- 20 Nisan 2017
- 3.131
- 7.319
- 158
elif ece 007 biz de eşimde sayı ve hareketlilikt e sıkıntı vardı . Siz de sıkıntı nedir ?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Çok şükür.Rabbim herkese tattirsin ins.ben 5senedir boludayim.ztb ta cok uzun sürmüştü tedavi ilgiyi orda pek aramamak gerekiyo ama şükür nasip oldu bitanr.gazi de ise doktorla cok gorusemiyosun.sadece muane.ama hemsireler cok iyi guler yuzlu doktorym da oyleydi.ozel hast.gibi.zubeyde hanim nasildi rapor almisindir sen.ben raporsuz 3.5 a yaptirmistim cok cok iyi gelmisti bize fiyat.sorun ne peki sizde.nekadrlik evlisunNe güzel siz de ankaradaymis siniz ve ne güzel ki evlat sevgisini tatmissin z bir evladiniz var . Peki gittiğiniz hastahane ler den memnun kaldınız mı ? Benim de yaşım 29 .
Aa cnm bunu gormedim yine sordum bizde de aynı sorun var canm.nekdr sayi fln hareket..bize once sebebsiz dendi hep ama sanki gitgide kotuye gitti sonuclarelif ece 007 biz de eşimde sayı ve hareketlilikt e sıkıntı vardı . Siz de sıkıntı nedir ?
Nekadarlikken yaptin.gecmis olsunBende 2 düşük yaptım.
Sizi çok iyi anlıyorum, acınızı paylaşıyorum.
4 milyon du sanırım sayi . Bizde de gitgide kötüye gitmişti sonuçlar. Çünkü ilk başta asilama diye devam ettik en son tahlil sonuçlarında 5 milyonun altında çıkınca sayı direkt tüp bebeğe yonlendirdiler. Ben de yozgatta yaşıyorum normalde. Ankarada etlik zubeyde hanımda tedavi gördüm bende. Memnun kaldım . Doktorlara çok ulasamiyorsun tabi o artık normal.ama hemşireler de güzel ilgileniyorlar. Bize toplam 1.5 milyar a mal oldu. Raporlu yaptırdık . Üstelik 1.5 milyarın içinde 4 dondurulmuş embriyonun da ücreti dahil .Aa cnm bunu gormedim yine sordum bizde de aynı sorun var canm.nekdr sayi fln hareket..bize once sebebsiz dendi hep ama sanki gitgide kotuye gitti sonuclar
Sağol canım.Nekadarlikken yaptin.gecmis olsun
Dondurulmusun varmı ne güzel.benim zaten 2yumurta toplandi oylede devam etti.raporsuz nekadr bi bilgin varmı.nekadr sürdü süreç4 milyon du sanırım sayi . Bizde de gitgide kötüye gitmişti sonuçlar. Çünkü ilk başta asilama diye devam ettik en son tahlil sonuçlarında 5 milyonun altında çıkınca sayı direkt tüp bebeğe yonlendirdiler. Ben de yozgatta yaşıyorum normalde. Ankarada etlik zubeyde hanımda tedavi gördüm bende. Memnun kaldım . Doktorlara çok ulasamiyorsun tabi o artık normal.ama hemşireler de güzel ilgileniyorlar. Bize toplam 1.5 milyar a mal oldu. Raporlu yaptırdık . Üstelik 1.5 milyarın içinde 4 dondurulmuş embriyonun da ücreti dahil .
Test yaptircakmisin.kucuk olunca illaki hertürlü canin yaniyo ama.benimki 4.5 aylikti ikizdi ve cok fazla hissetmeye başlamıştım.o daha aci inan.Sağol canım.
Biri 6 haftalık-diğeri 8 haftalık idi
Raporsuz ne kadar hiç bilmiyorum . Normalde 15 günde bitti bizim tedavi ama öncesinde rahim filmiydi hitereskopiydi derken nerdeyse bir yaz boyu onlarla uğraştım. Ağustosta da zaten hastahane lerin labaratuvari tadilata giriyor . Haziran da başladık eylül de ancak yaptırdıkDondurulmusun varmı ne güzel.benim zaten 2yumurta toplandi oylede devam etti.raporsuz nekadr bi bilgin varmı.nekadr sürdü süreç
Himm bakalım karar verirsek yeni baştan artik yine gazide mi olur baska yerde mi bilmiyorum.senin ilkti galiba o sureclerden gectin.bende ilkinde oyle olmuştum.bakalim kismet yaRaporsuz ne kadar hiç bilmiyorum . Normalde 15 günde bitti bizim tedavi ama öncesinde rahim filmiydi hitereskopiydi derken nerdeyse bir yaz boyu onlarla uğraştım. Ağustosta da zaten hastahane lerin labaratuvari tadilata giriyor . Haziran da başladık eylül de ancak yaptırdık
Aynen ilk tedavimdı .Himm bakalım karar verirsek yeni baştan artik yine gazide mi olur baska yerde mi bilmiyorum.senin ilkti galiba o sureclerden gectin.bende ilkinde oyle olmuştum.bakalim kismet ya
Bebek büyüdükçe bağlılık artar eminim. Sizi de anlıyorum, içinde bulunduğunuz durum tarifsiz. Allah sabır versin.Test yaptircakmisin.kucuk olunca illaki hertürlü canin yaniyo ama.benimki 4.5 aylikti ikizdi ve cok fazla hissetmeye başlamıştım.o daha aci inan.
Rabbim herkesin yardımcısı olsun.buyukte kucukte olsa bi can gidiyo iste.Rabbim bidaha yasatmaz inşallahBebek büyüdükçe bağlılık artar eminim. Sizi de anlıyorum, içinde bulunduğunuz durum tarifsiz. Allah sabır versin.
Su an tedavi oldunuz mu sorunun ne oldugunu cozdumu drlar cocuk sahibi oldunuz mu.bende aanlattiginiz ayni seyleri birebir yasadim col uzuluyorum ne yapmam gerekzor, kanamalı ve devamlı yatak istirahatinde bir gebelik geçirdim geçen yıl ve kızım 17. haftada beni bırakıp gitti. yaşasaydı 26 haziran 2010 kızımın doğum günü olacaktı. düşük sonrası dr hiçbirşey demedi, zaten zor geçiyordu hamilelik beklenen birşeydi bu dedi. 3 ay korunun dedi. 3 aydan sonra eşimin de ısrarlarıyla bıraktık korunmayı. 25 haziran da yani kızımın muhtemel doğum tarihinden 1 gün önce hamile olduğumu öğrendim hemde doğal yolla.hemen doktorlara koşuşturmaklar başladı bizim için. işe 1 hafta gidebildim sonrası hep raporla geçti. kanamalarım oldu 4 kez.devamlı yatıyordum yine, en ufak bir rüzgarda karnım ağrıyordu. inanın kızlar o temmuz ağustos sıcaklarında battaniyemi biran olsun yanımdan ayırmadım.12. haftamda doktorum bendeki bu panik hallerini görünce, bu çocuk 17. haftaya kalmaz düşecek yatıp durma git gez dolaş dedi.bu psikolojiyle yatmak daha çok zararlı dedi. kızdı ve bağırdı hatta.kaybedeceksin bu bebeği deyişi hala kulaklarımda Mete beyin. eve ağlaya ağlaya dönmüştüm. yinede o dr a gitmeye devam ettim ve 2. bir doktor daha edindim.sonra birgün yapışkan bir akıntı geldi benden. en ufak bir sinyali bile es geçmemeliydim.her ne kadar annem hamilelikte olur bunun gibi şeyler desede. dr u aradım o da annemin dediğini dedi. ben ısrarla bu farklı ama dedim yapışkan gibi dedim, ama dinletemedim. adım çıkmış ya pinpirikliye, kanamam olmayınca dikkate alınmadım heralde dedim. ertesi gün daha da çoğaldı akıntım. doktordan randevu aldım hemen. doktorum bebeğin iyi olduğunu 385 gr olduğunu gayet sağlıklı olduğunu söyledi. artık rahat ol 20. haftaya geldik, düşük riskin kalmadı dedi.yavaş yavaş ayağa kalkabilirsin dedi. tabi ben yine kalkmadım. 1 gün sonra akıntım artarak gelmeye başlayınca bu sefer ağladım sızlandım beni hastaneye götürün dedim. gittiğimizde dr rahimde açılma var dedi. meğer o gelen mukus tıkaçmış. 5 gün hastanede yattım açılma 4 cm de durdu ama ben enfeksiyon kapmaya başlamışım bile...
ultrasonda bebeğime bakıyoruz canım nasılda hareket ediyor tepmeler atıyordu.karnımın taa tepesine çıkmış hiç o doğum yoluna girmeye niyeti yoktu oğlumun. son gün enfeksiyon değeri 2 ye katlayınca, serumu kestiler ve doğum sürecine alındım.
burda hep doğum hikayelerini okurdum. derdim ki, doğuma kahkaha ata ata gideceğim. isterse kessinler bedenimi parçalasınlar, bebeğim için herşeye değer derdim. zorlu doğumlar hiç korkutmazdı.burda doğum öykümü paylaşacağım derdim. nihayetinde yine normal doğum oldu ama sonu mutlu bitmedi.gece yarısı bebeğimi doğurdum kızlar.sonra kürtaja alındım. çok zor bir süreçti, ama kalbim daha çok acıyordu.
ailem bana hissettirmemeye çalıştı, benim dışımda olan olayları ama anne olan hissetmezmi hiç. bebeğimi mezara götürdüklerini biliyordum.
yalvardım onlara ilk bebeğimi görmemiştim, sonradan keşke görseydim bi öpüp koklasaydım yavrumu dedim.bundada aynı azabı yaşatmayın bana dedim. gözlerimi bağlayın dedim, sadece koklayayım, bebek kokusu cennet kokusu nasıl oluyor ben hiç bilmiyorum dedim.görsemde ben ondan korkmam ki neden bana göstermiyorsunuz, dünyanın en küçük en çirkin bebeğide olsa o benim yavrum o annesinin bitanecik yakışıklı oğlu, UTKUm o benim dedim. yokkk, göstermediler...
40ım dolmadı diye mezarına da gidemiyorum. inşallah bayramda yanına gideceğim utkumun.onu ne çok sevdiğimi haykıracağım. dayısının başucuna koyduğu ayıcığına bakacağım.babamın ektiği çiçekleri sulayacağım. doyasıya koklayacağım toprağını, cennet kokusu neymiş o zaman anlayacağım utkum.
Teshis konuldu mu bebek sahibi olabildiniz mi bende sizinle ayni durumu yasiyorum cok korkuyorum anne olamayacagim hep bu sekilde gebeliklerim sonlanacak diyehimeros arkadaşım ben de üç meleğimi cennete uğurladım benim hikayem de seninkine benziyor
ilk gebeliğim 16. hft ikinci gebeliğim(ikiz) 21 hft da kaybettim akıntım var dedim çok pinpiriklisin dediler. Sonra bir gün mukus tıkacı iki üç saat sonra da suyum geldi ve ben de neredeyse tüm gebeliğimi yatarak geçirmiştim.
Buna rağmen mümkün olmadı bebbeklerime kavuşmak ben de hiçbir yavrumu göremedim .
Acının büyüklüğünü iyi biliyorum. Bazı kadınların bünyesi gebeliği kaldıramıyor herhalde diye düşünüyorum bu kadınlardan biri de benim işte.
Su yazdiklarinizla birebir ayni seyleri uasiyorum keske bana yardimci.olsaniz en som2014 de sayfada olmussunuz insallah msjimi gorup bana yardimci.olirsunuz cocuk sahibi oldunuz mu teshis kondu.mu bebekler neden dusuyormus nasil tedavi oldunuz olduysaniz nolur msjimi gorup bana bir cevap yazinzor, kanamalı ve devamlı yatak istirahatinde bir gebelik geçirdim geçen yıl ve kızım 17. haftada beni bırakıp gitti. yaşasaydı 26 haziran 2010 kızımın doğum günü olacaktı. düşük sonrası dr hiçbirşey demedi, zaten zor geçiyordu hamilelik beklenen birşeydi bu dedi. 3 ay korunun dedi. 3 aydan sonra eşimin de ısrarlarıyla bıraktık korunmayı. 25 haziran da yani kızımın muhtemel doğum tarihinden 1 gün önce hamile olduğumu öğrendim hemde doğal yolla.hemen doktorlara koşuşturmaklar başladı bizim için. işe 1 hafta gidebildim sonrası hep raporla geçti. kanamalarım oldu 4 kez.devamlı yatıyordum yine, en ufak bir rüzgarda karnım ağrıyordu. inanın kızlar o temmuz ağustos sıcaklarında battaniyemi biran olsun yanımdan ayırmadım.12. haftamda doktorum bendeki bu panik hallerini görünce, bu çocuk 17. haftaya kalmaz düşecek yatıp durma git gez dolaş dedi.bu psikolojiyle yatmak daha çok zararlı dedi. kızdı ve bağırdı hatta.kaybedeceksin bu bebeği deyişi hala kulaklarımda Mete beyin. eve ağlaya ağlaya dönmüştüm. yinede o dr a gitmeye devam ettim ve 2. bir doktor daha edindim.sonra birgün yapışkan bir akıntı geldi benden. en ufak bir sinyali bile es geçmemeliydim.her ne kadar annem hamilelikte olur bunun gibi şeyler desede. dr u aradım o da annemin dediğini dedi. ben ısrarla bu farklı ama dedim yapışkan gibi dedim, ama dinletemedim. adım çıkmış ya pinpirikliye, kanamam olmayınca dikkate alınmadım heralde dedim. ertesi gün daha da çoğaldı akıntım. doktordan randevu aldım hemen. doktorum bebeğin iyi olduğunu 385 gr olduğunu gayet sağlıklı olduğunu söyledi. artık rahat ol 20. haftaya geldik, düşük riskin kalmadı dedi.yavaş yavaş ayağa kalkabilirsin dedi. tabi ben yine kalkmadım. 1 gün sonra akıntım artarak gelmeye başlayınca bu sefer ağladım sızlandım beni hastaneye götürün dedim. gittiğimizde dr rahimde açılma var dedi. meğer o gelen mukus tıkaçmış. 5 gün hastanede yattım açılma 4 cm de durdu ama ben enfeksiyon kapmaya başlamışım bile...
ultrasonda bebeğime bakıyoruz canım nasılda hareket ediyor tepmeler atıyordu.karnımın taa tepesine çıkmış hiç o doğum yoluna girmeye niyeti yoktu oğlumun. son gün enfeksiyon değeri 2 ye katlayınca, serumu kestiler ve doğum sürecine alındım.
burda hep doğum hikayelerini okurdum. derdim ki, doğuma kahkaha ata ata gideceğim. isterse kessinler bedenimi parçalasınlar, bebeğim için herşeye değer derdim. zorlu doğumlar hiç korkutmazdı.burda doğum öykümü paylaşacağım derdim. nihayetinde yine normal doğum oldu ama sonu mutlu bitmedi.gece yarısı bebeğimi doğurdum kızlar.sonra kürtaja alındım. çok zor bir süreçti, ama kalbim daha çok acıyordu.
ailem bana hissettirmemeye çalıştı, benim dışımda olan olayları ama anne olan hissetmezmi hiç. bebeğimi mezara götürdüklerini biliyordum.
yalvardım onlara ilk bebeğimi görmemiştim, sonradan keşke görseydim bi öpüp koklasaydım yavrumu dedim.bundada aynı azabı yaşatmayın bana dedim. gözlerimi bağlayın dedim, sadece koklayayım, bebek kokusu cennet kokusu nasıl oluyor ben hiç bilmiyorum dedim.görsemde ben ondan korkmam ki neden bana göstermiyorsunuz, dünyanın en küçük en çirkin bebeğide olsa o benim yavrum o annesinin bitanecik yakışıklı oğlu, UTKUm o benim dedim. yokkk, göstermediler...
40ım dolmadı diye mezarına da gidemiyorum. inşallah bayramda yanına gideceğim utkumun.onu ne çok sevdiğimi haykıracağım. dayısının başucuna koyduğu ayıcığına bakacağım.babamın ektiği çiçekleri sulayacağım. doyasıya koklayacağım toprağını, cennet kokusu neymiş o zaman anlayacağım utkum.
zor, kanamalı ve devamlı yatak istirahatinde bir gebelik geçirdim geçen yıl ve kızım 17. haftada beni bırakıp gitti. yaşasaydı 26 haziran 2010 kızımın doğum günü olacaktı. düşük sonrası dr hiçbirşey demedi, zaten zor geçiyordu hamilelik beklenen birşeydi bu dedi. 3 ay korunun dedi. 3 aydan sonra eşimin de ısrarlarıyla bıraktık korunmayı. 25 haziran da yani kızımın muhtemel doğum tarihinden 1 gün önce hamile olduğumu öğrendim hemde doğal yolla.hemen doktorlara koşuşturmaklar başladı bizim için. işe 1 hafta gidebildim sonrası hep raporla geçti. kanamalarım oldu 4 kez.devamlı yatıyordum yine, en ufak bir rüzgarda karnım ağrıyordu. inanın kızlar o temmuz ağustos sıcaklarında battaniyemi biran olsun yanımdan ayırmadım.12. haftamda doktorum bendeki bu panik hallerini görünce, bu çocuk 17. haftaya kalmaz düşecek yatıp durma git gez dolaş dedi.bu psikolojiyle yatmak daha çok zararlı dedi. kızdı ve bağırdı hatta.kaybedeceksin bu bebeği deyişi hala kulaklarımda Mete beyin. eve ağlaya ağlaya dönmüştüm. yinede o dr a gitmeye devam ettim ve 2. bir doktor daha edindim.sonra birgün yapışkan bir akıntı geldi benden. en ufak bir sinyali bile es geçmemeliydim.her ne kadar annem hamilelikte olur bunun gibi şeyler desede. dr u aradım o da annemin dediğini dedi. ben ısrarla bu farklı ama dedim yapışkan gibi dedim, ama dinletemedim. adım çıkmış ya pinpirikliye, kanamam olmayınca dikkate alınmadım heralde dedim. ertesi gün daha da çoğaldı akıntım. doktordan randevu aldım hemen. doktorum bebeğin iyi olduğunu 385 gr olduğunu gayet sağlıklı olduğunu söyledi. artık rahat ol 20. haftaya geldik, düşük riskin kalmadı dedi.yavaş yavaş ayağa kalkabilirsin dedi. tabi ben yine kalkmadım. 1 gün sonra akıntım artarak gelmeye başlayınca bu sefer ağladım sızlandım beni hastaneye götürün dedim. gittiğimizde dr rahimde açılma var dedi. meğer o gelen mukus tıkaçmış. 5 gün hastanede yattım açılma 4 cm de durdu ama ben enfeksiyon kapmaya başlamışım bile...
Hikayenizi okudum . Rabbim bu sefer yüzünüzü güldürsun sağlıkla kucağıniza almak nasip olsun Allah büyük. İsteyen herkese hayırlı evlatlar versin. Bol bol dua edinTam 9 yıl olmuş. Zaman ne çabuk geçiyor ama acılar yıllar geçsede silinmiyormuş. 9 yılda kaybettiğim çok şey oldu ama tekrar ayağa kalktım bi silkelendim kendime geldim
Şimdi 8 haftalık hamileyim. Evet hala anne olamadım İnşallah bu sefer herşey yolunda gider dualarınızı bekliyorum