2007 de yasıyorsanız..

P

Pamuğum

Ziyaretçi
  • Konu Sahibi Pamuğum
Eğer 2007 yılında yaşıyorsanız : 1. Mikrodalga fırına kazara şifrenizi girersiniz... 2. Yıllardır gerçek kartlarla solitaire oynamamışsınızdır... 3. 3 kişilik ailenize ulaşmak için elinizde 15 farklı telefon numarası vardır... 4. Yan masanızda oturan kişiye e-mail atarsınız... 5. Aileniz ve yakın dostlarınızla görüşememe nedeniniz e-mail adresleri olmamasıdır... 6. Uzun çalışma temposunun ardından eve gittiğinizde telefonu hala işteyken cevapladığınız gibi acıyorsunuzdur... 7. Evden bir yeri ararken dis hatta çıkış yapmak için 9 u tuşlarsınız... 8. Aynı masada 4 senedir çalışmanıza rağmen 3 farklı şirket için çalışmışsınızdır... 10. Şirketinizin küçülme kararını gece haberlerinden öğrenirsiniz... 11. Patronunuzun sizin yaptığınız işleri yapabilme becerisi yoktur... 12.Televizyonda izlediğiniz her reklamın altında web adresi vardır... 13. Cep telefonunuzu almadan evden çıkmak ki 15 yıl önce hiç bir etkisi yoktu artık sizin için bir panik nedenidir ve apar topar eve cep telefonunuzu almak için geri dönersiniz... 14. Sabah uyandığınızda kahvaltı yapmadan internete girersiniz... 15.Bu yazılanları onaylıyor ve gülüyorsunuzdur... 16. Daha kötüsü bu e-maili kimlere ileteceğiniz kafanızda hemen canlanmıştır... 17. Listede 9 numaranın olmadığını fark edemeyecek kadar meşgulsünüzdür... 18. Yukarı bakıp 9 numaranın olup olmadığını kontrol etmişsinizdir. ve simdi KENDİNİZE GÜLÜYORSUNUZDUR

• Konu Sahibi Pamuğum
:Roflol: gercekten dogru bunların cogunu yaptım gündelik hayatta sanırım sanal dünya bizi içine çekti bile

• Konu Sahibi Pamuğum
benim eşim bile bilgisayar kullanıyorsa demekki sanal alem bizi yutmuş bile

• Konu Sahibi Pamuğum
evet ii tutturdun:))ama ben 9 numarayı farkettimmmm

• Konu Sahibi Pamuğum
eşim buraya işemi girdin diyo.gözümü acar acmaz b.sayarın başına çörekleniyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…