• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

20 yaşındayım ingilizce öğrenmem mümkünmü

zelihaguveen

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
4 Aralık 2014
12
2
1
30
Merhaba kızlar ingilizcem hiç yok ve hayattaki ne büyük pişmanlığım bu siz bu saatten sonra ingilizce öğrenebilirmiyim ?

Keşke o yaşlarda olsam sadece ingilizce değil neler neler yapardım.her dak. kıymetini daha sonra anladım .dil öğrenmenin yaşla ilgisi yok sanırım

Merhaba, başlangıç seviyesi için buraya ücretsiz olarak kaydolup dersleri takip edebilirsiniz. https://www.universiteplus.com/courses/baslangic-seviyesi-ingilizce Artık bilgiye ulaşılabilirlik internet sayesinde çok kolaylaştı. Youtube'da da çok fazla video var. Ama yeni bir dil öğrenmek tamamen sizin ilgi ve emeğinize bağlı bence. Gerçekten emek verirseniz kısa zamanda iyi bir şekilde İngilizce öğrenebilirsiniz. Çünkü İngilizce aslında birçok dile göre gerçekten daha basit. Ve internette çok fazla kaynak var. Size kolaylıklar diliyorum.

29 yaşındayım 3 sene önceden japoncaya başladım,öğrendim devam ediyorum ve şuan almancaya başladım :) umarım anlatabilmişimdir.okumanın ve öğrenmenin hiç bi zaman yaşı yoktur

lingusta diye bir set var hayatım .konuşmasına konuşturur seni bir sürü kelime öğrenirsin zaten yaşında pek uygun muhakeme yeteneğin varsa arasında bağlantıları kurup b2-c1 e geçmekte sana kalır ama kesinlikle lingustayı tavsiye ederim..Alman istersen bana ulaşabilirsin

Yaş ilerledikçe yabancı dil öğrenmek daha çok zamanını alır insanın. Kavrama yetisi insanlarda her geçen gün azalmaktadır. Fakat ciddi anlamda üstüne düşerseniz 20 yaş çok geç bir yaş değildir dil öğrenimi için.

merhaba bende yeni üyeyim reklam gibi olacak ama bence sıfırdan başlayacaksan bir kursla başla , ben daha önce gittiğimm newyork studio yu önerebilirim ,benimde o zaman ingilizcem sıfırdı ilk önce profesyonel bi yerden başlarsan sana yön ve vizyon kazandırır daha sonra kendin ilerlerken çok daha kolay öğrenirsin ve devam edersin yoksa bir süre sonra sıkılırsın hem pratik yapacağın insanlar olur sınıfında ve o şekilde devam edebilirsin , nerde oturuyorsun bilmiyorum ama bu kurs istanbulda

Son düzenleyen: Moderatör:
Herkese merhabalar, ingilizce ile ilgili hepimizin sanıyorum sıkıntıları var. 199 TL'ye düşen benim 1.290 TL ödediğim kursumu önermek istedim. Fırsattır sizde yararlanın isterim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Back