Çooo
Çoook teşekkür ederim verdiğiniz bilgiler için, düğünüme 4 gün kaldııııı :/:/ artk evlendikten sonra spora sarılacagım nasıl yapacaksamm, salak gibi kaç senemi yalnız yaşadıgım evde her spor imkanım varken heba ettim ona yanıyorum ben
bende spor yapmadan kilo verdim ve sarkmalarım oldu. daha sonra spor salonuna yazıldım ve baya bi toplandı vücudum, şu an spora devam ediyorum iç bacak ve arka kolum eskiye göre daha sıkı. yürüyüş yağ yakar, yürüyüşle çok fazla bi sıkılaşma elde edemezsin. benim sana tavsiyem mutlaka spor salonuna yazıl, oradaki hocaya ne istediğini, hangi bölgeyi toplamak istediğini söyle ona göre bir program yazsın sana. benim tahminim ısınman için kısa bi cardio verir, sonra hafif ağırlıklarla çalıştırır seni ayrıca pilates seanslarına da gir baya faydasını görürsün ve protein ağırlıklı beslenmeye çalış ama şunuda söleyeyim sana kısa sürede sakın mucize bekleme bu gerçekten sabır işi 1-2 aylık bi iş değil. 1 ay sonra sadece sonuçları görmeye başlarsın, uzun süre devam edersen istediğin vücuda ulaşırsın,iç bacak ve arka kol gerçekten zor toplanan bölgeler, göğüsleri daha kolay toplarsın ve sporu artık hayatından çıkarmaman gerekir, sporu bırakınca da ister istemez biraz sarkma oluyor.
Çoook teşekkür ederim verdiğiniz bilgiler için, düğünüme 4 gün kaldııııı :/:/ artk evlendikten sonra spora sarılacagım nasıl yapacaksamm, salak gibi kaç senemi yalnız yaşadıgım evde her spor imkanım varken heba ettim ona yanıyorum ben