Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
20 haftalık oğlumu cennete yolcu ettim
- Konu Sahibi himeros
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?himeros arkadaşım ben de üç meleğimi cennete uğurladım benim hikayem de seninkine benziyor
ilk gebeliğim 16. hft ikinci gebeliğim(ikiz) 21 hft da kaybettim akıntım var dedim çok pinpiriklisin dediler. Sonra bir gün mukus tıkacı iki üç saat sonra da suyum geldi ve ben de neredeyse tüm gebeliğimi yatarak geçirmiştim.
Buna rağmen mümkün olmadı bebbeklerime kavuşmak ben de hiçbir yavrumu göremedim .
Acının büyüklüğünü iyi biliyorum. Bazı kadınların bünyesi gebeliği kaldıramıyor herhalde diye düşünüyorum bu kadınlardan biri de benim işte.
canım başın sağolsun.burda bu acıları yaşayan o kadar insan varki, keşke olmasa, keşke kimse yaşamasa bunları diyorum ama oluyor işte. sizlerin olmasına sevinemiyorum bu sebepten, sadece yalnız olmadığımı bilmek ve sonunda mutlu sona ulaşanları görmek tutunacak dalım oluyor. doktorlar bizim hissettiğimiz şeyleri niçin anlamıyor.neden detaylı muayeneden kaçıyor. riskli gebelerle uğraşmak zormu geliyor acaba. birdaha nasıl güvenirim ben onlara.
ilk bebeğimin doktoru demişti bana.tedavi görürken. bünyene kabul ettireceğiz bebeği dedi. sen de ikna ol artık demişti, hamilesin işte dedi. ben inanamıyordum da. olayın şokundaydım.
inşallah bu sevinçleri yine yaşarız canım.
hiç tahlil yapıldımı peki. sebebine ne dediler. bana birdahaki sefere dikiş atılacak rahim ağzına dediler.rahim ağzı yetmezliği imiş.
cnm Pınar ım benim.. Allah ım sana çooooook büyük sabırlar wersin. Gözyaşlarıyla yazdıklarını okudum. İçim çok acımıştı ilk duyduğumda ama şimdi daha bir derinden hissettiğim o acıyı, acını..
Biliyorsun her zaman dualarımdasın. Bundan sonra hayırlı haberlerini duymak dileğim.
canım benim sağol yanımda olduğun için.o günleri hayattan kopma noktasına geldiğimi biliyorsun. çok şükür şimdi iyiyim. öpüyorum seni ve bebişi
canım benim Allah sabrını versinn. çok zor bi süreç tahmin edebiliyorumm.cmt doktora gittim doktor ultrasonra ayağı yamuk duruyo doğumdan sonra düzelir dedi.üstünde durmadı pek.ama şu 3 gündür içime ata ata şu zamana kadar geldim.zatn ağlıyordum.senin yaşadıkların eminim benimkinin kaç katı.Allahım hayırlı zamanda yüzünü güldürsün yarabbimm
canım içimize ata ata sıkıntıya sokuyoruz bebeklerimizide.inşallah bişey yoktur bebeğinde.ağlayınca bebeğe giden oksijen miktarı azalıyormuş.bebeğimi düşünüp gözyaşlarıma engel oldum, engel olamadıklarımda oldu tabi. kendini üzmemeye çalış canım. bak şuan karnında bebeğin, güvende, sıcacık.çok daha iyi günler sizi bekliyor canım
rahim ağzı yetmezliği olabilir.ben olsam 3.gebelikte 12.haftada 2li testten sonra tedbir amaçlı serklaj yaptırırdım.tabi enfeksiyon açısından da sürekli takipte olmak lazım.
ben kadere çok inanırım.yiyecek ekmeğimiz varsa yaşıyoruz vaadedilen vakte kadar..
öncelikle sabır,metanet ;ardından da bi dolu sağlıklı,cennet kokulu bebişler dilerim....
evet canım, doktorlarda serklaj yapılacak bidahakine dedi.inşallah başka problemler çıkmaz.rahim filmi filan çekilecek.rahim anormali yoktur inşallah diye dua ediyorum.geçen haftada genetik de kan verdim, kan pıhtılaşmasına da bakılıyor. bu sefer riske atmak istemiyorum, acaba larla yaşamak istemiyorum. hislerime kimse inanmadı zaten, onaylı raporları dikkate alırlar umarım.
iyi dileklerin için sağol canım,ilgin içinde teşekkürler
ben de yavrumu on gun önce toprağa gönderdim ölü gibiyim neden oldu sebeb ne diye internetin başından ayrılmıyorum. 3 aylıkken kanamam oldu ilaçlarla falan durdu. sebeb eşi aşağıda dedi dr o yüzden. randevu günü tam 4 buçuk aylıktı yavrum gayet iyi dedi doktor sağlıklı. iki gün sonra gece uykumdan uyandım bir ılıklıkla. bol mıktarda su vardı. hastaneye yattım rahimde açıklık yoktu su gelmesi için hiç bir neden de. bekledik tamamlanır diye serumlar antibiyotikler faln. iki gun suyunda artıs oldu. sonrakı ıkı gunde. ama sonra olmadı. uzun sure yattım hastanede ve sonunda kalp atısları silikleşti ve doktor daha fazla bekleyemeyiz sen zarar görüyosun dedi. suni sancı ile doğurdum yavrumu . toprağa vermeden baktım heryerine doya doya babasının aynısı. öptüm bir kere ve örttüm üstünü. çok canım yanıyor. ölüm korkutmuyor artık beni. her gecen gun omrumden alıyor ama ogluma bır adım daha yaklastırıyor...
canım benim kıyamam sana, oğluna.yaşadıkların çok yeni. ne kadar zor olduğunu çok iyi anlıyorum.bende hastaneden çıktıktan sonra sabahlara kadar internette araştırmalar yaptım.geçen hafta plasentanın pataloji raporunu aldık.onu da bi dünya araştırdım.araştırmanın bir tek faydası var. bizim gibi acıları yaşayanları tanıyorsun, belki arkadaş oluyorsun onlarla.ben ilk günler hiç tanımadığım BUSEM in başını şişirmiştim. ama çok iyi geldi bana, çok içten çok güzel dostlar buluyorsun.derdine ortak oluyor hiç karşılık beklemeden.özelden mailini yollarsan sana seve seve dert ortağı olabilirim canım.
hastanede psikolog geldi odama. bir sürü şey konuştuk. olayın sıcaklığıyla tek aklımda kalan şu sözü oldu: acını sonuna dek yaşa.yasını tut. bir kayıbın ardından yas tutmak senin en doğal hakkın.10 günü aşarsa ama problem var demektir. uzun sürerse gel görüşelim dedi. acı azalmıyor 10 günde tabi ama hayata dönüyorsun, yemek yemeye başlıyosun.susadığının farkına varıyorsun sonra.ilk günler su bile boğazımda düğümleniyordu.
ölüm korkutmuyor beni demişin canım. evet benide korkutmuyor.insan ölümün soğuk yüzünden bile korkmuyor canından bir parçayı toprağa koyunca.
dualarıma bir bebek daha katıldı ne acı.allah sabır versin canım
Rabbim çok büyük sabır versin yardımcın olsuun canım.
bende senin gibi 2010 haziran annelerindendim ama 9.haftada bebeğimin kalbi durdu aldılar benden onu.kısmet işte ömrü o kadarmış bebeğimin.herşeyin hayırlısı ne diyebilirizki.
şimdi tekrar hamileyim ve 2011 şubat annesi olucam inşallah Rabbimin izniyle.
inşallah sanada tez zamanda evlat sahibi olup sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin Allah.
kimseyi evlatsız bırakmasın Rabbim kimseye aratmasın inşallah.çok zor.
canım ne kadar benziyoruz senle.inşallah sonumuz aynı olmasın. allahım tüm melek annelerine ve babalarına sabır versin.yavrularını onlara bağışlasın canım
cnmmm ne desemm ALLAH sabrını versınnn çok ama çok üzüldümmm melekin utkun inşallah seni cennetten izleyip anne üzülmee diyodurrrrr .....
canım benim,sağol.UTKUM hep yanımda biliyorum.
dün pantalon aldım paçalarını yaptırmak için fiş verdiler. fişte başka birinin ismi yazıyordu, yanlış yazmışlar demekki dedim. sonra baktım. fişte UTKU yazıyordu. adam utku nun üstünü çizdi pınar yazdı.fişi bana verdi.ağlayacaktım neredeyse. oğlum yanımda hep yanımda biliyorum...
canım çok geçmiş olsun hemde başın sagolsun.bende denizimi 4.5 aylıkken kaybettim enfeksiyon yüzünden ve bunu doktorum anlamadı.belki tedavisi olacaktı.o kadar zorki 65 gün oldu hala ağlıyorum rüyalarıma giriyor hep..Allah bu kez saglıkla kucaklarımıza verir ins meleklerimizi.ancak yaşayan biliyor ateş düştügü yeri yakıyor.onu kaybedecegini bile bile dogum yapıyorsun ve içindeki boşlukla yapayalnız kalıyorsun
canım başın sağolsun. oğlum beni bırakıp gitmesin diye biraz daha yanımda kalsın diye doktor ıkın dediği halde ıkınmadım. saatlerce o sancıyı çektim. gitmesin diye canımızı vermeye hazırız ama olacakların önüne geçemiyoruz
bebeğime utku deniz ismini koyacaktım. deniz i sakladım, denizim gelecek birgün kollarıma.hayalimdeki denizle teselli oluyorum, senin se içini yakıyor deniz. bazen bir umut bazen bir kayıp...
dualarım denizler için, utkular için...
Son düzenleme:
Başın sağolsun canım. Allah sabırlar versin. Bir melek annaesinin sabır dilemekten başka çaresi yok. Hepimiz birbirimize destek oluyoruz burda ama. Hep içimden Ne olur ALLAHIM DAHA BAŞKA BEBEK MELEK OLMASIN. AĞLAMASIN ANNELERİ ARKALARINDAN. Rabbim kalbini ferahlatsın....
amin canım.allah kimseye bu acıyı yaşatmasın
canım başın sağolsun. oğlum beni bırakıp gitmesin diye biraz daha yanımda kalsın diye doktor ıkın dediği halde ıkınmadım. saatlerce o sancıyı çektim. gitmesin diye canımızı vermeye hazırız ama olacakların önüne geçemiyoruz
bebeğime utku deniz ismini koyacaktım. deniz i sakladım, denizim gelecek birgün kollarıma.hayalimdeki denizle teselli oluyorum, senin se içini yakıyor deniz. bazen bir umut bazen bir kayıp...
dualarım denizler için, utkular için...
canım benim gerçekten kabullenmesi çok zor durum.isyan etmedim hiç ama mevlam öyle bir sızı bıraktı ki içimde o kor gibi yakıyor yüreğimi...belki o yangınla yaşamaya alışacağım ama asla unutmayacağım.hepimize sabırlar diliyorum..
sadece ağladım...
Allahım çok çok çok sabır versin....
canıımmm kıyamam gözyaşlarına. allah başka dert vermesin, gözyaşların kendine olmasın.
asla unutmayacağım, unutturmayacağım..
unut diyenlere inat, daha gençsin diyenlere, birdaha olur dert etme diyenlere inat seni kalbimde yaşatacağım.
hele de zaten düşecekti diyenlere inat, hatta daha oğlumu kucağıma almadan, başka çocuk yapmayın sana bakması zor oluyo diyen, aslında bakanında kendisi olmayan kişiye inat..
inadım inat valla....
unut diyenlere inat, daha gençsin diyenlere, birdaha olur dert etme diyenlere inat seni kalbimde yaşatacağım.
hele de zaten düşecekti diyenlere inat, hatta daha oğlumu kucağıma almadan, başka çocuk yapmayın sana bakması zor oluyo diyen, aslında bakanında kendisi olmayan kişiye inat..
inadım inat valla....
canım başın sağolsun.burda bu acıları yaşayan o kadar insan varki, keşke olmasa, keşke kimse yaşamasa bunları diyorum ama oluyor işte. sizlerin olmasına sevinemiyorum bu sebepten, sadece yalnız olmadığımı bilmek ve sonunda mutlu sona ulaşanları görmek tutunacak dalım oluyor. doktorlar bizim hissettiğimiz şeyleri niçin anlamıyor.neden detaylı muayeneden kaçıyor. riskli gebelerle uğraşmak zormu geliyor acaba. birdaha nasıl güvenirim ben onlara.
ilk bebeğimin doktoru demişti bana.tedavi görürken. bünyene kabul ettireceğiz bebeği dedi. sen de ikna ol artık demişti, hamilesin işte dedi. ben inanamıyordum da. olayın şokundaydım.
inşallah bu sevinçleri yine yaşarız canım.
hiç tahlil yapıldımı peki. sebebine ne dediler. bana birdahaki sefere dikiş atılacak rahim ağzına dediler.rahim ağzı yetmezliği imiş.
evet bizler rakli gebelikle uğraşmaya üşenen doktorların kurbanı olduk daha doğrusu asıl yavrularımız kurban oldular. Ben de artık güvenemiyorum onlara. Kaderime de güvenemiyorum artık.
Son düzenleme: