?