himeros arkadaşım ben de üç meleğimi cennete uğurladım benim hikayem de seninkine benziyor
ilk gebeliğim 16. hft ikinci gebeliğim(ikiz) 21 hft da kaybettim akıntım var dedim çok pinpiriklisin dediler. Sonra bir gün mukus tıkacı iki üç saat sonra da suyum geldi ve ben de neredeyse tüm gebeliğimi yatarak geçirmiştim.
Buna rağmen mümkün olmadı bebbeklerime kavuşmak ben de hiçbir yavrumu göremedim .
Acının büyüklüğünü iyi biliyorum. Bazı kadınların bünyesi gebeliği kaldıramıyor herhalde diye düşünüyorum bu kadınlardan biri de benim işte.
cnm Pınar ım benim.. Allah ım sana çooooook büyük sabırlar wersin. Gözyaşlarıyla yazdıklarını okudum. İçim çok acımıştı ilk duyduğumda ama şimdi daha bir derinden hissettiğim o acıyı, acını..
Biliyorsun her zaman dualarımdasın. Bundan sonra hayırlı haberlerini duymak dileğim.
canım benim Allah sabrını versinn.çok zor bi süreç tahmin edebiliyorumm.cmt doktora gittim doktor ultrasonra ayağı yamuk duruyo doğumdan sonra düzelir dedi.üstünde durmadı pek.ama şu 3 gündür içime ata ata şu zamana kadar geldim.zatn ağlıyordum.senin yaşadıkların eminim benimkinin kaç katı.Allahım hayırlı zamanda yüzünü güldürsün yarabbimm
rahim ağzı yetmezliği olabilir.ben olsam 3.gebelikte 12.haftada 2li testten sonra tedbir amaçlı serklaj yaptırırdım.tabi enfeksiyon açısından da sürekli takipte olmak lazım.
ben kadere çok inanırım.yiyecek ekmeğimiz varsa yaşıyoruz vaadedilen vakte kadar..
öncelikle sabır,metanet ;ardından da bi dolu sağlıklı,cennet kokulu bebişler dilerim....
ben de yavrumu on gun önce toprağa gönderdim ölü gibiyim neden oldu sebeb ne diye internetin başından ayrılmıyorum. 3 aylıkken kanamam oldu ilaçlarla falan durdu. sebeb eşi aşağıda dedi dr o yüzden. randevu günü tam 4 buçuk aylıktı yavrum gayet iyi dedi doktor sağlıklı. iki gün sonra gece uykumdan uyandım bir ılıklıkla. bol mıktarda su vardı. hastaneye yattım rahimde açıklık yoktu su gelmesi için hiç bir neden de. bekledik tamamlanır diye serumlar antibiyotikler faln. iki gun suyunda artıs oldu. sonrakı ıkı gunde. ama sonra olmadı. uzun sure yattım hastanede ve sonunda kalp atısları silikleşti ve doktor daha fazla bekleyemeyiz sen zarar görüyosun dedi. suni sancı ile doğurdum yavrumu . toprağa vermeden baktım heryerine doya doya babasının aynısı. öptüm bir kere ve örttüm üstünü. çok canım yanıyor. ölüm korkutmuyor artık beni. her gecen gun omrumden alıyor ama ogluma bır adım daha yaklastırıyor...
Rabbim çok büyük sabır versin yardımcın olsuun canım.
bende senin gibi 2010 haziran annelerindendim ama 9.haftada bebeğimin kalbi durdu aldılar benden onu.kısmet işte ömrü o kadarmış bebeğimin.herşeyin hayırlısı ne diyebilirizki.
şimdi tekrar hamileyim ve 2011 şubat annesi olucam inşallah Rabbimin izniyle.
inşallah sanada tez zamanda evlat sahibi olup sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin Allah.
kimseyi evlatsız bırakmasın Rabbim kimseye aratmasın inşallah.çok zor.
cnmmm ne desemm ALLAH sabrını versınnn çok ama çok üzüldümmm melekin utkun inşallah seni cennetten izleyip anne üzülmee diyodurrrrr .....
canım çok geçmiş olsun hemde başın sagolsun.bende denizimi 4.5 aylıkken kaybettim enfeksiyon yüzünden ve bunu doktorum anlamadı.belki tedavisi olacaktı.o kadar zorki 65 gün oldu hala ağlıyorum rüyalarıma giriyor hep..Allah bu kez saglıkla kucaklarımıza verir ins meleklerimizi.ancak yaşayan biliyor ateş düştügü yeri yakıyor.onu kaybedecegini bile bile dogum yapıyorsun ve içindeki boşlukla yapayalnız kalıyorsun
Başın sağolsun canım. Allah sabırlar versin. Bir melek annaesinin sabır dilemekten başka çaresi yok. Hepimiz birbirimize destek oluyoruz burda ama. Hep içimden Ne olur ALLAHIM DAHA BAŞKA BEBEK MELEK OLMASIN. AĞLAMASIN ANNELERİ ARKALARINDAN.Rabbim kalbini ferahlatsın....
canım başın sağolsun. oğlum beni bırakıp gitmesin diye biraz daha yanımda kalsın diye doktor ıkın dediği halde ıkınmadım. saatlerce o sancıyı çektim. gitmesin diye canımızı vermeye hazırız ama olacakların önüne geçemiyoruz
bebeğime utku deniz ismini koyacaktım. deniz i sakladım, denizim gelecek birgün kollarıma.hayalimdeki denizle teselli oluyorum, senin se içini yakıyor deniz. bazen bir umut bazen bir kayıp...
dualarım denizler için, utkular için...
sadece ağladım...
Allahım çok çok çok sabır versin....
canım başın sağolsun.burda bu acıları yaşayan o kadar insan varki, keşke olmasa, keşke kimse yaşamasa bunları diyorum ama oluyor işte. sizlerin olmasına sevinemiyorum bu sebepten, sadece yalnız olmadığımı bilmek ve sonunda mutlu sona ulaşanları görmek tutunacak dalım oluyor. doktorlar bizim hissettiğimiz şeyleri niçin anlamıyor.neden detaylı muayeneden kaçıyor. riskli gebelerle uğraşmak zormu geliyor acaba. birdaha nasıl güvenirim ben onlara.
ilk bebeğimin doktoru demişti bana.tedavi görürken. bünyene kabul ettireceğiz bebeği dedi. sen de ikna ol artık demişti, hamilesin işte dedi. ben inanamıyordum da. olayın şokundaydım.
inşallah bu sevinçleri yine yaşarız canım.
hiç tahlil yapıldımı peki. sebebine ne dediler. bana birdahaki sefere dikiş atılacak rahim ağzına dediler.rahim ağzı yetmezliği imiş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?