• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

20 lik diş belası

Benimkide gömulü geçen sene bir ağrı yaptı doktora gittim ameliyatlik diyince korktum daha gitmedim ama yine başladı ağrısı çekilirken hissediyormunuz netteki yorumlar çok korkutucu kimisi bütün dişlerin sallandgini falan hissettim yazmiş
ben iki alt 20likten ameliyat oldum,ikisi de sinirlere cok yakin ve gomulu idi. Bi tanesinin alimi kolaydı,ameliyat kısa surdu. Sonrasında ağrı yaptı doğal olarak,1 hafta sonra dikişler alindi,dikişler alınana kadar kati yiyecekleri rahat yiyemedim dikislere takılıyordu. Öteki disim kabustu,ameliyat cok zor geçti,uzun surdu,kök çok guclu idi,en son doktor ağzını kocaman ac hareket etme asistanlar kafani tutucak dedigimi yapmazsan cenen hasar görebilir dedi. Ameliyat bitti ve 3 gün agri ile agladim ,çenem sisti yüzüm sisti morardı sonra yeşile döndü,1 ay ödem inmedi vs. Birinde tırnağım kesildi otekinde parmagim koptu. Her dis her kisi de farklılık gösteriyor velhasıl. İki dis için 1500 vermiştim.

Benim ağzımda hiç 20lik dişim yok 19yaşından önce aldırmıştım hepsini tel takacağım için.3 ü normaldi 1 i gömülü. 2 sini önceden aldırmıştım,hatta bi tanesi sağlam dişimin köküne doğru çıkıyomuş onu da ağrıtıyodu.Doktor anlamadı sağlamı da çekecekti az kalsın.20 lik çekilince sağlam dişin ağrısı geçti neyse ki onu da çekceklerdi yoksa. Diğer 1 normali+1 gömülüyü de ameliyatta aldırdım.Çenemi çok açamıyorum normalde o yüzden çenem ağrıdı hafif açık tutmaktan ama başka bi sorun yaşamadım çok rahat geçmişti. Bi sıkıntınız varsa geç olmadan aldırın bence sağlam dişlerinizi de etkilemesin.

Back