selam güzel anneler..benim kızım da 2006 aralık doğumlu..çok şükür bende 2 yaşından beri altını bezlemedim..gece gündüz bir bıraktık..iki kere oldu ıslattığı ama çok utandı yavrucum..biz ikna ettik su dökülmüştür dedik. üstüne gitmedik..ama şükürler olsun nerdeyse iki senedir rahat uyuyo,gece geldiğinde kalkıyo..
chiglet ,canım Rabbim kızına nice sağlıklı, sıhhatli, hayırlı uzun ömürler versin...nice muytlu yıllara...
canim bende kizina hayirli upuzun saglikli yillar diliyorum iyki dogdunnnnnnn chigletin tatli kiziopuyorumnanaktan
evet yaa koyabilirsen iyi olur bakariz
slm arkadaşlar bayanssulusmile
chglet kızına allah hayırlı uzun ömürler nasip etsin amin
bende oğlumun tahlillerini yaptırdım allaha şkr bişey çıkmadı alerjiside yüksek değilmiş sadece kanda grip çıktı..allahım ne zor 1 haftaydı anlatamam allah kimseyi çocuğuyla imtihan etmesin :Saruboceq:
bünyesi hassas dedi dr...büyüdükçe atıcakmış:hulya:
amin canim cok sevindim Allah evlatlarimizin hastaliklariyla yokluklariyla bizi sinamasin
slm kızlar nasılsınız olumunekankayizsmile
hep birlikte karşılaşıp muhabbete koyulamadık bi yaaaa bilmiyorumkismile
bizimki konuşunca bile gitmiyor ben seni özlüyorum yanında kalıcam diyor, bende kıyamıyorum çalışan anne olmak çok zor
saol cnm şimdi çok iyi vitamin ve koruyucularına devam ediyoruz sadece :hulya:ben burdayimmmmm nasil oldu oglun canim daha iyi umarim
merhaba 2006 anneleri ben yeni katıldım buraya benim kızım da 2006 şubat doğumlu , bizim de sorunumuz geceleri odasında yatmıyor kızım bizimle yatıyo bir türlü alışamadı ne yapıcağımı bilemiyorum...
ingilteredesin galiba allah yardımcınız olsun gerçekten çok zor ne zaman gittinizbilmiyorumkismilemervos hosgeldin canim cok sukur ben kizimla ilgili tuvaletti uykuydu alisma sorunu yasamadim onunda benimde alisamadigimiz tek sey gurbet(((((((((
bizimki konuşunca bile gitmiyor ben seni özlüyorum yanında kalıcam diyor, bende kıyamıyorum çalışan anne olmak çok zor
selamlarbenimde bir kızım var 2005 li ..bir seneden bişeycik olmaz bende aranıza katılayım dedim buyrunnnnnnnnn
uykumuz mükemmeldi ancak artık bilinclendi bizimle oturmak istiyor her aksam 1 saat kadar rötar sonrası uyutabiliyorum..bizimle aynı odada yatıyor ..taşındıgımızdan beri korku var yeni eve alışamadı..ama ben cok sikayetci degilim odamızda da yatagı var orda uyuyor..bir kac aydır kızım bana arkadaş gibi oldu diyebilirim sohbet edebiliyoruz oyun oynayabiliyoruz sosyal aktivitelerimizi birlikde eskisine nazaran cok daha rahat yapabiliyoruz ..paylaşmayı henüz ögrenemedik problemlerin birisi bu digeri de cok yemek seciyor olması belirli seyleri yiyor sadece ve ben cok üzülüyorum gelişimini etkiliycek diye.kardeş yapmayı düşünemiyorum o gücü kendimde hic göremiyorum..
evet canim bir sene oldu geleli kizimda bende cok zorlaniyorum kizim okuldan nefret ediyo hos kim4 yasinda okula gitse heralde nefret ederdi anlamiyorum onlari benle kimse oynamiyor konusmayi bilmedigim icin diyor cok uzuluyorum bense ondan beterim nasil olcak bilmiyorum cok zor cidden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?