ikinci yolda canım az kaldı doğuma onun heycanı var.ne güzel kızın istekli kreş konusunda
ZAMANLA ALIŞIR CANIM BENıM ABLAM ÇOK TıTıZ, KIZIMA BAKIYORUM ABLAMIN VE YEĞENLERıMıN HAREKETLEı AYNI ONDA TEMıZ TERTıPLı SAĞOLSUN ABLAM KIZIMI ıYı YETıŞTıRıYOR, BEN ÇALIŞTIĞIM ıÇıN TUVALET EĞıTıMıNıDE ABLAM ÖĞRETTı, ZATEN KIZIM ÇOK ıSTEKLı KENDı ıŞıNı KENDı YAPMAKTA ZORLANMADIK, BU ARALAR BULAŞIK YIKAMAYA ÇOK TAKTI BıZıMKı BEN MAKıNAYA KOYUYORUM MAKıNAYA SIĞMAYACAK BULAŞIKLARI ELıMDE HALLEDıYORUM YANIMA SANDALYE ÇEKıYOR, ÖNÜNE ÖNLÜK MAŞALLAH BıR BULAŞIK DURULUYOR ŞAŞIRIRSINIZ4,5 yaşındaki çocuğun gelişim özelliklerinden biride bu. benimki biraz tembel heralde ama kardeşi oluncaya kadar alışır diye düşünüyorum
Oooo kalabalıklaşmaya başlamışız ne güzel. :)
Bu arada boy ve kilolar nasıl gidiyor , bizim özellikle kilo sorunumuz var. Boyu çok takmıyorum artık , eşimle benden uzun boylu çocuk beklenmez zaten :)
merhaba arkadaşlar benımde 2006 ocak doğumlu oglum var. ben çalışmıyorum evdeyım o yuzden oglumla ben ilgileniyorum. hiç arkadaş cevresı yoktr oglumunakşama kadar laptop ve yumurcak tvyle vakit geciriyor eylülde anaokuluna vermeyi düşünüyorum bakalım. kızlar sizin cocuklarınız net bir şekılde konuşuyor ve herşeylerini anlatabiliyolarmı oglum yalnız oldugu için konuşması pek öle içaçıcı deil.anaokula gittiğimizde zorlancaz galiba biz. çok fazla sıkılıyor bakalım ne yapcaz
Oooo kalabalıklaşmaya başlamışız ne güzel. :)
İkinci geliyor demek hayırlı olsun , Allah sana yardımcı olsun , işin bayağı zorlaşacak :)
Kreşe alıştırmak için oyun grupları var onları tavsiye ederim. Ama alışma sürecinde zorlanacaksınız tabii sıkı durun ,şimdiden göz dolmasına yelkenleri suya indirirseniz :) azıcık gaddar olun ... nasıl azıcık gaddar olunursa tabii :)
Bu arada ben oğlumu hala kendim götürüyorum wc ye. Alaturka tuvalet , boyu yetmiyor , önüne basamakta ben koymuyorum. Ama okulda da kendi boylarına uygun tuvalet ve lavabo olmasına rağmen öğretmenleri kendileri götürüyorlar.
Bu arada boy ve kilolar nasıl gidiyor , bizim özellikle kilo sorunumuz var. Boyu çok takmıyorum artık , eşimle benden uzun boylu çocuk beklenmez zaten :)
merhaba arkadaşlar benımde 2006 ocak doğumlu oglum var. ben çalışmıyorum evdeyım o yuzden oglumla ben ilgileniyorum. hiç arkadaş cevresı yoktr oglumunakşama kadar laptop ve yumurcak tvyle vakit geciriyor eylülde anaokuluna vermeyi düşünüyorum bakalım. kızlar sizin cocuklarınız net bir şekılde konuşuyor ve herşeylerini anlatabiliyolarmı oglum yalnız oldugu için konuşması pek öle içaçıcı deil.anaokula gittiğimizde zorlancaz galiba biz. çok fazla sıkılıyor bakalım ne yapcaz
GÜnaydın arkadaŞlar
ŞÖyle bİr baktım ÇoĞunluk erkek bebekte
arkadaşlar kusura bakmayın giremedim sorry. evet benimde kız. birazdan resmni eklerim. arkadaşlar çok araştırdım egitimiyle ilgili. kızım sayıları 50 ye kadar sayıyor ve tanıyor ama harfleri ögretmiyorum bilerek. çünküüü ben okula başlamadan okuma ögrenmiştim ve okulda çok sıkıldımm. onunda aynı şeyleri yaşamasını istemiiyorum. geçen gün burda bir avm çocuklara kayıt yapıyor oyun klübü yapmış c.tesi pazar çocuklarını egitmen gözetiminde oraya bırakıyor veliler. bende kayıt yaptırdım. resim, hamur vs bir sürü oyun oynuyolar. bizde eşimle kayıt yaptırdık ama bizde yanında oturmak zorunda kaldık. uzaktan izleyelim dedik ama bırakmadı bizi. yine söylüyorum kaç tane pedagog a sordum ama bana egitim yaşı 5 e in di bence vermeyin anaokuluna dediler. çok kararsız kaldım valla. ama ben c.tesi pazar o yazdırdıgım yere götürerek denicem bakalım ne olucak. wc ihtiyacına gelince zaten ben 2 yaşında bezi gece ve gündüz bıraktım. şimdi kendi yapıyor. tabii bizde babaanne çok önemli faktör. çok güzel yetiştiriyor. şimdi bizde babanneyle araştırdık kızım buz pistine gitmek istiyor. ayak numarası 25 şu anda 26 olunca başlayabiliyomuş. bahara ona yazdırmak istiyoruz. bakalım artık hayırlısı
bide arkadaşlar biz 2. çocuk istemiyoruz kesinlikle. onun için daha dikkatli davranmaya çalışıyorum. benim eşimde tek çocuk büyümüş ama öyle bencil, uyumsuz bir tip değil. yani tek çocuk büyüyen çocuklar öyle bencil felan olmuyor. eşimden biliyorum ama biraz şımarık oluyorlar sanırım. bunları düşünmekten yoruldum yawww
canm takma kafana mesela benimki fenaaaaaa knuşuyor ama her çocukta farklı oluyorrr. mesela feci laf yetiştiriyor. ama dediğim gibi her çoccukta farklı. takma yaniiiii. bunun evde olmasıyla ilgiissii yok arkadaşım
ya bazen ister istemez sorun yapıyorum ben kendım. bazı harflerı söyleyemıyor ya aslında konusuyor ama net degıl kelımelerı yuvarlıyor ama şölede bır cocuk pc kurdu oldu dusunebılıyormusunuz bılgısayarın dns sını degıstırebılecek kadar pc bılgısı var benden cok cok iyi biliyor sıkılgan bır cocuk oldugu ıcın uzerınede dusmuyorum fazla sıkmak ıstemıyorum.
kızlar eylulde anaokuluna vercekmısınız ben kararsızım siz ne yapmayı düşünüyorsunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?