2006 anneleri burda buluşalım

Yağmur da öyle en ufak detayı fark eder, oyuncaklarıyla bize çay kek yapmaya bayılır

günaydın hanımlar

benim oğlumda günlük yaşamda ufak detayları farkeder...yeni bişey aldıysam annecim çok güzel falan der ama hiç el becerisi yok yada şöle umursamıyo boya yapması için bir sürü kitabı kuru, pastel boyası
her şeyi var alıyorum ama içinde yok en fazla dursa 5 dk duruyo snra sıkılıyo bırakıyooo buda beni çok üzüyooo

el becerisi vardır mutlaka ama yapmak istemiyordur .. benim kızım çöp adam bile yapamıyordu diye üzülüyordum son 5 6 aydır çok güzel resimler yapmaya başladı..boya kalemlerinin yanında renkli kartonlar çocuk makası sulu boya ve en çok sevdikleri şey olan parmak boyasını da almanı tavsiye ederim.. üstüne gitme kendi istedigi zaman yapsın ..

zeytin gözlüm bence çocuklara artık çok fazla alternatif olduğu için herşeyi çabuk tüketip bitiryorlar, farklılık istiyorlar, bizimde neler alıyoruz en fazla 10 dk oynuyor.

merhabalar yeni farkettim topiğinizi okurken çok keyif aldım. aynı yaş grubu olunca okuduğum her yazıda çocuklarımla yaşadıklarımı buldum. eylül 2006 doğumlu ikizlerim var. biri erkek diğeri kız.haliyle bol çatışmalı günler geçiriyoruz. kızım bebekleriyle evcilik oynamak isterken oğlum kendisiyle güreşecek birini arıyo bu her konuda böyle tv de , bilgisayar oyunlarında. çok normal olduğunun farkındayım ama idare etmek gerçekten zor. vakit buldukça yazıcam tüm arkadaşlara yavrularıyla mutlu günler dilerim...

hoşgeldin aramıza,

merhaba arkadaşlar ben de burayı yeni keşfettim.beim de 2006 kasım doğumlu kızım var

hoşgeldin

kızlar bugün kızımı doktoro götürücem bir süredir kızımın şikayeti vardı bende takip ediyordum, araştırmalar sonucu doktora götürmeye karar verdim, dua edin ne olur yavrumda bişey çıkmasın

aynı dert bizdede var arkadaşım bazı geceler yanımıza geliyolar ve gitmek istemiyorlar, özellikle oğlum babasını istemiyor ondan tarafa bile yatmıyor.biyerde okudum babasını kendisine rakip görüyormuş gündüz araları çok iyi ama gece bozuluyor.anlatıyorum sürekli gündüz tamam gelmicem diyolar ama tekrarlanıyor ne yapacağımı bilmiyorum bunuda zamana bırakmam iyi olacak gibi geliyora.s.

hoşbulduk canım umarım ciddi bişeyi yoktur allah herkesin yavrusunu korusun :Saruboceq:

merhaba ..benım oğlumda 2006 dogumlu..yasdıklarınız bızım oğlandada oluyor..zamane bilmiş sıpalar..

oğlum benten (çizgi film karakteri) hastası onunla yatıyo onunla kalkıyo faydasından çok zararını gördük.davranışları tuhaflaştı sürekli başardım ,kazandım ,ben büyüğüm,dörtkolum gibi filmden etkilendiği şeyleri söylüyo kardeşine vuruyor ama o bunu oyun zannediyor. cartoon network çocuklara hiçbişey vermeyen bir kanal.silmek istiyorum oğlumun kanacağı bir senaryoya ihtiyacım var. izlerken çok mutlu görünüyor kışın evde sıkıldığı için silemedim kanalı ama yazın başka uğraşlar bulabilirim... aklınızdan geçen bir fikir olursa yazın lütfen!

canım nesi var umarımki önemli bir şey degildir ?

slm kizlar bende ocak 2006 annesiyim.mamafoldumbenlesefki benimde oglum tam bi televizyon kolik ve ben yurtdisinda yasdigim icin burda pek bi sosyal hayatimiz yok ve mecburen oglum televizyona baglaniyo.burda turk okulu var kreste var ama buranin psikolojisinden oglum biraz asosyal oldu .bu duruma cok uzuluyorum turkiyeye dondugumuzde cok zorlanacak diye korkuyorum.

evet cnm seni anliyorum.bu donemdeki cocuklarin hepsi televizyon diliyle konusuyo maalesef.benimde oglum ole.sirf cortoon network u izlemezsin diye eve digiturk baglattik.en azindan daha faydali cizgi filmler izliyor.baby tv,disney chanel,nikeledoon gibi guzel kanallar izliyo.cocugun kac yasinda bilmiyorum ama sinyaller gitmis yalanina inanirmi bilemem.ben mecbur kaldigimda kanali silip aaaa sinyallar gitmis diyorum.sende bi dene istersen.

hoşgeldin aramıza zehracaa,doğru benim kızımda babasının tarafına yatar giriş tarafında ben olmama rağmen koşarak onun yanına sokulur bazende ortaya işimiz zor alışmıyo birtürlü

benim kızımda yumurcak ve carton networku çok izliyo caillouyu çok seviyor bitince çok üzülüyo hemen carton networke basıyo,kız olmasına rağmen benteni de izliyo bende carton network pek iyi bulmuyorum bazı çizgi filmler çok kötü hatta iğrenç oluyor yumurcak tv bu yönden çok iyi özellikle caillou iyi örnek oluyo,silmek iyi fikir yada yerini değiştirsem iyi olcak,sende bozulmuş filan de yumurcak izlet belki zamanla unutur arkadasım

benimkiler ikiz kızlar biri erkek biri kız. tamamen birbirine zıt kişilik.oğlum yeğenimden duymuş yumurcak bebek kanalı diyor ben büyüdüm onu izlemem diye bağırmaya başlıyor kızım tam da dediğiniz gibi yumurcak tv ve caillou çok seviyor aralarında kaldım.digitürk iyi bir fikir başka çizgi film kanalları olunca belki unutur. silmeyi düşündüm ama internetten buluyor 4 yaşında ama bilmediği yok. boyama oyunu açıyorum birde bakıyorum benten oyunlarını oynuyo şaşırıp kalıyorum ben bile beceremiyorum onları. tekrar konuşmayı denesem iyi olacak..

hoşgeldin aramıza zehracaa,doğru benim kızımda babasının tarafına yatar giriş tarafında ben olmama rağmen koşarak onun yanına sokulur bazende ortaya işimiz zor alışmıyo birtürlü

hoşbulduk canım sağolopuyorumnanaktan kızlar babaya düşkün oluyor.seni kıskanıyor olabilir. benim kızım kendime ne alsam kendisinede istiyor. benim kıyafetlerimi deniyor.bu ara çok süslü oldu.aynayı kullanmaya başladı saçını yapıyorum koşup bakıyo yeni bişey alınca babasına gösteriyo sonra bana koşarak babam çok beğendi diyo.erkek çocukları anneye kız çocukları babaya düşkün olurmuş.bu kızlardan çekeceğimiz var gibi...

digitürk fikri çok mantıklı canım.değişik kanallar ilgisini dağıtabilir. bu arada 4 yaşındalar biri kız biri erkek.silmek yada sinyal gitti demek onu üzebilir çünkü çok düşkün kendiliğinden bıraksın bıksın istiyorum. bugün birsürü çizgi film cd si aldım onu bir süre oyalar sanırım.

arkadaşlar benim oğlumda 2006 eylül doğumlu 2 aydır falan davranış ve hareketlerinde çok dğişiklik var hiç oyun oynamıyor arkadaş edinemiyor çocuklarla oynamsını bilmiyor sürekli vurmalı kırmali oyunlar anne baba olarak biz bile oğlum gelirken sakınıyoruz çünkü sürekli canımızı acıtıyor sürekli ayağında dönmemi istiyor kimseyle konuşturmaz bu yüzden bende kimseyle konuşamıyorum biyere gidemiyorum sürekli ilginin üzerinde olmasını istiyor babasının almadığı oyuncak kalmadı ama hiç eline oyuncak alıp oynamıyor tam bir bilgisayar hastası herşeyi biliyor benim yapamadığım şeyleri yapıyor bazen kapatıyorum elektirik gitmiş diyorum oazaman çocuk resmen krize giriyor neyapacağımı bilmiyorum bunalıyorum bazen çok bağırıyorum çok üzülüyorum üstelik 8 aylık hamileyim nasıl yapacağım biilmiyorum hamile kaldığımda böyle değildi acaba bir çocuk piskoloğuna götürsemmiki faydası olurmuki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…