Göz Çevresi Bakımı 20 yas kremleri

çok doğru söylemişsin canım...

ben her gün değil, gün aşırı kullanıyorum ve yatmadan önce sürüyorum...pamuk gibi göz çevrem, esmer olmama rağmen renk koyuluğu sorunum da yok, çok memnunum.
zaten çok çok az bir miktar yetiyor, etkili bir krem...nemlendirmek amaçlı sadece, o nedenle cildi yormaz. a.s

ben rimeli falan Mary Kay-den eye make up remover aldim.oil free.kuru deriler icin...cok guzel o.ilk once yikiyorum yuzumu (yoksa rahat olamam) sonra da gozumde kalani onla cikartiyorum.tavsiye ederim.benim 3cu kutum.bayagi da gidiyor 6 ay falan kullaniyorum.

goz altım cok kurydu ve mordu.
yazın body shoptan C vitamınlı goz cevresı kremını almıstım 10 euroya yurt dısından 3 ay kullandım sonuc yok aynıyım.

ben lens kullanıyorum bı gun fecı mıkrop kaptım kucuk bı amelıyat gecrmek zorunda kaldım. neyse. ondan once bır cok markanın mascarasını kullanmıstım. ıcınde memnun kaldıklarımda olmustu. Clinique mascaraları bence her yonden cok ıyı. cok memnunum.
ben Clinique High impact mascara kullanıyorum gun boyu akmadan, bulasmadan kalıyor, kırpıklerı dolgun yapıyor ve yapstırmıyor. goz yasına dayanıklı degıl ama kolaycada cıkabılıyor. onceden bı donem suya dyanıklı mascara kullanmıstım lanet ettım. cıkarana kadar bı derttı kırpıklerımın cogunu koparmıstım.3 gun aynı rımelle kalabılıyorsun sonradan cok saglıksız oldgnu dusundum. kırpıkte pek kalmamıstı
neysekı clnique ilac gıbı geldı bana. braz pahalı ama göz bu deger.

Son düzenleme:
kızlar ben olay'ın ürünlerini kullanıyorum ve çokta memnunum makya öncesi cildımı jelle yıkayıp tonıkleyıp nemlendırıcımı kullanıyorum arkasndan fondeten pudra vs makyaj ışlemıme devam edıyorum nemlendırıcı kullandığım zaman cilım makyajlıyken bile hava aldğını hissedıyorum :) ve pütür pütür olmuyor makyajım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…