• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

20 lik diş belası

Ağrı dönem dönem oluyordu geçen sene bir gittim doktora ameliyatlik deyince korktum daha da gitmedim ama şimdi ağri dişte değil çenem de ve ellyince çenede sanki kist gibi bişeu mink bişey geliyor elime
Ücretli mi bende gitmeyi istiyorum ağrı öldürmese de süründürüyor baya bir. :(

Merhabalar 2 gündür 20lik dişimin olduğu yer çok şiddetli şekilde ağrıyor aslında sahurda ışıkta baktim yani dişte ağrı yok dişim gömülu olduğu için sanırım çeneye vuruyor agrisi ağzimi açamiyorum ve dişin olduğu yer dişeti ağrıyor gittiğim dişci 500den başliuor dedi cerrahi oldugu için mümkünse ümraniye üsküdar ataşehir veya anadolu yakasinda memnun kaldığınız ve iyi birndişci arıyorum yardımcı olursaniz çok sevinirim
Ben pendik bölge hastanesinde ömür beye 3 dişimi aldırdım gece 10da aldırdım. Sabah ise gittim gömülü disti 350 gibi bi rakam verdim galiba daha once çene cerrahina aldırdım 1tane 10gun ne konuşabildim ne yemek yiyebildim

Ocakta sigortamiz vardı muayene için gittim dolgum falan da vardı onlarida yaotirom dedim tam 3 ay cerrahiden randevu alamadım o arada sigortamiz iptal oldu 182 yi gece gündüz aradim şikayet ettim kavga ettim en sonunda eşim aradı ağzına geleni saydı taa avrupa yakasındahiç bilmedigim bir yerde sabahın ilk randevusunu verdiler gidemedim

Demekki olabilliyor sigorta yoksa gene bir ücret ödenecektir,dışarıya göre fiat daha uygundur herhalde.
Siz ne yapın biliyormusunuz yazdığım yeri telefonla arayın durumu anlatın daha sağlıklı bilgi alırsınız hiç değilse .

Merhabalar 2 gündür 20lik dişimin olduğu yer çok şiddetli şekilde ağrıyor aslında sahurda ışıkta baktim yani dişte ağrı yok dişim gömülu olduğu için sanırım çeneye vuruyor agrisi ağzimi açamiyorum ve dişin olduğu yer dişeti ağrıyor gittiğim dişci 500den başliuor dedi cerrahi oldugu için mümkünse ümraniye üsküdar ataşehir veya anadolu yakasinda memnun kaldığınız ve iyi birndişci arıyorum yardımcı olursaniz çok sevinirim

Kendi dişçim var, Libadiyede 400 tl ye operasyonla çekiyor çok memnun kaldım.
Üstelik tel tedavımı de onla yaptım 4000 tl ye cok memnunum hala gıdıyorum.

Dis cekilirken agri hissetmiyorsunuz ondan korkmayin sonrasinda bieaz yeme problemi oluyor agri filan ama buz koyuyorsunuz butun gun oyle boyle iyilesiyor ben alt ust iki disi ayni anda cektirdim cekilirken bisey anlamadim yorumlara bakmayin gozum morardi yazanlar var :) bana oyle bisey olmadi yani herkese ayni sey olucak diye bisey yok :)

Demekki olabilliyor sigorta yoksa gene bir ücret ödenecektir,dışarıya göre fiat daha uygundur herhalde.
Siz ne yapın biliyormusunuz yazdığım yeri telefonla arayın durumu anlatın daha sağlıklı bilgi alırsınız hiç değilse .
Siz neresi demiştiniz acıbadem mi kusura bakmayın hatırlayamadim hem dişim fena agriyor yeni taşinim temizlik yapiyorim bir yandan

Dis cekilirken agri hissetmiyorsunuz ondan korkmayin sonrasinda bieaz yeme problemi oluyor agri filan ama buz koyuyorsunuz butun gun oyle boyle iyilesiyor ben alt ust iki disi ayni anda cektirdim cekilirken bisey anlamadim yorumlara bakmayin gozum morardi yazanlar var :) bana oyle bisey olmadi yani herkese ayni sey olucak diye bisey yok :)
Hem yapılacak igneden hemde çekimden korkuyorum

Kadıköy -göztepe ağız ve diş sağlığı merkezi,sağlık bakanlığına bağlı.
Göztepe eğitim ve araştırma hastanesinin biraz ilerisinde burası,ben oraya gittim dolgu için çok ta mennun kaldım.
İsterseniz doktorun adını verebilirim,randevu almanız lazım.

Siz neresi demiştiniz acıbadem mi kusura bakmayın hatırlayamadim hem dişim fena agriyor yeni taşinim temizlik yapiyorim bir yandan

Önce bir arayın sorun sigorta işini sonrada diş durmunuzu anlatın.

Bilmiyorum ya normal doğumdan daha ağrılıydı benim 20 liklerin çekiminden sonraki ilk 3 gün:)

Benimde çekildi 20 diş hiç öyle olmadı,sadace 1 tane ağrı kesici içmiştim:))
Köklede alakalı olabilir yada çeken doktor zorladımı dişi acaba.

Benimde çekildi 20 diş hiç öyle olmadı,sadace 1 tane ağrı kesici içmiştim:))
Köklede alakalı olabilir yada çeken doktor zorladımı dişi acaba.
Bir ay biri bir ay diğeri çekildi
Vücudum çok tepki veriyormuş 1 aya yakın ağzımı açamadım 2 cm den fazla
Aslında kolay bi çekimdi ama
Sorun bende galiba

Sadede cene değil. Baş,boyun,boğaz. Her yeri kaplıyor ağrısı...

Ben diş hekimliği fakültesinde aldırdım 20likleri.

Para ödemedim. Devlet bu hakkı veriyor size.

Sadece ben ameliyatımı doçent ya da prof yapsın istedim. Yani stajyer öğrenci istemedjm. Bu sebeple 90 lira ödedim.

Yer karadeniz tek üniv. Diş hekimliği fakültesi.
Diş ve çene cerrahisi bölümü.

Back