- 23 Ocak 2016
- 33.034
- 49.384
- 598
- Konu Sahibi caresizbirkizim
-
O olmayabilir de 10 Temmuzda 20 haftalık diye belirtmiş kendini bebek yeni doğum yapmış olmuyor ki zaman hesaplamalarına bakarsak@gulaysegulgul kesınlıkle konu sahibi arkadaş , bir sayfa önce de yazmıştım ,
üyelik yeni açılmış konu yok yorum yok begeni yok sadece konusunu etiketlemiş ,
şimdide yasal evlatlık verme konusunu araştırıyor ,
AA etiket yapmış gördüm çok pardon doğurmuş anlatsa ne oldu bitti@gulaysegulgul kesınlıkle konu sahibi arkadaş , bir sayfa önce de yazmıştım ,
üyelik yeni açılmış konu yok yorum yok begeni yok sadece konusunu etiketlemiş ,
şimdide yasal evlatlık verme konusunu araştırıyor ,
Bahsettiğiniz üyeye mesaj attım da, konu sahibi değilmiş. Aksine, çocuk sahibi olmayı bekleyen bir kadın.
Ben de konu sahibi sanmıştım.
Bahsettiğiniz işlem kürtaj mı? Konu eski ama siz 20 haftalık bir bebek için kürtaj önerisinde mi bulundunuz? Hemde semtine kadar yazarak? 20 haftalık bebeğin alınmasının yasal olarak mümkün olmadığını bilmiyor musunuz? Suç işleyen kasapları övmeyin şurada!Bak hastane disinda da özel ofislerde hizmet veren jinekologlar var gayet temiz, profesyonel mazemeleriyle. Buyukcekmecede var biri arkadasim gitdi Bin tlye yapti onu arastir
Devlet hastanesinde keyfi kurtaj yasak
Ben goremedim oyle bi listeYanlış bilgilendirmeye kim lütfen. Devlet hastanelerinin büyük bı kısmında isteğe bağlı kürtaj yapilmiyo ne yazık ki, ancak hala bunu yapan bazı devlet hastaneleri var. Google'a yazınca listeleri cikiyo
Ben goremedim oyle bi liste
Son durum ne merak ettim TÜRKIYE de yasak kürtaj ve çok çok gecikmissin ne oldu naptin23 yaşındayım üniversite öğrencisiyim çocuğu aldırmak için para biriktirirken 10 haftadan sonra mümkün olmadığını öğrendim yapayalnızım aileme karşı çok mahcubum ne yapacağımı bilmiyorum sevgilim çocuğu istemiyor doğursam bakamayacağım çaresizim bana akıl verin artık dayanamıyorum canıma kıyacağım karnım büyümeye başlayınca ailem öğrenecek çok korkuyorum yardım edin
Sadece 1 tanesi yapiyomusÖzür dilerim şuan bulamadım listeyi ama önüme geldiğini hatırlıyorum. Ama öyle bı durumda kalındığında tek tek bulunduğunuz ildeki devlet hastanelerini aramakta fayda var. İstanbul'da yapan hastaneler olduğunu biliyorum çünkü
Şu saatten sonra dogurmaktan başka şansınız yok. Devletin himayesine verebilirsiniz bebeği. Sakın kendi basiniza düşük yapmaya filan kalkışmayın ya da yasadışı yollardan kürtaja yeltenmeyin. Canınızdan olabilirsiniz.23 yaşındayım üniversite öğrencisiyim çocuğu aldırmak için para biriktirirken 10 haftadan sonra mümkün olmadığını öğrendim yapayalnızım aileme karşı çok mahcubum ne yapacağımı bilmiyorum sevgilim çocuğu istemiyor doğursam bakamayacağım çaresizim bana akıl verin artık dayanamıyorum canıma kıyacağım karnım büyümeye başlayınca ailem öğrenecek çok korkuyorum yardım edin
Sadece 1 tanesi yapiyomus
23 yaşındayım üniversite öğrencisiyim çocuğu aldırmak için para biriktirirken 10 haftadan sonra mümkün olmadığını öğrendim yapayalnızım aileme karşı çok mahcubum ne yapacağımı bilmiyorum sevgilim çocuğu istemiyor doğursam bakamayacağım çaresizim bana akıl verin artık dayanamıyorum canıma kıyacağım karnım büyümeye başlayınca ailem öğrenecek çok korkuyorum yardım edin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?