MerhabaMerhaba arladaşalar 20 lik diş çektirdim sinire yakındı çekim sırasında dudağımda elektriklenme şeklinde bi his oldu, çene cerrahına çektirdim iyi de bir doktor uyuşukluk geçer dedi ama korkuyorum, başından böyle bir şey geçen var mı? Uyuşukluk ne kadar sürede geçti ya da geçti mi ???
Geçmiyor malesef bazılarıYok maalesef geçmedi henüz, Salı günü iki hafta olacak ilk gün ki gibi değil ama geçmedi, genelde 3-6 ay ya da 1 sene içinde düzelir diyorlar, doktorum söz veriyorum geçecek dedi ama bakalım inşAllah geçer. Bu arada ben b vitamini kullanıyorum normalde de kullanmam gerekiyor, danış sen de kullan iyileşmeyi hızlandırıyor diyorlar..
İnşAllah geçer bn de korkuyorum ondan, siz böyle bir şey yaşadınız mı o yüzden mi geçmiyor diye yazdınızGeçmiyor malesef bazıları
Benim bu uyuşukluk hissi 2 buçuk ayda geçmişti ay sinir olmuştumMerhaba arladaşalar 20 lik diş çektirdim sinire yakındı çekim sırasında dudağımda elektriklenme şeklinde bi his oldu, çene cerrahına çektirdim iyi de bir doktor uyuşukluk geçer dedi ama korkuyorum, başından böyle bir şey geçen var mı? Uyuşukluk ne kadar sürede geçti ya da geçti mi ???
Aynen zaman alabiliyor geçmeyecek diye düşünüp stres yapma birazcık akışına bırak ben çok kafaya takmıştım doktor böyle kafana takıp stres yaptıkça iyileşme süreni uzatırsın demiştiCanım çok geçmiş olsun, inşAllah bizimki de geçer, ilk gün ki gibi değilse uyuşukluk genelde geçiyor diyorlar ama tabi sinir zor iyileştiği için zaman alabiliyormuşAllah başka dert vermesin ama kötü bir his umarım kimse yaşamaz yaşayan herkesin de bi an önce geçer inşAllah
Evet baya azaldı benimki ama kalıcı oldj malesef.İnşAllah geçer bn de korkuyorum ondan, siz böyle bir şey yaşadınız mı o yüzden mi geçmiyor diye yazdınız
Evet baya azaldı benimki ama kalıcı oldj malesef.
B vitamini kullandım etki etmedi malesef 1 sene oldu ama alışılıyor şuan hiç anlamıyorum bilene kadar oldu çektireli, doktorunuza danışıp b vit falan kullansanız belki onun katkısı olur. Büyük ölçüde geçmiş ama Allah başka sıkıntı vermesin
Merhaba, durumunuz düzeldi mi? Benim de sinire yakın yirmilik dişimin çekilmesi gerekiyor. Hissizlik geçti mi? Bir de nasıl bir uyuşukluk işlem yapılırken vurulan iğnelerin uyuşturduğu gibi mi? Dil ve dişteki hisler nasıl? Dudak ve konuşmayı etkiliyor mu?ne kadar oldu çektireli, doktorunuza danışıp b vit falan kullansanız belki onun katkısı olur. Büyük ölçüde geçmiş ama Allah başka sıkıntı vermesin
merhabalar bende aynı durumu yaşıyorum da uyuşukluk geçti miMerhaba arladaşalar 20 lik diş çektirdim sinire yakındı çekim sırasında dudağımda elektriklenme şeklinde bi his oldu, çene cerrahına çektirdim iyi de bir doktor uyuşukluk geçer dedi ama korkuyorum, başından böyle bir şey geçen var mı? Uyuşukluk ne kadar sürede geçti ya da geçti mi ???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?