2006 anneleri burda buluşalım

selam güzel anneler..benim kızım da 2006 aralık doğumlu..çok şükür bende 2 yaşından beri altını bezlemedim..gece gündüz bir bıraktık..iki kere oldu ıslattığı ama çok utandı yavrucum..biz ikna ettik su dökülmüştür dedik. üstüne gitmedik..ama şükürler olsun nerdeyse iki senedir rahat uyuyo,gece geldiğinde kalkıyo..

chiglet ,canım Rabbim kızına nice sağlıklı, sıhhatli, hayırlı uzun ömürler versin...nice muytlu yıllara...

aramıza hoşgeldin canım çok tşk ederim Allah hepimizin çocuğunu esirgeyip korusun.

canim bende kizina hayirli upuzun saglikli yillar diliyorum iyki dogdunnnnnnn chigletin tatli kiziopuyorumnanaktan

çok tşk ederim canım benim doğum günü fotolarını koymak istiyorum ama evdeki nette sorun var.

slm arkadaşlar bayanssulusmile
chglet kızına allah hayırlı uzun ömürler nasip etsin amin

bende oğlumun tahlillerini yaptırdım allaha şkr bişey çıkmadı alerjiside yüksek değilmiş sadece kanda grip çıktı..allahım ne zor 1 haftaydı anlatamam allah kimseyi çocuğuyla imtihan etmesin :Saruboceq:

bünyesi hassas dedi dr...büyüdükçe atıcakmış:hulya:

amin canim cok sevindim Allah evlatlarimizin hastaliklariyla yokluklariyla bizi sinamasin

evet yaa koyabilirsen iyi olur bakariz

kusura bakmayın en kısa zamanda koymaya çalışıcam

Tşk ederim Allah hepimizin evlatlarına hayırlı uzun ömürler nasip etsin.

amin canim cok sevindim Allah evlatlarimizin hastaliklariyla yokluklariyla bizi sinamasin

amin :Saruboceq:

slm kızlar nasılsınız olumunekankayizsmile

hep birlikte karşılaşıp muhabbete koyulamadık bi yaaaa bilmiyorumkismile

evet malesef karşılaşamıyoruz , sohbet ortamı olmuyor

merhaba 2006 anneleri ben yeni katıldım buraya benim kızım da 2006 şubat doğumlu , bizim de sorunumuz geceleri odasında yatmıyor kızım bizimle yatıyo bir türlü alışamadı ne yapıcağımı bilemiyorum...

hoşgeldin canım aramıza aynı dert bizdede var, gece uyuduktan sonra yatağına yatırıyorum sonra gece tıpır tıpır ayak seslerini duyuyorum koşarak yanımıza geliyor

mervos hosgeldin canim cok sukur ben kizimla ilgili tuvaletti uykuydu alisma sorunu yasamadim onunda benimde alisamadigimiz tek sey gurbet(((((((((

hoşbulduk arkadaşlar, bende uyuduktan sonra yatağına bırakıyorum bir saat bile uyumadan koşarak yanımıza geliyor konuşuyoruz büyüdün artık odanda yatıcaksın filan önce ikna oluyor gidiyo odasına ama sonra yine aynı, başka sorunumuz yok

bizimki konuşunca bile gitmiyor ben seni özlüyorum yanında kalıcam diyor, bende kıyamıyorum çalışan anne olmak çok zor

selamlar benimde bir kızım var 2005 li ..bir seneden bişeycik olmaz bende aranıza katılayım dedim buyrunnnnnnnnn
uykumuz mükemmeldi ancak artık bilinclendi bizimle oturmak istiyor her aksam 1 saat kadar rötar sonrası uyutabiliyorum..bizimle aynı odada yatıyor ..taşındıgımızdan beri korku var yeni eve alışamadı..ama ben cok sikayetci degilim odamızda da yatagı var orda uyuyor..bir kac aydır kızım bana arkadaş gibi oldu diyebilirim sohbet edebiliyoruz oyun oynayabiliyoruz sosyal aktivitelerimizi birlikde eskisine nazaran cok daha rahat yapabiliyoruz ..paylaşmayı henüz ögrenemedik problemlerin birisi bu digeri de cok yemek seciyor olması belirli seyleri yiyor sadece ve ben cok üzülüyorum gelişimini etkiliycek diye.kardeş yapmayı düşünemiyorum o gücü kendimde hic göremiyorum..

bizimki konuşunca bile gitmiyor ben seni özlüyorum yanında kalıcam diyor, bende kıyamıyorum çalışan anne olmak çok zor

çalışan anne olmak hakikaten zor hem çocuk icin hemde anne icin ..kıyamamakda haklısın ..ben kızım dogdukdan sonra işi bıraktım ...ancak calısıyor olsaydım herhalde digil ayrı yatakda yatırmak yanımdan ayıramazdım..cok özlüyooo insan

ben burdayimmmmm nasil oldu oglun canim daha iyi umarim
saol cnm şimdi çok iyi vitamin ve koruyucularına devam ediyoruz sadece :hulya:

en zor problemlerden biri bu ayrı odada yatmaması küçüklüğünden başlamak gerek yoksa anlamaya başladıkları zaman ayırmak dahada zorlaşıyo

mervos hosgeldin canim cok sukur ben kizimla ilgili tuvaletti uykuydu alisma sorunu yasamadim onunda benimde alisamadigimiz tek sey gurbet(((((((((
ingilteredesin galiba allah yardımcınız olsun gerçekten çok zor ne zaman gittinizbilmiyorumkismile

kıyamam yaaa tabiiki de özler yatsın barii biraz daha büyüyünce istemez

anlattıklarından 1 senenin nede önemli bi fark olduğu çıkıyor ortaya cnm bizim problemler üç aşağı beş yukarı hep aynı ama sen bazı konuları aşmışsın ne güzel kardeş konusundada senle hem fikirimeyvahedigeldismile

evet canim bir sene oldu geleli kizimda bende cok zorlaniyorum kizim okuldan nefret ediyo hos kim4 yasinda okula gitse heralde nefret ederdi anlamiyorum onlari benle kimse oynamiyor konusmayi bilmedigim icin diyor cok uzuluyorum bense ondan beterim nasil olcak bilmiyorum cok zor cidden

allah sabır versin canım çocuklar daha çabuk alışır aslında türk arkadaşları yokmu okulda,bizimki okul delisi okulda eve çok yakın hergün görüyo gitmek istiyo seneye alırlarsa göndermek istiyoruz anaokuluna pek arkadaşı yok çok sıkılıyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…