• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2000model ve üstü araba arıyorum

HIFZIYS

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
30 Kasım 2008
727
6
0
Diğer
en fazla 12 milyara kadar temiz hasarsız 2000 model ve üstü araba arıyorum kesin alıcıyım,palio,clio,hyundai..v.s daha farklı modellerde olabilir.resim eklerseniz,ankara ve çevre iller olursa sewvinirima.s

Son düzenleme:
peugeot 406 otomatik vites
ankaradayız.. ilgileniyorsanız arabayı istediğiniz zaman görebilirsiniz... ancak biz 12.750 den satışa çıkarmıştık.. ama alıcı iseniz eşimle konuşacağım...

ankaradayız.. ilgileniyorsanız arabayı istediğiniz zaman görebilirsiniz... ancak biz 12.750 den satışa çıkarmıştık.. ama alıcı iseniz eşimle konuşacağım...

canım resim koyabilirmisin,viteste tercihimiz manuel ama bende eşime sorayım özelliklerini daha ayrıntılı yazarmısın,istediğiz gibi bulabilirsek tabikide alıcıyız ama bu işler konuşmadan incelemeden olmuyor,msj için teşekkürler

canım eşimi aradım otomatik vites olmaz diyor yinede zaman ayırdığın için teşekkürler

anladım cnm. fikrinizi değiştirirseniz mesaj atarsın. kolay gelsin

bu arada ben de buraya bi ilan düşeyim bari.. arabamız hala satılıktır:)

canım istersen arkadaşımda arabasını satıyor .opel corsa 2001 model,1.4 motor,klimalı,47.000km'de,manuel vites,otomatik camlar,iki kapılı,merkezi kilit,boya yok değişen birşey yok,sgara içilmemiş tertemiz araba.13.250 TL fiyat düşünüyor.Düşünürsen özelden görüşelim.Ama tavsiye ederim araba çok temiz.Hem Ankara'da.

Son düzenleme:
canım istersen arkadaşımda arabasını satıyor .opel corsa 2001 model,1.4 motor,klimalı,47.000km'de,manuel vites,otomatik camlar,iki kapılı,merkezi kilit,boya yok değişen birşey yok,sgara içilmemiş tertemiz araba.13.250 TL fiyat düşünüyor.Düşünürsen özelden görüşelim.Ama tavsiye ederim araba çok temiz.Hem Ankara'da.

canım fiyatının çok olması ve iki kapılı olması bana uymuyor yinede çok teşekkür ederim arkadaşlar 12den daha fazla veremem,herşeyi hesaplıyarak bu fiyatı yazdım alım-satım v.s.vereliniortak

Back