- 29 Eylül 2008
- 457
- 3
- 36
-
- Konu Sahibi burcuburcuu
nisancım ben de senin tavsiyenle aldım bu kremi valla okadar memnunumki şimdi rahat rahta göz makyajı yapıyorum çok sagol canım benim öpüyomm senii
canım benim, çok sevindim =))
ben de piların tavsiyesiylen almışıdım...kendisi yok artık...(
ben de The Body Shop'un E vitaminli göz kreminden kullanıyorum cnm. 22 yaşındayım =)
nemlendirmek amaçlı. normalde sadece geceleri yatmadan önce sürüyorum. gündüz eğer makyaj yapacaksam veya gece çok az uyuduysam, sabah ta kullanıyorum. yani rutin günlerde sabah kullanmıyorum.
ben çok memnunum, çok kişiye de tavsiye ettim, ben de forumdan öğrenmiştim =))
fiyatı 30 TL cnm.
canım ben 21 yaşındayım body shopun e vitamili göz çevresi kremini kullanıyorum 1 haftadır etkisi güzel nemleniyo geriliyo göz çevren felan..uygulaamam şu şekilde önce güzelce sürüyorum göz kapaklarıma felan iice msj yapar gibi sonra parmak uçlarımla pıt pıt yapıyorum ki kan dolaşımı saglansın diyee bu kadar canım..birde benm gözaltımda sorun yok canm ama ben gelecege yatırım olsun dedim eger morlukların varsa c vitaminini de öneriyorlar tatlım öptüm
nerden temin edebiliriz bu kremi
bende 21 yaşındayım e vitaminli krem kullanmak istiyorum ama cildimizi daha bu yaşlarda yormak da istemiyorummm yalnış mı düşünüyorum acabaaa?benneyaptımki