20 yas icin

burcuburcuu

Seven Ne YapmaZ!!
Kayıtlı Üye
29 Eylül 2008
457
3
36
20 yas Gøz kremi
gece kremi
gunluk krem
yada nemlendiriciler
marka, kullanim seklii vs vs tavsiyelerinizi bekliyorumm..tskler..a.s.

bence cildine bu kadar yükleneme derim 20 yaşında biraz erken değilmi bu kremler için .....:1closedeyes:

20 yas Gøz kremi
gece kremi
gunluk krem
yada nemlendiriciler
marka, kullanim seklii vs vs tavsiyelerinizi bekliyorumm..tskler..a.s.

göz çevresi kremi olarak, The Body Shop'un E vitaminli kremini öneririm. 22 yaşındayım, gün aşırı kullanıyorum çok ama çok memnunum!
gündüz nemlendiricini gece yatmadan da kullanabilirsin. ayrıca yoğun gece bakımı kremine gerek yok canım. bu konu için, cilt tipini yazarsan daha iyi fikir verebiliriz...=)

Hassas karma bir cildim var diye dusunuyorum..hemen kizariyoo, zamanzaman yanaklarimdada sivilce oluyo..banyodan cikinca hele bide sabun kullandimsaa kremsiz yapamiyorumm..

göz çevresi için body shopun e vitaminini kullanıyorum ben de nisancım gibi..yüz için la roche posay kullanıyorum ikiside mükemmel tavsiye ederim

Hassas karma bir cildim var diye dusunuyorum..hemen kizariyoo, zamanzaman yanaklarimdada sivilce oluyo..banyodan cikinca hele bide sabun kullandimsaa kremsiz yapamiyorumm..

canım, hassas ve karma ise,
Neutrogena 'nın karma cilt için nemlendirici losyonunu tek geçerim! PArfümsüz ve antialerjik bir üründür ve yağlı bölgelerin parlamasını dengeler. çok iyi bir nemlendiricidir.
1105buyuk.jpg

20 TL civarında sanırım.
ben eskiden bunu kullanıyordum, çok memnundum, keşke bırakmasaymışım :KK43:a.s.

23 yasındayım karma bır cildim var nasıl bir bakım önerirsiniz arkadaslar oriflamedan krem almak istiyorum ne önerırsınız:KK3:

arkadaşlar neutrogena tam bir rezalet mahvetti yüzümü aman almayın sakın ve bu krem içerigi zararlı kimyasallarla dolu
cosDNA.com dan içeriklerine bakın öyle alın

dematolog bana cildine yüklenme bu kadar erken demişti nemlendirici istediğimde düşün:44:
ama ben yinede bioderma nın nemlendirici ve temizleyicisini kullanıyorum. göz çevresi içinde 2-3yılım var daha diye düşünyorm

Bu konuda ben de göz için nemlendirici kullanma yaşının erken olduğu düşüncesindeyim. 23 yaşındayım ve bu sene acaba göz nemlendiriicisine de başlasam mı diye düşündüm ve ilk olarak Body shop a gittim . Oradaki bayanın yaklaşımı çok hoşuma gitti bana ürün satma mantığıyla öneride bulunmadı ve kesinlikle 25 ime kadar beklemem gerektiğini söyledi . Daha sonra gittiğim bir kaç kozmetikçiden de aynı şeyi duydum ben de göz kremi alımımı iki sene beklemeye aldım. Umarım yardımcı olabilmişimdir

cnm bnde 20 yaşındayım. aynı cilt tipine sahibiz hele kışın duştan çıkınca yüzlerin kabuklayabilir. yazın bnde pek sorun olmuo ama düzenli şekilde nemlendirici kullanınca sanki daha iyi oluo

bir şey sorabilir miyim ben 18 yaşındayım ve şu normal maskeler yok mu kil mi ne ondan yapmam doğru olur mu cilt temizlemesi için çok kararsız kalıorum bi kere yapayım dedim yüzümü öyle gerdi ki korktum sildim:78::kk77:

bir şey sorabilir miyim ben 18 yaşındayım ve şu normal maskeler yok mu kil mi ne ondan yapmam doğru olur mu cilt temizlemesi için çok kararsız kalıorum bi kere yapayım dedim yüzümü öyle gerdi ki korktum sildim:78::kk77:

aşırı kuru yada hassas bi cildin yoksa yapabilirsin bence içine gülsuyu vs de koyabilirsin kil fazla yağı ciltteki alıyo hem mineralli.maskeden sonra nemlendirici sür ama bence çoksa gerilip kalıo yüz:KK1:

cildim hassas karma.la roche posay toleriane yüz yıkama jelini kullanıyorum.krem olarak da garnierin saf ve temiz serisinin kremini aldım onu kullanıyorum 3 gündür(sivilce problemim varda).sivilce kremleri gibi cildimi germedi yakmadı memnunum şimdilik.göz kremide gerekirmi ki:KK17:

X