Slm:) öncelikle umutsuzluğa kapılma lütfen, sana bir kaç önerim olacak öncelikle yüzmek kasları iyi çalıştırır ve vücudu toplar, kan dolaşımını arttırıp selülitlere iyi geliyor ayrıca . İkinci olarak ağırlık çalışmak (1-3 kilo arası) vücudu iyi toparlıyor, öyle aman aman kas olmaz korkma sakın sadece daha fit görünürsün :) Pilateste sana uyar bence iyi bir toparlayıcı. Krem olarak önerebileceğim bişey yok hiç kullanmadım ama deniz tuzuyla banyonun sıkılaştırdığını duymuştum, kullanan arkadaşlar varsa topic'ini görünce yardımcı olur zaten :) Umudunu kaybetme sporunu ihmal etme hatta imkanın varsa bi salona kayıt olup profesyonel yardım alabilirsin. Hiç bir nedenlede moralini bozma bence ne olursa olsun harika bir gelin olacaksın :)
Slm:) öncelikle umutsuzluğa kapılma lütfen, sana bir kaç önerim olacak öncelikle yüzmek kasları iyi çalıştırır ve vücudu toplar, kan dolaşımını arttırıp selülitlere iyi geliyor ayrıca . İkinci olarak ağırlık çalışmak (1-3 kilo arası) vücudu iyi toparlıyor, öyle aman aman kas olmaz korkma sakın sadece daha fit görünürsün :) Pilateste sana uyar bence iyi bir toparlayıcı. Krem olarak önerebileceğim bişey yok hiç kullanmadım ama deniz tuzuyla banyonun sıkılaştırdığını duymuştum, kullanan arkadaşlar varsa topic'ini görünce yardımcı olur zaten :) Umudunu kaybetme sporunu ihmal etme hatta imkanın varsa bi salona kayıt olup profesyonel yardım alabilirsin. Hiç bir nedenlede moralini bozma bence ne olursa olsun harika bir gelin olacaksın :)
Tabiki her insan gibi benmde sorunlarım var hatta özellikle gecen yaz sonu aşırı güneş altında kalmaktan bayaga deforme olmuştu cildim bacaklarımda selülitler görünmeye başladı, hatta çatlaklar falan oluşmuştu, eylülden bu yana düzenli spor yapıyorum selülitim se si bile kalmadı suan :) Bide nemlendiriciyi ihmal etme, cildinin esnekliğini koruyabilmesi için çok gerekli ve yeni çatlak oluşumunu engelliyor , tabi henüz dahili çatlaklarıma çözüm bulamadım ama ince oldukları ve fazla göze batmadıkları için üstünde durmuyorum. Ayrıca yasın cok genç ve genç cilt daha cabuk onarır ve toparlar kendini hiç dert etme :) Sakın geç kaldım deyip kendini demoralize etme, 1,5 ay cooook uzun bi süre ve aksatmadan sporunu yapınca kendin bile şaşıracaksın sonuçlarına :)
Çok sevindim canım benim bu azimle devam edersen herşey süper olacak :) hiç yosun yağı denedinmi? Ben bugun sabun ararken eczanede sordum, yosunun sarkmalara iyi geldiğini söylediler hatta bende sabununu aldım denemek için kokusu gayet hoş pahalıda değil 5tl bişey.. Denemedisen bi eczaneye ve ya aktara danış bence. Ben biraz araştırdım senin için evden yosun yağıyla masaj yapıp streç filmle sarıp 4-5 saat tutuyormuşsun toparlıyormuş cildi birde hergün 1 bardak maydanoz suyu içilmesi iyimiş. tabi normal suyuda bol tüketmen lzm spor yaparken :) Ah birde son olarak evde fitness yaparken portakal yagı sürmekte spor anında cildin toplanmasına yardım ediyormuş. Neyse ben vaktim oldukça bakınıyorum senin için bulursam yeni bişeyler paylaşırım yine :) Kendini çok sev ! kolay gelsin :)
Allah razı olsun canım benim ne demek :) Çalışmalar iyi gidiyordur umarım, pes etmek yok :) bu arada düzenli masajın kan dolaşımını arttırıp sıkılaşmaya yardım ettiğini öğrendim, sporun bittikten sonra yada portakal yagı sürdükten sonra bi 30 dk masajı ekliyebilirsin programınaVe göğüs için yarım şınav, karın için plank, kalça içinde squata başlayabilirsin ama kendinide cok zorlama 1 gün yap 1 gün dinlen, kaslr dinlenirken oluşuyor :) Ama herşeyden önemlisi stres ve sıkıntı yok, olumlu düşün olumlu sonuç al! Kendine iyi bak :)
Canım benim arkadaşım 10 kilo verdı 70 den 60a düştü ama gene kilolu duruyor çünkü vücudu sarktı ve geniş duruyodu.oda çok üzülüyodu.pilatese yazıldı 3 ayda 58 kilo oldu hem sıkılaşmıştı resmen yani nasl desem dar duruyodu)öncekine göre.
Bununda yüzmeye gitti kendne bi hoca tutu tavsye aldı simdı 100\100 olmasada yüzde 70 sıkılaştı
Canm cevabın icin cok teşekkür ederim öncelikle, normal vücut olarak sıkılaştıgınj görebîlmişsiniz evet onu anladm ama göğüslerde bir gelişme olsumu o konuda bilgin varmı :/
Öyle dikkat etmdm gögsüne ama sarkık dursa farkderdm.
Tekrar merhaba:) Bayram telaşından pek vakit bulamadım, nasıl gidiyor çalışmalar? umarım pes etmemişsindir, baklava böreğe fazla kaptırma kendini sakınKendine iyi bak
:18:
Seninde geçmiş bayramın kutlu olsun canım :) 1 kilo fazla degilki ben bile almışım çok aşırı dikkat etmeme rağmen hem belki kas kütlen artmıştır. Çok sevdiğim bir söz var ''bir günde olmadı ki bir günde kaybolsun'' o yüzden pes etmek yok :) Stresten uzak dur kendine çok ama çok iyi bak