• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek İkinci El 20 numara kız bebek ilk adım ayakkabısı arıyorum

rafadantayfa

Sen Benim En Kıymetlimsin
Kayıtlı Üye
31 Temmuz 2011
11.100
93
213
İstanbul
İlk tercihim bobux markadan yana ama bulamazsam diğer markalarıda değerendiririm altları esnek ve yumuşak olmalı
elinde olup satmayı düşünene varsa fotoları bekliyorum

İlk tercihim bobux markadan yana ama bulamazsam diğer markalarıda değerendiririm altları esnek ve yumuşak olmalı
elinde olup satmayı düşünene varsa fotoları bekliyorum

cnm bende kucuk gelmesi sebebi ile hic giyemedigimiz, stride rite in soft motion tabanli stephanie modeli var, 20.5 numara. biraz ozel bir ayakkabi, dusmeyi tokezlemeyi azaltip yurumeyi ogrenmeyi hizlandirdigi patentli vb.. biraz fiyatli bir urundur, sifirini 179 tl ye almistim, ne yazik ki kullanamadik ve degisim zamanini gecirdigimden kaldi isterseniz internetten inceleyin, ilgilenirseniz bendekinin resmini gondereyim size.

cnm bende kucuk gelmesi sebebi ile hic giyemedigimiz, stride rite in soft motion tabanli stephanie modeli var, 20.5 numara. biraz ozel bir ayakkabi, dusmeyi tokezlemeyi azaltip yurumeyi ogrenmeyi hizlandirdigi patentli vb.. biraz fiyatli bir urundur, sifirini 179 tl ye almistim, ne yazik ki kullanamadik ve degisim zamanini gecirdigimden kaldi isterseniz internetten inceleyin, ilgilenirseniz bendekinin resmini gondereyim size.
İnginiz için teşekkür ederim eminim çok güzeldir fakat o kadar pahalı birşey alamam şuan
Ve özellikle bobux aradığım için 80 tl ye sıfır bobux almayı tercih ederdim o kadar para verebilecek olsam.
ve cook şıkEki Görüntüle 923188 etiketli...yurtdışından ...

böyle bir model düşünmüyorum çok teşekkür ederim.

$8680238922996_3_large.jpg
$8680238922996_1.jpg
polaris 19 numara uygun olurmu

Son düzenleme:
Merhaba işte bendekiler bu arada altları kalın değil,yumuşak çok rahat kullanımlı...Rahatça bükülüyor.
Fotoda biraz açık kırmızı gibi mi görünmüş?Bayrak kırmızıdır rengi.

Eklentiler

• $ilkadým ay.1.jpg
    $ilkadým ay.1.jpg
    60,3 KB · Görüntüleme: 54
  • $ilkadým ay.2.jpg
    $ilkadým ay.2.jpg
    58,6 KB · Görüntüleme: 41
Son düzenleme:
Merhaba işte bendekiler bu arada altları kalın değil,yumuşak çok rahat kullanımlı...Rahatça bükülüyor.
Fotoda biraz açık kırmızı gibi mi görünmüş?Bayrak kırmızıdır rengi.

Bu ayakkabıların altları nasıl bir ara altlarınıda çekebilirmisiniz

Son düzenleme:
Back