20 lik diş belası

Kun fe yekunnn

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
27 Ekim 2016
1.234
799
123
Merhabalar 2 gündür 20lik dişimin olduğu yer çok şiddetli şekilde ağrıyor aslında sahurda ışıkta baktim yani dişte ağrı yok dişim gömülu olduğu için sanırım çeneye vuruyor agrisi ağzimi açamiyorum ve dişin olduğu yer dişeti ağrıyor gittiğim dişci 500den başliuor dedi cerrahi oldugu için mümkünse ümraniye üsküdar ataşehir veya anadolu yakasinda memnun kaldığınız ve iyi birndişci arıyorum yardımcı olursaniz çok sevinirim

Çok geçmiş olsun. 20 lil diş ağrısını 25 yaşımda yaşamıştım. İnanılmaz bir ağrı ve tüm çeneyi etkiliyor. Bir de benim ki gömülü diş idi.
Ben o zaman 500 e yaptırmıştım ama bildiğiniz 1saaten fazla sürmüştü operasyon. Ben bostancı tarafında yaptırmıştım.

Benimkide gömulü geçen sene bir ağrı yaptı doktora gittim ameliyatlik diyince korktum daha gitmedim ama yine başladı ağrısı çekilirken hissediyormunuz netteki yorumlar çok korkutucu kimisi bütün dişlerin sallandgini falan hissettim yazmiş

Altunizade acibademe gidiyorum ben ve memnunum. Doktorum ferit bayramdi ama hastaneden ayrilmiş. Yeni bir tanesini sectim bakalim Mete Dalbeler. Benim de cekilecek 20lik disim var agri yapmiyor ama cekilse iyi olurmuş yine gidecegim.

Acıbadem se kesin ücreti yüksektir bence de cektirmelisiniz benim dönem dönem ağrı yapiyodu ama artık beni çikartin diyo çenemo açamiyorim resmen

Ucretini bilmiyorum henuz cektirmedim 20lik Ama ucretler genele gore biraz pahali evet. Ben korktugum için ucretini sorun etmiyorum acikcasi sadece işini yapmasi degil yaklaşimi, kibarligi da önemli insani 2 kat korkuttuklarini dusunuyorum bazi doktorlarin. Ucretten ziyade korkuyorsunuz diye dusunmustum

Anladim korkuyorum zaten ama daha yeni taşınďım 1 hafta olmadı şuan ücreti de göz önüne alıyorum teşekkür ederim

Çene cerrahi olan bir diş hastahanesine başvurabilirsiniz.Ben iki gömülü dişimi bu şekilde para vermeden ameliyatla aldırdım.Bir disime ise ameliyat yapıldı ama dişe ulaşılamadı tekrar dikildi...

Kadıköy -göztepe ağız ve diş sağlığı merkezi,sağlık bakanlığına bağlı.
Göztepe eğitim ve araştırma hastanesinin biraz ilerisinde burası,ben oraya gittim dolgu için çok ta mennun kaldım.
İsterseniz doktorun adını verebilirim,randevu almanız lazım.

Mutlaka çene cerrahi yapmalı operasyonu ben yaklaşık 1 ay önce 550tl ye bi dis polikliniğinde yaptırdım ağrı sizi hiccc bişey yaşamadım profesyonel birine gidin mutlaka

Küçükçekmece ağız ve diş sağlığı hastanesine gidin doktorlar çok iyi ve ilgili şimdiden randevu almaya bakın 500 den aşağı cerrahi müdahale yok

Aynı dert bende de var ağrı zaman zaman mı geliyor yoksa her gün mü.Tuzlu suyla gargara yapıyorum ben özellikle o dişin olduğu bölgeye başta fena acıtıyor ama sonra uyuşturuyor.

Çene cerrahi olan bir diş hastahanesine başvurabilirsiniz.Ben iki gömülü dişimi bu şekilde para vermeden ameliyatla aldırdım.Bir disime ise ameliyat yapıldı ama dişe ulaşılamadı tekrar dikildi...
Ayy o nasil bişeymiş ya ulaşilamadi tekrar dikildi sigortam yok maalesef özele gidicem mecburen

Teşekkür ederim ama maalesef sigortam yok

Aynı dert bende de var ağrı zaman zaman mı geliyor yoksa her gün mü.Tuzlu suyla gargara yapıyorum ben özellikle o dişin olduğu bölgeye başta fena acıtıyor ama sonra uyuşturuyor.
Ağrı dönem dönem oluyordu geçen sene bir gittim doktora ameliyatlik deyince korktum daha da gitmedim ama şimdi ağri dişte değil çenem de ve ellyince çenede sanki kist gibi bişeu mink bişey geliyor elime

Peki sigorta olmayınca devlet hastanelerinde katkı payı ödeyerek muayene olunabiliyormu hanımlar.
Ocakta sigortamiz vardı muayene için gittim dolgum falan da vardı onlarida yaotirom dedim tam 3 ay cerrahiden randevu alamadım o arada sigortamiz iptal oldu 182 yi gece gündüz aradim şikayet ettim kavga ettim en sonunda eşim aradı ağzına geleni saydı taa avrupa yakasındahiç bilmedigim bir yerde sabahın ilk randevusunu verdiler gidemedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…