en fazla 12 milyara kadar temiz hasarsız 2000 model ve üstü araba arıyorum kesin alıcıyım,palio,clio,hyundai..v.s daha farklı modellerde olabilir.resim eklerseniz,ankara ve çevre iller olursa sewvinirima.s
peugeot 406 otomatik vites
ankaradayız.. ilgileniyorsanız arabayı istediğiniz zaman görebilirsiniz... ancak biz 12.750 den satışa çıkarmıştık.. ama alıcı iseniz eşimle konuşacağım...
ankaradayız.. ilgileniyorsanız arabayı istediğiniz zaman görebilirsiniz... ancak biz 12.750 den satışa çıkarmıştık.. ama alıcı iseniz eşimle konuşacağım...
canım resim koyabilirmisin,viteste tercihimiz manuel ama bende eşime sorayım özelliklerini daha ayrıntılı yazarmısın,istediğiz gibi bulabilirsek tabikide alıcıyız ama bu işler konuşmadan incelemeden olmuyor,msj için teşekkürler
canım fiyatının çok olması ve iki kapılı olması bana uymuyor yinede çok teşekkür ederim arkadaşlar 12den daha fazla veremem,herşeyi hesaplıyarak bu fiyatı yazdım alım-satım v.s.vereliniortak