20+ lılar Buraya :))

Karamela21_

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
28 Eylül 2011
23
0
merhaba arkadaşlar ben yeniyim forumda.. sizlerle biseyler paylasıp rahatmaya ihtiyacım var.. insan kendi yaşadığı seyleri baskasının da yasadığını öğrenince rahatlıyor bi nebze.. gelelim konumuza:) 20 li yaşlara girdiğinizde yaşadığınız farklı duygusal durumlar oldu mu veya sendromlar yaşadınız mı? inş konuyu doğru yere açmısımdır.. yorumlarınızı esirgemeyin lütfen..

Son düzenleyen: Moderatör:
Haha.. ne is yapiyorsun ki.. yap yap arada sirada tembelik iyiyidir.. bende bol bol düsündüm.. 2012 de kimler hayatiminda var olucagini ve kimin yok olucagini düsündüm.. ve araba kursuna gittim... evdeydim.. biraz uyudum.. baska hicbirsey yapmadim :) burda tatil var bu hafta.. gelecek haftada stajim basliyor :)

ben hemsireyim..

sen nerde yasiyorsun?

ben elamanyada

selam kızlar

sitemize yeni üye olanlar da var sanırım bu topikte hoşgelmişsiniz

Hos buldum.. tesekkür ederim. Aslinda bir kac aydir üye olmussum... ama son günlerde aktif katilamaya basladim.. Bu yil sondur.. Sonra ALLAHIN izniyle meslege basliyacagim.. Oda bir i$ bulursam.. Herseyin Hayirlisi....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…