2008 anneler nerdesiniz

kibela24

Nirvana
Kayıtlı Üye
29 Aralık 2007
6.205
48
683
44
Ağrı
benım oglum nısan 2008 dogumlu ne zaman bu kadar cabuk aylar gectı anlıyamadım..

2 yas senderomuna az kaldı..tam anlamıyla konusmuyor ama hala emıyor
sızlerın nasıl

Benım oglumda 2008 mayıs dogumlu. Benım oglumda daha 2 kelımeyı yanyana yenı kullanmaya basladı. Ama erkek cocukları kız cocukları gıbı cabuk konusmuyor cnm. Zaman alıyo bıraz. Haklısın gercekten cook cabuk buyuyorlar :)))

merhaba
benim oğlum mart 2008 doğumlu

-konuşması şuan genelde tek kelime yada hece durumunda çok nadir cümle kuruyor. yanlız çok geveze. çenesi hiç durmuyor
ama hafizası çok iyi gösterdiğim bir şeyi, söylediğim bir kelimeyi yada daha önce gittiğimiz bir yeri asla unutmuyor.

-yemek durumumuz felaket kuşlar daha çok yiyordur.

-dişlerimiz 16 tane. son dördü korkuyla bekliyoruz.

-geceleri hala sık sık uyanıyor 2-3 saat uyumadığı oluyor

-2 yaş sendromuna girdi sanırım. neşeli melek oğlum gitti yerine devamlı ağlayan kendini yerlere atan çılgınca hareketler yapan bir şeytan geldi:(

- hala tuvalet eğitimine başlamadık. klozete çok meraklı devamlı oturmak istiyor ama henüz hiç yapmadı.

-12 kg 88 cm

-3 aydır da haftada 2 tam gün kreşe gidiyor:)

bunlar yetmezmiş gibi birkaç ay sonra kardeş yapmaya karar verdik.delirdik sanırım:)

işte benim oğlumdan haberler de bunlar

benim kızım 28 şubat doğumlu. yemek sorunumuz devam ediyor, hala yemeklerin tadını bilmiyor. ama çene maşallah. 5-6 ve ender de olsa daha uzun kelimeli cümleler kuruyor, şarkılara eşlik ediyor. ama tek başına şarkı söylemiyor. erçi geçen gün azra bebeğine beste yapmış melodik azra azra diyordu elinde de mikrofon. tuvalet eğitimine başlamadık henüz.

meraba hanimlar benim kizda bu ay 2 yasina girdi ama hala be z kullaniyoruz bir turlu birakmak istemiyor cok inatti.yemek konusuna gelince eskiden cok iyiydik ama 2 3 aydir hic birsey yemez oldu ama bol su ve meyva suyu iciyor sabahlatri ve aksamlari sut veriyorum gece sutunu kaldirdim.konusmada allaha sukur cok iyi herseyi anlatiyor sarki soyluyor.cok hareketli aksama kadar pesinde kosmaktan ben yorgun dusuyorum o yataga bile oynayarak gidiyor.ogle uykusuna muhakkak yatiriyorum birde haftada 2 gun krese gidiyor ogleden sonralari.simdilik derdimiz bez birturlu birakmak istemiyor.yeme konusunda ustune dusmuyorum malum 2 yas sendromu bizdede var

benım oglum nısan 2008 dogumlu ne zaman bu kadar cabuk aylar gectı anlıyamadım..

2 yas senderomuna az kaldı..tam anlamıyla konusmuyor ama hala emıyor
sızlerın nasıl
SLM BENİM OĞLUMDA NİSAN 2008DOĞUMLU ÇOCUKLAR DOĞDUKTAN SONRA ZAMAN ÇOK ÇABUK GEÇİYOR GERÇEKTEN OĞLUMDA TAM KONUŞMUYOR İKİ KELİMEYİ YANYANA ZOR SÖYLÜYOR AMA DERDİNİ BİR ŞEKİLDE ANLATIYOR BUDA TAM CÜMLE KURMASINI GEÇİKMESİNE SEBEP OLUYOR HERHALDE:roflol:

merhabalar benim kızım ocak 2008 li

-çok güzel konuşuyor cümle kurabiliyor şarkılar söylüyebilyor hatta artık tv yada radyoda çalan şarkılardan sözlerde söylüyebiliyor.(bunu son bikaçgündür yapıyor)

-yemek konusunda canım çok sıtkın :((( yemiyor yemiyor yemiyor zaten zayıf bide hasta olunca tövbe yemiyor herşeyden veriyoruz meyvesi eksik olmaz ama yok kiloda gr artışı yok of ya

-maşşallah gece uykumuz çok iyi ama ya gündüz uyumamak için direniyorrrr

-bez konusunda sadece küçük tuvaleti için kullanıyoruz büyük çişini 1 seneden fazla tuvalete yapar ve kendide söler nisan gibi alıştıralım diyoruz bez olayı artık yeter demi ama

- bide canımı sıkan bişşey daha var emzik konusu onsuz uyamıyoruzzz bakalım onu nasıl bırakacaz onuda yaza bıraktım

gulsum masallah erken soylemeye baslamis senin kiz kakasini.valla benim kizin kakasi okadar kiymetliki birakin tuvalete gitmeyi yapince bezini dahi cikartmak istemiyor

Benim oğluşum da Kasım doğumlu. Şu ara altlı üstlü iki azı artı yanındaki köpek dişini çıkarıyor ve arkadaki azı da kabarmış. Yemek tamamen iptal gibi. Ama çok tatlılıklar yapmaya, şirinlikler yapmaya devam ediyor. Gece 6-7 kez kalkıyoruz. Gündüz bir saat uğraştırıp uyursak uyuyoruz. Bir de çok inatlaşmaya başladı. Meşhur sendrom 16 aylıkken başlar mı?

kibele benimkide herseyin farkinda ama bezini birakmak istemiyor.bazen bezini cikariyorum artik bez yok diyorum basliyor anne bez diye. bekliyorum bakalim inadi ne zaman gecicek

melekcım benım kı bezınıde aldırmıyor
senın ogrenır o zman

2 yas sendromu ne zaman baslıyor bılemıyorum canım

nerde ogrenmesi canim bildigi halde yapmiyor.benim kizda cok erken basladi.kapris yapiyordu.simdi cok nazli herseye agliyor.ne giymek istedigine dahi kendi karar veriyor bazen anlamsiz yere bagiriyor.biliyorumki bunlarda gecicek.

benimde oğlm aralık 2008 de doğdu şuan azı dişlerini çıkarıyor biraz huysuz ama genede beni üzmüyor yemek sorunu yaşıyoruz çok fazla yemek yemiyor ama ekşi acı yiyor tatlıyı sevmiyor allahtan ki halaa emiyor yoksa neolurdu bilmiyorum.

kızlar bebeklerinize güneş gözlüğü aldınız mı? hangi markayı tavsiye edersiniz,kızımın gözleri çok hassas kış güneşi bile rahatsız ediyor,bahara kadar bir gözlük almam şart.

Back