evet canim bir sene oldu geleli kizimda bende cok zorlaniyorum kizim okuldan nefret ediyo hos kim4 yasinda okula gitse heralde nefret ederdi anlamiyorum onlari benle kimse oynamiyor konusmayi bilmedigim icin diyor cok uzuluyorum bense ondan beterim nasil olcak bilmiyorum cok zor cidden
allah sabır versin canım çocuklar daha çabuk alışır aslında türk arkadaşları yokmu okulda,bizimki okul delisi okulda eve çok yakın hergün görüyo gitmek istiyo seneye alırlarsa göndermek istiyoruz anaokuluna pek arkadaşı yok çok sıkılıyo
[
en zor problemlerden biri bu ayrı odada yatmaması küçüklüğünden başlamak gerek yoksa anlamaya başladıkları zaman ayırmak dahada zorlaşıyo
aslında bizimkisi geçen sene sürekli odasında yattı bu eve taşınalı 9 ay oldu alışamadımı korkuyomu artık bilemiyorum
dönme şansınız yokmu ne için gittiniz orayaevet canim bir sene oldu geleli kizimda bende cok zorlaniyorum kizim okuldan nefret ediyo hos kim4 yasinda okula gitse heralde nefret ederdi anlamiyorum onlari benle kimse oynamiyor konusmayi bilmedigim icin diyor cok uzuluyorum bense ondan beterim nasil olcak bilmiyorum cok zor cidden
aslında bizimkisi geçen sene sürekli odasında yattı bu eve taşınalı 9 ay oldu alışamadımı korkuyomu artık bilemiyorum
suder cim canım yaa aslında kızınla bu sorunları aşabilirsiniz tam herşeyi algılayabileceği bir yaşta, orada dil öğrenmesi onun için çok büyük avantaj sende öğrenmeye çalışsan kızına destek olsan, bu sizin için bir nimet olabilir, bende kızımı gelecek dönem anaokuluna yazdırıcam, kızıma ablam bakıyor, gerçekten çok iyi bakıyor ama kızım hiç eğitim alamıyor akşama kadar yumurcak tv hiç arkadaşı yok çok üzülüyorum hiç olmazsa okula başladığında arkadaşları olacak enerjisini atabileceği bir oetam olacak, kendini geliştirecek olaylara birde bu açıdan bakmak gerekli ,üzme canım kendini
en önemlisi bu her şerde bir hayır vardır, kakınızda ne hayırlı ise o olsun inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?