Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
merhaba Banueralp bizimde arkadaş çevremizdeki çocuklarla, kızım oynuyor ama gündüzleri ablam bakıyor yaşıtı yok oynuyacak arkadaşı yok öyle olunca aklını tv ye takıyor akşama kadar yumurvak tv izliyor moralim bozuluyor sırf bu yüzden başlamasını istiyorum, en azından yarım gün
merhaba arkadaşlar benimde kasım 2006 dogumlu b ir kızım var. ELANAZ adı. bende eşimle çalışıyoruz. kızıma babaanne bakıyor. açıkçası biz egitim yaşı 5 e düştügü için zaten kreşe vermiyoruz. dr. gerek görmedi. zaten zorunlu egitim yaşı 5 dedi. anaokulu olarak başlıcak zaten gerek yok dedi. biz de çevremizdeki arkadaşların çocuklarıyla felan görüştürüyoruz . ama tabiki kreşe giden çocuklara göre daha farklı. zor alışıyor ,arkadaş zor edin iyor. heryer de yanında olalım istiyor. bende anaokula nasıl başlatcaz ne yapcaz diye kara kara düşünür oldum
canım mesai bitti çıkmak zorundayım yarın inşallah burda görüşelim deneyimlerimizi paylaşalım iyi akşamlar