Peki 3 ay yatiyorsunuz diyenlere ben ne cevap vereyim ? 8 yilda su cumleyi en az 30 defa duymusumdur.Insanin da bir sınırı var.Neden hep altta alan, hoşgoren ben olayim ? Ilk seneler ezilip buzulup eh iste biraz tatil yapiyoruz diye utanarak soyluyordum da artik hiic umrum degil.Ben,hem uniden mezun olmaya calisirken ayni zamanda kpss dershanelerinde beyin patlatiyordum.Millet son senemiz bir daha ne zaman universiteye donecegiz diye kampus hayatini yasiyordu.23-30(ki hala oyle)yas araligimi dag koylerinde gecirirken etrafimdaki arkadaslarim h.sonlari eglencenin dibine vurup check-in lerini yapiyordu..O zaman kimsenin aklina chelzy de dagin basinda yazik ya gelmiyordu.Benim hakkim degil de kimin hakki "eee az kasip sen de ogretmen olaydin" demek ? Fazla alcakgonullu ,fazla mutevazi olunca ipin ucunu kaciran cok.Torba olsa buzzen agzini tamam da malesef iste.Yaptigim tatille aldigim paranin helal &haram olcutunu yapanlara cok net cevabimdir " az calisaydin sen de 3 ay tatil yapaydin "demek...Kimse kimsenin ne mevkisinde ne parasinda ne de tatilinde gozu olmasin.Herkesin sartlari kendine zor &rahat...Ben boyle dusunuyorum bir ogretmen olarak.