E
enri_mıss
Ziyaretçi
- Konu Sahibi Rober & Burcu
tabı ablam sende 20 yas ustu uyesınnn:))))))))))))) demokrasıde careler tukenmezzzzzz
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Klubumde Solemek Istedim:::
LANET OLSUN BI DAHA KIMSEYE GUVENMIYECEGIM.
KIMSE KIMSEYI GERCEKTEN SEVMIORMUS.....
BEN BUNU OGRENDIM.
BUGUN COK MUTSUZDUM. BANA GELIP BI MOTOSIKLET YADA ROBERLE TANISMA FIRSATI VERSELER BILE KABUL ETMEZDIM.
CUNKU COK SEVDIGIM KANKIM TARAFINDAN IHANETE UGRADIM. BEN ONUN BANA GUVENIP INANDIGINI ZANNEDERDIM FAKAT O LANET OLASI BI SLM YUZUNDEN ARKADASLIGIMIZI BITIRDI. ARTIK GUVENECEGIM COK AZ INSAN VAR..... AMA HAYAT HERSEYE RAGMEN DEVAM EDIYOR. ZORLUKLARA ALIŞMALIYIM. BU YASTA BEN 2 DEFA COK SEVDIGIM INSAN(EZGI VE CEDO) TARAFINDAN IHANETE UGRADIYSAM ILERDE BUNLARDANDA BETERINI YASACAGIM.......
:1hug:yerimseniben
merhaba canim öncelikle beni buraya davet ettigin icin tsk ederima.s.yerimseniben
sunuda belirtmak isterim sakin kafani takma ve sakin sinirlerini bozma böyle insanlar icin, anlasilan degerini bilmediler... Sen genede her ne olursa olsun her ne kadar bir insana kizarsan kiz ama sakin kin tutma, sakin kizma ve alttan al, eger cok agir birsey yaptiysa salla gitsin derimyerimseniben degerini bilememis. Sen daha gencsin daha neler gelecek basimiza canim. Ama olsun sen umudunu hicbir zaman yitirme hep olumlu bak dünyaya, hayat herseye ragmen cok güzel. Anladigim kadariyla büyük rober hatemo fanisin. Bende onun bazi sarkilarini seviyorum. seside güzel. Belki biliyorsundur, rober hatemonun bir sarkisi var hersey unutulur diye onu dinleyerimseniben Bene tam güzin abla gibi konustum:Roflol: eger sorunun olursa yada bir sorun, sana yardimci olmaya calisirim canim seni kocamannnnnnnnnnnnnnnnn lptüma.s.
ewt hersey unutuluru bılıyorum cok guzel bı sarkı pcdede var hersey unutulur unutma her sey unutulur asktan kalbı agrıyanlarrr askla kurutulurrrrrrrrrrsenağlama
benim bilgisayrimdada var, haata beyaz ve sen, ve senden cok var:sm_cool::dance::teytey:
kendini üzeme canim olurmu???:1hug:
Canımcığım merhaba ben de geldim misafir olarak. Ama üyeliği 4 yaşla kaybetmişim. Tatlım öpüyorum kocaman seni a.s.
bende 20 yaşın altındayım ama nasıl üye olunacağını bilmiyorum daha 2 günlük üyeyim burcu ablam seni tanıyorum seninle msn de cedoorlando tanıştırmıştı beni hatırladınmı bilmem ama ben seni çok sewdim kuluplere üye olmayı öğrendiğimde ilk buraya üye olucam:uhm:a.s
nan burcu kafa dövcem sni :mymeka: tatildeymişiz davet etmedn geldim nan burdayım bn hıh :dilcikar: bnide üye yap alırım ayamın altınaa haaaa