• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

20 lık dıslerımı cektımrk ıstıyorum yardım

diablo

Guru
Kayıtlı Üye
19 Kasım 2009
851
294
303
İstanbul
Merhaba;
20lık dıslerımı cektımek ıstıyorum cok fazla agrı ve kıasınma var. agzımda yer kalmadı ve 4 u bırden cıkıyor. ssk anlaşmalı cekım yapan yerler varmı bıldıgınız. netten arastırıyorum ama bulamadım. ıstanbul anadolu yakasında oturuyorum. kutfen yardımcı olun ba a:26:

Okul hastanelerini deneyebilirsin, gerçi onlar da çok geçe veriyor randevuyu ama ssk anlaşmalılar böyle genelde. SSK Okmeydanı'da var ağız ve diş sağlığı. Benim Marmara Üniversitesi Nişantaşı'nda kampüsüm, diş hekimliğinden arkadaşım dört 20'lik dişini de 1'er haftayla çektirdi geçenlerde. Randevuyu yakın bir zamana alabilirsen çok iyi. Bir de Büyükçekmece'de yeni açılan bir hastane var ancak orası çok uzak gelir Anadolu yakasında oturuyorsan.

Okul hastanelerini deneyebilirsin, gerçi onlar da çok geçe veriyor randevuyu ama ssk anlaşmalılar böyle genelde. SSK Okmeydanı'da var ağız ve diş sağlığı. Benim Marmara Üniversitesi Nişantaşı'nda kampüsüm, diş hekimliğinden arkadaşım dört 20'lik dişini de 1'er haftayla çektirdi geçenlerde. Randevuyu yakın bir zamana alabilirsen çok iyi. Bir de Büyükçekmece'de yeni açılan bir hastane var ancak orası çok uzak gelir Anadolu yakasında oturuyorsan.

tESEKKURLER:) ozel hastaneyle konustum sımı netten arastıra arastıra bı kaldım. hıc bır yerın sgk anlasması yok. olanlarda hep saglık ocagı gıbı yerler.20 lık dıs ıcın guvenemıyorum :( acayıp bı yanma var dıs etlerımde

Evet aynen öyle anlaşmalı bulmak çok zor. Üniversite hastaneleri dediğim gibi daha bi deneyimli oluyo gayet güzel geçti arkadaşımın çekimleri, ama randevu derdi işte..

Ben de çektirmek istiyorum.Okmeydanından uzun uğraşlar sonucu randevu alabildim.İnşallah bir sene sonraya gün vermezler.Burada çektiren oldu mu acaba?

Back