20 kilo sonrası sarkan vücut :(

Çooo
bende spor yapmadan kilo verdim ve sarkmalarım oldu. daha sonra spor salonuna yazıldım ve baya bi toplandı vücudum, şu an spora devam ediyorum iç bacak ve arka kolum eskiye göre daha sıkı. yürüyüş yağ yakar, yürüyüşle çok fazla bi sıkılaşma elde edemezsin. benim sana tavsiyem mutlaka spor salonuna yazıl, oradaki hocaya ne istediğini, hangi bölgeyi toplamak istediğini söyle ona göre bir program yazsın sana. benim tahminim ısınman için kısa bi cardio verir, sonra hafif ağırlıklarla çalıştırır seni ayrıca pilates seanslarına da gir baya faydasını görürsün ve protein ağırlıklı beslenmeye çalış ama şunuda söleyeyim sana kısa sürede sakın mucize bekleme bu gerçekten sabır işi 1-2 aylık bi iş değil. 1 ay sonra sadece sonuçları görmeye başlarsın, uzun süre devam edersen istediğin vücuda ulaşırsın,iç bacak ve arka kol gerçekten zor toplanan bölgeler, göğüsleri daha kolay toplarsın ve sporu artık hayatından çıkarmaman gerekir, sporu bırakınca da ister istemez biraz sarkma oluyor.

Çoook teşekkür ederim verdiğiniz bilgiler için, düğünüme 4 gün kaldııııı :/:/ artk evlendikten sonra spora sarılacagım nasıl yapacaksamm, salak gibi kaç senemi yalnız yaşadıgım evde her spor imkanım varken heba ettim ona yanıyorum ben :KK43:

Ben yalnız yaşıyorum.. 18 kilo verdikten sonra oluşan sarkmalarımdan şikayetçiyim ve kışın 5 kilo alıp yazın vermelerle oluşanlardan ve tabi çektikçe uzayan göğüsler benim spor salonuna gitmek gibi bi imkanım yok mahrumiyet bölgesinde çalışıyorum çünkü. Yapabileceğim tek spor pilates galiba.. ne kadar zamanda sonuçları alırım acaba. Düğün telaşı sonrası birbirimize desteğe ne dersin?

Bir an bu konuyu ben mi açtım acaba dedim kendime :)

Benim de 20 kilo sonrası sarkmalarım çatlaklarım ne ararsan var.

Özellikler göğüslerim aynen dediğin gibi :'(

Allah kısmet ederse ocakta nişanım olacak.

Öğrenciyim yurtta kalıyorum.

Son yılım ve çok yoğun geçecek benim için.

İmkanlar dahilinde neler yapabilirim hicbir fikrim yok :KK43:

Ben yalnız yaşıyorum.. 18 kilo verdikten sonra oluşan sarkmalarımdan şikayetçiyim ve kışın 5 kilo alıp yazın vermelerle oluşanlardan ve tabi çektikçe uzayan göğüsler benim spor salonuna gitmek gibi bi imkanım yok mahrumiyet bölgesinde çalışıyorum çünkü. Yapabileceğim tek spor pilates galiba.. ne kadar zamanda sonuçları alırım acaba. Düğün telaşı sonrası birbirimize desteğe ne dersin?

Merhabalar, foruma girmeyeli cok uzun süre oldu lütfen kusura bakmayın mesajınızı yeni görüypruum :/ şahsen ben evlendikten sonra bu durumun hicbir sorun teşkil etmediğini gördüğüm için size psikolojik bir destek olarak bnu söyleyebileceğimi düşünüyorumm :) ama varsa eşiniz nişanlınız sevgiliniz bunlardan ona bahsetmeyin :) ben o hatayı yaptım, yapmasam hic farkedilmeyecekmiş bile :)

Bir an bu konuyu ben mi açtım acaba dedim kendime :)

Benim de 20 kilo sonrası sarkmalarım çatlaklarım ne ararsan var.

Özellikler göğüslerim aynen dediğin gibi :'(

Allah kısmet ederse ocakta nişanım olacak.

Öğrenciyim yurtta kalıyorum.

Son yılım ve çok yoğun geçecek benim için.

İmkanlar dahilinde neler yapabilirim hicbir fikrim yok :KK43:

Merhabalar, öncelkle geç cevap verdiğim icn kusura bakmayın cok uzun zaman oldu girmeyeli, nişanınz smdiden hayırlı olsun ayrıca :) size tavsiyem kendinizde hallolacagı gücünü görüyorsanız elinizden ne geliyorsa deneyin, fakat bene hep bir ümitsizlik varoldugu icin denemediğim yöntem kalmasa da hepsni yarıda bıraktgm icin sonç alamadım, dediğim gibi ümit ve süreklilik cok önemli, umarım istediğiniz fitliğe kavuşursunuz benm gbi pes etmezsiniz :)

Merhabalar, öncelkle geç cevap verdiğim icn kusura bakmayın cok uzun zaman oldu girmeyeli, nişanınz smdiden hayırlı olsun ayrıca :) size tavsiyem kendinizde hallolacagı gücünü görüyorsanız elinizden ne geliyorsa deneyin, fakat bene hep bir ümitsizlik varoldugu icin denemediğim yöntem kalmasa da hepsni yarıda bıraktgm icin sonç alamadım, dediğim gibi ümit ve süreklilik cok önemli, umarım istediğiniz fitliğe kavuşursunuz benm gbi pes etmezsiniz :)
Merhaba, ne güzel bir tavsiyede bulunmuşsunuz arkadaşa.

Ben de kısa bir zaman sonra evleneceğim ve vermem gereken 20 kilom var.

1.sorum, siz kilolarınızı nasıl verdiniz?
2.sorum, keşke sarkık olmaması için kilo verirken şunu yapsaydım veya yapmasaydım da sarkık vücudum olmasaydı dediğiniz şeyler nelerdi?
3.sorum, çatlaklarınız ne durumda herhangi bir tedavi yaptırdınız mı?
4. ve son sorum, önümde 8 aylık bir süre var hem kilo vermek hem de sıkı fit bir vücuda sahip olmak için nasıl bir yol izlemeliyim?

İnsan olumsuz sonuç yaşayan kişilerden çok şey öğrenir.. Mesela, bu yazınızı okumadan sadece diyet yapsaydım zayıf ama sarkık bir vücuda sahip olurdum. Vereceğiniz tavsiyelerle en azından ne yapmamam gerektiğini öğrenebilirim. (Ayrıca belirtmeden geçemeyeceğim, önceden kilo alıp verme durumlarını yaşadığım için şuanda da vücudum sarkık en azından daha kötü sarkmasın :)

Merhaba, ne güzel bir tavsiyede bulunmuşsunuz arkadaşa.

Ben de kısa bir zaman sonra evleneceğim ve vermem gereken 20 kilom var.

1.sorum, siz kilolarınızı nasıl verdiniz?
2.sorum, keşke sarkık olmaması için kilo verirken şunu yapsaydım veya yapmasaydım da sarkık vücudum olmasaydı dediğiniz şeyler nelerdi?
3.sorum, çatlaklarınız ne durumda herhangi bir tedavi yaptırdınız mı?
4. ve son sorum, önümde 8 aylık bir süre var hem kilo vermek hem de sıkı fit bir vücuda sahip olmak için nasıl bir yol izlemeliyim?

İnsan olumsuz sonuç yaşayan kişilerden çok şey öğrenir.. Mesela, bu yazınızı okumadan sadece diyet yapsaydım zayıf ama sarkık bir vücuda sahip olurdum. Vereceğiniz tavsiyelerle en azından ne yapmamam gerektiğini öğrenebilirim. (Ayrıca belirtmeden geçemeyeceğim, önceden kilo alıp verme durumlarını yaşadığım için şuanda da vücudum sarkık en azından daha kötü sarkmasın :)

Merhabalar, hayırlı olsn öncelikle, ben de madde madde cevaplayayım:)
1. Cevap: kilo verdiğimde yaşım küçüktü, 16-17 var veya yoktum, biraz istemsiz biraz da sınav yogunlugundan oldu. O yüzden hatırlamadıgım bir süreç oldgu icin yardmcı olamayacagım
2. Cevap: kesinlikle ve tabiki spor yapmama! Su içmeme! Ve bütün günü aç geçirebilme! Yıllar gwçmş olmasına ragmen bınları hatırlıyorm cnkü bütün gün aç ve susuz kalnca karnım inerdi ve cok mutlu olurdum, kesinlkle sporla alakam yoktu zaten, tartıda gram oynayacak diye su da içmezdim. Bu 3 hatam haricindee, kremlenmemek vücudu yagsız ve nemsiz bırakmak çatlamama sebep olmş olabilir. Susuzlk zaten bunun ilk sebebiydi. Hızlı vericem diye aç kalmak en bütük hayatmış zaten
3. Cevap: inanamazsınz ama benm abartacagım kadar çatlagın yokmuş cok utandım kendimden :) o evlilik stresi ve nasıl böyle beni begenecek korkusuyla olmayan şeyleri abartmışım smdi bakıyorum ama silik silik geliyorlar gözüme, hic dikkatimi bile cekmiyor artk, biodermogenesi dermaroller cok tedavi uyguladım ama belki %20 fayda etmiştir yani bilmiyorm belki de istikrarlı olamadm.
4. Cevap: öncelikle sağlıklı beslenmek! Alkali diyeti bi araştırn derim; ben 6 senedir 52 kiloyum ama bagırsaklarım icn karbonatı araştırırken bulmştm kesinlikle müthiş! Bunun yanında callanetics adlı sporu araştırın, sıkılaşmak icin araştırma yaparken bulmştm üstüne yok, ve müjdeli bi haber; callanetics sayesinde göğüslerim hariç nasıl oldu blmyorum ama düzeldi vücudum, buraya yazdklarımı okuyorum da smdi, o stresle biraz abartmışm sanırım, havuza denize girerken herkes fiziğimi begenirdi, kiloluyken bile göbeğiö cok olmadı, zayıfladıktann sonra zaten en güzel en begendiğim yerim haline geldi, çatlak da yok orada. Yani göbek ve kalça konusunda hic skntı çekmedim, ama bacakları göğüsleri ve kolları toparlamam biraz uzun sürdü, smdi kendimden cok memnunum, eşim de aynı şekilde, darısı başınıza inşallah

Merhabalar, hayırlı olsn öncelikle, ben de madde madde cevaplayayım:)
1. Cevap: kilo verdiğimde yaşım küçüktü, 16-17 var veya yoktum, biraz istemsiz biraz da sınav yogunlugundan oldu. O yüzden hatırlamadıgım bir süreç oldgu icin yardmcı olamayacagım
2. Cevap: kesinlikle ve tabiki spor yapmama! Su içmeme! Ve bütün günü aç geçirebilme! Yıllar gwçmş olmasına ragmen bınları hatırlıyorm cnkü bütün gün aç ve susuz kalnca karnım inerdi ve cok mutlu olurdum, kesinlkle sporla alakam yoktu zaten, tartıda gram oynayacak diye su da içmezdim. Bu 3 hatam haricindee, kremlenmemek vücudu yagsız ve nemsiz bırakmak çatlamama sebep olmş olabilir. Susuzlk zaten bunun ilk sebebiydi. Hızlı vericem diye aç kalmak en bütük hayatmış zaten
3. Cevap: inanamazsınz ama benm abartacagım kadar çatlagın yokmuş cok utandım kendimden :) o evlilik stresi ve nasıl böyle beni begenecek korkusuyla olmayan şeyleri abartmışım smdi bakıyorum ama silik silik geliyorlar gözüme, hic dikkatimi bile cekmiyor artk, biodermogenesi dermaroller cok tedavi uyguladım ama belki %20 fayda etmiştir yani bilmiyorm belki de istikrarlı olamadm.
4. Cevap: öncelikle sağlıklı beslenmek! Alkali diyeti bi araştırn derim; ben 6 senedir 52 kiloyum ama bagırsaklarım icn karbonatı araştırırken bulmştm kesinlikle müthiş! Bunun yanında callanetics adlı sporu araştırın, sıkılaşmak icin araştırma yaparken bulmştm üstüne yok, ve müjdeli bi haber; callanetics sayesinde göğüslerim hariç nasıl oldu blmyorum ama düzeldi vücudum, buraya yazdklarımı okuyorum da smdi, o stresle biraz abartmışm sanırım, havuza denize girerken herkes fiziğimi begenirdi, kiloluyken bile göbeğiö cok olmadı, zayıfladıktann sonra zaten en güzel en begendiğim yerim haline geldi, çatlak da yok orada. Yani göbek ve kalça konusunda hic skntı çekmedim, ama bacakları göğüsleri ve kolları toparlamam biraz uzun sürdü, smdi kendimden cok memnunum, eşim de aynı şekilde, darısı başınıza inşallah

Bu kadar denk gelir, ben de callanetics adlı egzersize dün başladım. Her ne kadar dün yapamamış olsam da yavaş yavaş alışacağımı ümit ediyorum. İyi ki yorumunuzu da gördüm, daha da gaza geldim! : D Peki callanetics gögüs ve kol için etkili değil mi ? Ben de oralarla ilgili sıkıntıdayım :)

gögüs icin $inav iyi gelir diye düsünüyorum cokta zor biz bayanlar icin ama baska uygun bir hareket bilemiyorum

Bu kadar denk gelir, ben de callanetics adlı egzersize dün başladım. Her ne kadar dün yapamamış olsam da yavaş yavaş alışacağımı ümit ediyorum. İyi ki yorumunuzu da gördüm, daha da gaza geldim! : D Peki callanetics gögüs ve kol için etkili değil mi ? Ben de oralarla ilgili sıkıntıdayım :)

Eveet callanetics enn mükemmel spor benceee :) kilo verdign dönemde değil fakat 5 yaşımdan 12 yaşıma kadar yüzmüştüm, kiloları yüzmeyi bırakınca aldım zaten, ama callaneticste böyle bir durum olmuyor, fazla kalori yaktırmak yerine sıkılaşmayı amaçladıgı icin vücut bırakınca kendni salmıyor, burda okuduklarımdan ve kendim edindiğin ufak tecrübelerden biliyorum :) canım biraz üzücü olsa da kollara iyi geliyor fakat göğüsler icn cok uzn dönem lazım, son yorumda bir arkadaşımız şınav demiş, evet cok haklı fakat önce deri sıkılaşmadan kas kütlesine yöneltilen spor biraz kötü bir görüntüye yol açıyor açıkçası, biraz sıkılaştırma programlarındsn sonra yapacahın şey şınav , küçük ağırlıklarla yapacagın güçlendirmeler olacaktır zaten. Ben inanıyorum olacagına, hicbirşey imkansız değik :) kendim icn ümitsizliğim vardı, inanasım gelmiyordu olacagına, ama dışardan bakınca neden olmasın diyorum simdi :) ama en önemli noktamızı unutma, sağlıksız beslenmek yook! Bol bol su ve taze sebze! Alkali diyeti araştır mutlaka, karbonat bağ dokusuna iyi geliyoor :)

X