- Konu Sahibi SevimliSevim
-
kızlar havuç suyu cok süt getiriyor diyorlar..
deneyen oldu mu..
katı meyve sıkacağıyla sıkmak lazım aslında..
bol süt lazım ya...
ehsahhh mı diyon kızzz :lepi: (benim komşum bana böyle diyo da)
dur evde havuç var hemen yapayım ben bakalım faydası olacak mı:smiley-cool:
herkese günaydın arkadaşlar.biz ilk defa bugün kızımla yalnız arabamızla dışarı çıktık:sm_cool:sağlık ocağına aşıya gittik 35 günlüküz.hepatit b 2. doz yapıldı.yalnız dr tartısı ile sağlık ocağı arasında çok fark var bende sağlık ocağını takip edecem çünkü önceki tartılar ordaydı.bugün 5500 gr olmuşuz.kızım aşısı olurken birazcık ağladı ama ben ağlamadım.aşısı bittikten sonra ço güzel birşey farkettim kızımın ayağını tutarkrn kendi kızım değilmiş de yine hastaneye gelen bebeklerden biriymiş gibi geldi.tüzüne bakmayıp sadece bacağına bakarsam.güzel yanı işallah ihtiyacım olmaz ama enjeksiyon yapılacak olursa kendim yapabilcem gibi duruyor
selamlar
biz doktora gittik doktor tırnak batmış ama ne yapalım çekilmez yapılacak bşey yok dedi. Zamanla düzelir gibi düşündü sanırım. BAkalım inşallah büyüdükçe düzelir. :
ehsahhh mı diyon kızzz :lepi: (benim komşum bana böyle diyo da)
dur evde havuç var hemen yapayım ben bakalım faydası olacak mı:smiley-cool:
geçmiş olsun hym 60 geçer inş sakın kendini üzme maaşallah senin tosunda güzel kilo almış sarılık geçirmesine rağmen
çabucak büyür hepsi inş
benim sıpa doymak bilmiyo emmese bile memede kalmak istiyo bakıyom emmiyo çekeyim diyom aman bi hevesle sarılıyoki sanırsın 3 gündür aç başım belada anlıyacağınız hiç bişe yapamıyorum evim leş gibi gelen giden malum kendimi çok kötü hissediyorum ama biçözüm buldum galiba emzik vericem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?