• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

20 yaşındayım arkadaşlarımma buluşmam yasak

meribalamazan

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
23 Kasım 2024
53
7
1
23
Üniversitede arkadaşım olmadığı için hep yurttayım.Evde de ailem arkadaşlarla buluşmama izin vermiyor her seferinde gidemezsin diyorlar.Arkadaşlarımın tüm bulusma tekliflerini reddetmek zorunda kalıyorum kırıcı bir durum arkadaşlarına karşı da.Hiç yaşıtlarımla kafeye gidip sohbet edemiyorum veya bir emri gezemiyorum ailem yüzünden daha asosyalim.Arkadaslarim öbür hafta buluşmak ve sen gidemezsin dediler.Üniversitedeyken de her hafta çagiriyorlar

Üniversitede arkadaşım olmadığı için hep yurttayım.Evde de ailem arkadaşlarla buluşmama izin vermiyor her seferinde gidemezsin diyorlar.Arkadaşlarımın tüm bulusma tekliflerini reddetmek zorunda kalıyorum kırıcı bir durum arkadaşlarına karşı da.Hiç yaşıtlarımla kafeye gidip sohbet edemiyorum veya bir emri gezemiyorum ailem yüzünden daha asosyalim.Arkadaslarim öbür hafta buluşmak ve sen gidemezsin dediler.Üniversitedeyken de her hafta çagiriyorlar
neden
çok mu küçük yerde yaşıyorsunuz daha önce ailenizi kızdıracak bişey mi yaptınız?

bu arada anlamıyor aileler istedikleri kadar kısıtlasınlar sizin sevgiliniz var ama

Neden yasakmış? Genç kızsın arkadaşlarınla görüş hayatını yaşa. Bu hayat senin

Neden izin vermiyorlar

Yaa kusura bakmayın eski mesajlarınıza da baktım inanın ahlak bekçiliği için asla söylemiyorum, 20 yaşındayım demişsiniz, sizin seçiminiz istediginizle beraber olabilirsiniz kimseyi ilgilendirmez de arkadaşlarınızla bulusmaniz yasak ancak sevgilinizle cinsel birliktelik yaşama imkanınız dahi oluyor. Bence biraz çelişkiler var hayat tarzınız ve söyledikleriniz arasında.

Sen uyumlu çocuk olduğun için kolay söz geçiriyorlar. Biraz bunun kavgasını versen birkaç gün huzursuzluk olur sonra senin bu versiyonuna da alışırlar.
Kinciler huzursuzluk çıkartamam bu sefer farklı ceza yöntemleri uygularlar

İzin vermemek için bir sebepleri var mı? Yoksa sadece maksat boş bir otorite kurmak mı?
Otorite kurmak çünkü dışarda hiç açığımı yakalamadılar.Bulusmalara da erkek çağrılmadı hiç her bulusmadan sonra foto da gösterdim

neden
çok mu küçük yerde yaşıyorsunuz daha önce ailenizi kızdıracak bişey mi yaptınız?

bu arada anlamıyor aileler istedikleri kadar kısıtlasınlar sizin sevgiliniz var ama
Küçük yer ama kızdırcak şey yapmadım.Kardesim çok küçük olmasına rağmen gitmek istiyor sonra ağlayıp giymesine izin vermeyin diyor.Dışarisi tehlikeli diyorlar sürekli

Neden yasakmış? Genç kızsın arkadaşlarınla görüş hayatını yaşa. Bu hayat senin
Sen safsın çantanı çıldırırsın araba çarpar diyorlar arkadaşların da senden kötü bölüm okuyor .Arkadaşlarla buluşmak yerine kardeşinle vakit geçir diyorlar ztn tatil 5 hafta

Yaa kusura bakmayın eski mesajlarınıza da baktım inanın ahlak bekçiliği için asla söylemiyorum, 20 yaşındayım demişsiniz, sizin seçiminiz istediginizle beraber olabilirsiniz kimseyi ilgilendirmez de arkadaşlarınızla bulusmaniz yasak ancak sevgilinizle cinsel birliktelik yaşama imkanınız dahi oluyor. Bence biraz çelişkiler var hayat tarzınız ve söyledikleriniz arasında.
çünkü şehir dışında okuyor yurtta kalıyor
ailesinin oradayken ne yaptığını ruhu duymuyor

onun derdi şuan sömestr evde evde iken de dışarı çıkmak istiyor

Muhtemelen seni korumak amaciyla boyle yanlis bir tutum sergiliyorlar, bilmiyorlar ki yapacak olan her turlu yapar, gizli yaptığın vakit, kiminle nerede olduğundan bir haber daha da tehlikeli, keske bunu anlayabilseler.

Muhtemelen seni korumak amaciyla boyle yanlis bir tutum sergiliyorlar, bilmiyorlar ki yapacak olan her turlu yapar, gizli yaptığın vakit, kiminle nerede olduğundan bir haber daha da tehlikeli, keske bunu anlayabilseler.
Kızlarla da daha önce tanıttılar ustelik

Bence aileniz birşeylerden şüpheleniyor. Çünkü eski mesajlarınıza bakınca 20 yaşında bir senedir sevgilisi olan hamilelik şüphesi yaşayan bir kadın var. Yani sen bu kadar kısıtlanıyorsan bunlar nasıl oldu? Üniversitede de arkadaşların hep seni kıskanıp arkandan konuşuyormuş falan. Anlayamadım ben seni.

Zaten şehir dışında okuyorsun ailen çok kısıtlamacı olsa seni başka bir şehire göndermezdi sanırım. Evdeyken de onlarla kardeşinle vakit geçirmeni istemeleri garip gelmedi bana. Ayrıca gerçekten zaman çok kötü insanlar paranoyak oldu seni korumak istiyor olabilirler

Back