orkideeeeeee git artık su doktora
aylardr basımızın etini yidincokacimcoook
ogren de kurtulakkaydirigubbakcemile
bende bu isim koyma tartışmalarını anlamıyorum tamam eşlerimizinde söz hakkı var ama o kadar fikrini söylesin ama bebeği taşıyan biziz ilk hak bizimdir
bencillikte değil hele k.validelerin ısrar etmesi beni delirtiyor:mymeka:
aynen katılıyorum
soyadını zaten babası veriyor isim benim istedigim olacakkötükedihüso
butun sıkıntıyı ben cekeyim adını onlar koysun yok oylekötükedihüso
heleki beni istemeyen kaynananın adını koyacam diyen kocayı pişman ederim:mymeka:
kaynana konusunda cok sertim
eşim adını veya onun istedigi bir adı teklif dahi edemez
ben de 2 sene sonra yeni barıstım kaynana ile
cocuk hatrına işte çok ısrar ettiler diye...
ama yaptıklarını unutmus deilim aslakaydirigubbakcemile
aynen şekerim 9 ay boyunca karnında taşı sürekli acaba bişey olurmu kaygısı yaşa sonrada ismini ben koycam adıyla yaşasın de ya senin evladın sen sağken veya yaşamıyorken hayırlı bir evlat değilse cocukların ismini verincemi hayırlı evlat olunuyor anlamadım gitti
işte böyle oluyo kızlar malesef.zeynepciğim eşim öyle dedi ama sanırım bu konu tartışma yaratır evde.inş.olmaz,benim kendi annemde istiyo belki isim kadın demiyor bana.kayınvalide değilmi işte karışacak,bide ne hakkı var üstümde ya,insan sinirlenmeden duramıyor.zeynepciğim sen annesi olacaksın yavrunun,sen naz naz diye diye adı naz kalacak zaten.onlar ne derse desin.
kızlar miss cim yok ortada doktorda işi vardı merak ettim haberi olan varmıfisfisfis
samira haklsın arkadaşım.ben çok yıprandım beni çok yaıprattılar zamanında.şimdi hiçkimse karşıma çıkıpta aslan kesilemez.eşimle tartışsakda haddini bilecek,yok öyle ezilmek pasif kalmak artık.geçti onlar,bana çok büyük ders verdiler akıllandım.ilkim olcak okadar.yüzlerini görmüyorum ama görmesende nasılda morelini bozuyolar insanın.relaks relaks ol bircanÇok üzgünüm çoooksakin olmak gerekiyor.
hakketten kız inşallah kötü bişey yoktur canım (dünür değillermi nasıl meraklanıyo bak bak)kaydirigubbakcemile3
samira haklsın arkadaşım.ben çok yıprandım beni çok yaıprattılar zamanında.şimdi hiçkimse karşıma çıkıpta aslan kesilemez.eşimle tartışsakda haddini bilecek,yok öyle ezilmek pasif kalmak artık.geçti onlar,bana çok büyük ders verdiler akıllandım.ilkim olcak okadar.yüzlerini görmüyorum ama görmesende nasılda morelini bozuyolar insanın.relaks relaks ol bircanÇok üzgünüm çoooksakin olmak gerekiyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?