2005 haziran anneleri burayaaaaaa!!!

pxixlot andaç

Hamaratım hamaratttttttt
Kayıtlı Üye
22 Şubat 2008
645
0
Selam önceden anne olmuş ve olacak bayanlar, :CüvCüv: hep yeni doğum yapanlar toplanıyor, bizde buraya toplanıp çocuklarımızın şimdiye kadar olan gelişimlerini :emir_bebek: yazalım, resim bile ekleyebiliriz. Hepinizin katılımını bekliyorum. :lepi:

Benım kızım 02.06.2005 doğumlu. Adı Şerife Andaç, iki isimli yani. Andaç; hatırası olan demek, Şerife'de hem annemin hemde kayınvaldemin isimleri ve ikiside vefat etti. :Saruboceq:
Anlaşıldığı üzre ikizler burcu ve saati saatine uymuyor. :CüvCüv: Çok rahat birhamilelik yaşadım, Allah'a şükür hiç sorunum olmadı,31 yaşında evlendim ve 32 yaşında :ecrin_bebek: kızımı kucağıma aldım.Tabiki normal doğum oldu, kontrole diye gittim kızımı kucağıma alıp geldim. kaydirigubbakcemile3
9. aydan itibaren konuşmaya başladı, 11 aylık yürüdü.Tonton bir bebekliği ve çocukluğu vardı ama bu aralar zayıfladı boya gitti, sanırım okula başladığında benim boyuma gelir.Herşeyi çok çabuk öğreniyor, çok sosyal bir çocuk ve insanlarla konuşup sohbet etmeye bayılıyor. kaydirigubbakcemile5 Özgüveni çok fazla, biraz kıskanç, eşimle yanyana bile oturamıyoruz.Bu sene ana sınıfına vericem inşaalah.
opuyorumnanaktan

X