20 yaşından sonra boy uzatmak

nehir05

Üye
Kayıtlı Üye
15 Temmuz 2022
3
2
6
24
kızlar benim en büyük derdim boyum. bu konuyu iyice stres haline getirdim kafayı yedim desem yeridir. asla kısa bir boyum yok fakat boyum bana hayallerimi gerçekleştirmemde engel oluyor malesef.. ben çocukluğumdan beri hep polis olmak istemişimdir. ailem arkadaşlarım akrabalarım herkes sebepsiz beni gördüğü zaman 'sen polis olsana' diye diye söylendikleri için de hep daha da çok aklıma girmiştir. geleceğimi sadece bu meslekte görüyorum kendime her konuda güveniyorum şu boyum dışında. ama gelin görün ki boyum şuanda 1.60 ve yalnızca 2 cm eksiğim var..nasıl yapayım ne yapayım diye her gün sorguluyorum kendimi. 21 yaşındayım. bu yaşlarda boy uzatan varsa yardımcı olabilir mi ? ameliyat dışında öneri bekliyorum lütfen benim için çok önemli.

Duruşunuz yeterince dik değilse omurga kaslarınızı esnetip güçlendirip, ki bunun için en etkili pilates olur, biraz fark yaratabilirsiniz. Bir de sabah saatlerinde yapılan ölçüm ile akşam saatinde yapılan ölçüm yarım cm kadar fark edebiliyor. 2 cm bu şekilde kurtarmak mümkün olur mu? Denemeye değer.

yüzme veya pilates yapın duruşunuz ve kaslarınızın çalışması sebebiyle 1 cm duruşunuzdan dolayı farkediyor ... uzarmıyor tabiiki ama nasıl anlatacağımı bilemedim onun adını uzmanlığım olmadığı için bilmiyorum kısaca şöyle söyleyeyim 1 senedir profosyonel spor yapıyorum 1 cm uzamış görünüyorum ama bu sporla duruş bozukluğumun geçmesine bağlı tabiiki . yani daha dik durabiliyorsunuz

osteocare isminde kemik vitaminleri var kemiklerin arasında bulunan yumuşak dokuyu geliştiriyor ve boy daha uzun görünebiliyor ek olarak dizlere uygulanan bir operasyonla da boy uzuyor diye okumuştum bi yerde ama çok çok azılıymış, hem o operasyonu olup hem polis olamazsınız zaten bedensel kondisyonunuz düşer.

Siz en iyisi kendinizle barışın ve başka bir meslek bulun :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…