2006 anneleri burda buluşalım

kızlar çocuklarınız sabah genel olarak ne yer içer?

Benim oğlum yumurta yer, bal, tereyağı, krem peynir, çokokrem, patates kızartması, tost falan yer.
Ama asla zeytin yemez.

He bu arada hepsini aynı gün yemez, dönüşümlü olarak yer, yeseydi 6 aydır aynı kiloda kalmazdık ama yok asla tam doyarak kalkmaz masadan...

Oğlum hafta içi okulda yapıyor kahvaltısını yumurta , beyaz veya kaşar peynir , domates ,salatalık, zeytin ve değişimli olarak bal , reçel , çokokrem veriyorlar içecek olarakda süt. Ama hangilerini yiyor derseniz öğretmenlerine ve oğluma göre çoğunu yiyormuş bana sorarsanız emin değilim :) Hafta sonları genelde omlet yapar ben de pişiririm , yanına peynir , bal , zeytin bazen simit vb. ıçecek olarak taze portakal suyu ve ıhlamur. Ama hepsinden azar azar yiyor maalesef

ben giresun şebınkarahisarlıyım cnm

oooo bizi gezdirmek için babam götürmüştü o taraflara

Merhabalar,

Benim eşimde Giresun Şebinkarahisar'lı , hemşeri oluyoruz.

iii bayağı Kradenizli var ama ben yarıdan fazla Kayseri liyim artık aklinialirimsmile

bende kızımın hafta içi kahvaltılarını göremiyorum, eee ablamada hergün ne yedi diye soramıyorum:gitme: sanki hesap soruyormuş gibi oluyor, ama hafta sonları rafadan yumurtasını,peynirini özellikle vişne reçelini yer, patates kızartması haftası olmadığında mızmızlanır, tostu çalışan bir bayan olarak bazen akşamları yaparım pratik olsun diye eyvahedigeldismileeyvahedigeldismile ama öyle sade tost değilll ayvalık tostu sabah sabah zaten açım canım çektiiiiaklinialirimsmile

kızlar sizin kilolarınız ne alemde ben 57 kg ile hamile kaldım doğuma 70 kilo ile gittim, doğumdan 2 hafta sonra 60 kg idim ama homini gırtlak yiyince 67 ye çıkmıştım 4 yılda çabalarımla 60 kg oldum ama 55 olmak istiyoruım :sinifsinif::sinifsinif:

salı günü öğle yemeğinde balık vardı, kılçıklarını çok dikkatli ayıklamam rağmen boğazıma battı, çıkartamadım neler denedim ama fayda etmedi, o akşam acile gittik, doktor biz müdahale edemyiz, rahatlatıı sprey verelim, yarın KBB ye görünü dedi, dün doktora gittim, tabii bu arada boğazım berbat, endoskobi yapıcaz dediler, kılçığı ilk önce gördü ama sonra bulamadı tabii endoskobi boğazımı mahvetti, daha çok tahriş oldu, dün berbat bir gündü, kılçığa gelince galiba gitti, artık boğazıma batmıyor, sevmiyorum büyük balıkları, bence en iyi balık hamsi,

cnm ben 45 le hamile kaldım doguma kadar 70 oldum o kadar cok kilo aldımkı gören benı tanıyamıyodu bıde rejım yaptıgım halde o kadar aldım:) hiç rejım felan yapmadım kilolarım gitti eskıye dondum benimde derdim kilo alamamak

cnm geçmiş olsun ya aman dıkkat kılcık batması çok kötü yaaaa
evet bencede hamsı zaten genelde hamsı aldırıyorum berke daha cok sevıyo hamsıyı o yuzden hemde kılcık korkum olmuor dıger turlu balıkta ne kadar ayıklasamda ogluma verıyoken korkuyorum

ne güzel yaaa bende bi 55 olsam ama homini gırtlak yiyorum valla, kızımda çok seviyor hamsiyi bizim içinde yemesi en kolay balık.

merhaba kızlar benim kızımda da var iştahsızlık.hele bu aralar hasta olunca da iştahsızlığı iyice arttı.ağzına bişey alınca öğürüyor midesini üşüttü galiba.4-5 önce de öksürük ve ateş vardı acile gittik geniz akıntısı var dedi.çocuk doktoru yok bulunduğumuz yerde ama enkısa zamanda merkeze götürecem hem bu iştahsızlığı içinde.resmen ağzına aldığı şeyi yutamıyor ve öğürüyor.

selam arkadaşlar

benim de 04.12.2006 ikiz kızlarım var..

bizimkiler anaokuluna gidiyor.
Daha doğrusu benim anaokulum var.
Ve hepberaber okuldayız..

Geriye dönük okumaya çalışacağım..
Bütün hasta bebeklere geçmiş olsun

HoŞgeldın canım aramıza, ne gÜzel bende hem Çocukların okulda hem yanlarındasın Çok Şanslısın.

merhaba canım valla bilmiyorum nasılım ne iyiyim ne kötü bugün çok moralim bozuk, fıstığım şimdi uyuyor. Ben sinirden ayakta.

merhabalar bu topigi yeni gördüm ne güzel.benimde 2006 agustos dogumlu bir kızım var.bende bazen yemek yedirmekte zorlansamda yinede yiyor şükür.çikolata çok seviyo.ama onuda bu kinder süpriz çikolata.yada gofretli çikolata yiyor.başka tatlı yemiyo.tabi seviniyorum fazla yemese iyi olur.gelişimi çok iyi.dokorumuz gelişiminin önde oldugunu söylüyor.21,5 kiloda.boyuda 109cm.sizcenasıl.sizin çocuklarınız nasıl bende merak ettim.şimdi yeni doğum yaptım henüz 19 günlük bir kızım daha var.şimdilik kıskanmıyor aksine seviyor.inşalla böyle devam eder.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…