Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
zea.cim ben sana kargo yapiyim ya tarhanayıı bendede az varr ama paylaşırık ayıp ettin opuyorumnanaktan ben ankaradan bizimkiler gelirkenn boluda satılıyoo dinlenme tesislerinde ev tarhanaları ordan alıom aldırıom bi şekilde acısızından.. varsa tanıdık öle yap yoksa ben göndereyim kargoyla ağustosta gittiğimde ben alırım yine nasılsaa buyrunnnnnnnnn
yoğunum anam misafir var evde birileri varken elim ayama dolanıyoo
zeaım ben de ev tarhanası kullanıyorum..
bu arada cidden ben de gönderebilirim isteyene tarhana..
ya kızlar ben bir günlük menümüzü veriyorum sizlere
bakalım siznasil besliyorsunuz yazin merak ediyorum valla
sabah: anne sütü veriyorum iyi emiyor..aradan 1 saat geçiyor meyve püresi veriyorum sonra uyuyor
ögle: uyanınca gene anne sütü veriyorum..aradan yarim saat geciyor.ogünkü yaptigim corbasan bir dolu kase içiyor..aradan 2 saat geciyor gene 1 kase yogurt yiyip uyuyor.
aksam:anne sütü veriyorum..gece yatmadan öncede 8 tahillli mama veriyroum emzirip yatırıyorum.
ayy sizleri merak ettim yaa..bi yazin bacilarlülülülülülüay daha degişik ne verebilirim diye düşünüyorum.
bu arada bilgilerinizide benle paylasin öpüyoırumsizleri kıslarrrropuyorumnanaktan
kızlar ya aranızda ekmek veren varmı acaba bebişlerine
normal ekmek mi veriyosunuz yoksa bebişlere özel ekmekler mi var?
kahvaltısını ekmekli olarak yaptırmayı düşünüyorumdaCADIARZU
esiinnnnnnn
sana özelden mailimi mesaj atayımda o dosyayı ekleyerek bide bana gönderiver bende yapacam bi dosya ama bitürlü yapamadım yaa :kedi: olarmıı