20. haftada kahverengi lekelenme

Cok tesekkur ederim size de gecmis olsun insallah bir daha yasatmasin Rabbim yol gosterici oldu yorumunuz insallah bir sorun cikmazda evlatlarimizi aliriz kucagimiza

Merhaba
İyi misiniz ? Benim de lekelenme oluyor, 24 haftada

YesilElmaTT
R Renklirenkli
Selam kızlar
Birkaç gündür lekelenmem var (kırmızı değil)
Kanama olarak değil
Ağrı, sızı yok. Doktor dinlen demişti
Tahlillerim yapıldı temiz çıktı
Zaten az lekelenmeydi daha da azalıyor şükür bitişe doğru
Bugün yine gittim sorun olmadığı söylendi
Sizce korkmaya devam mı etmeliyim

Doktor bir sorun olmadığını söylediyse endişelenmeyin dinlenin bol bol dua edin inşirah suresini bol okuyun

Birkac gun daha bekleyip bir baska doktordan gorus almani isterim acikcasi. Haftan cok riskli. Sag salim uc haftaya kadar daha ihtiyacin var bi kere nolur nolmaz. Allah korusun tabi de. Bir de yani gercekten dinlen. Agzim oyle bi yandi ki benim, hicbir sikintim yok su an, ama genelde uzaniyorum.dikkat et kendine canim, haberdar et gene .

Merhaba
İyi misiniz ? Benim de lekelenme oluyor, 24 haftada
Merhaba, geçmiş olsun.
Ben iyiyim çok şükür yani bir sıkıntı olmadı. Bu konuyu açtıktan sonra durum düzelmeyince ertesi sabah randevusuz gittim başka doktora. Biraz mırın kırın ettiler muayeneye gerek yok diye ama zorla girdim.
Bebek iyiydi, rahim ağzı uzunluğu, genişliği, dokusu vs hepsi olması gerektiği gibiydi. Kanama alanı yoktu.
Fark etmeden kendini yormuş olabilirsin, eğilip kalkarken dikkat etmemiş veya ağır kaldırmış olabilirsin bunlar tetikler dedi. Genel olarak rahim genişlediği için normaldir, üzerinde inecik damarlar var çabuk zedelenir, taze kan gibi olmadığı sürece endişe etmeyin dedi.
Bi daha olmadı çok şükür, tekrar başka doktora da gitmedim. Ardından detaylı ultrason ve normal kontrolüm vardı, her şey yolunda.
İçinizin rahat etmesi için söylediğim şeyleri kontrol ettirin mutlaka. Bunlar yolundaysa ve doktorunuz sorun yok diyorsa dinlenmeye bakın ve kafanızı da bunlara yormayın.

Sağolun allah razı olsun
Zaten tükürük gibi lekelenme
Allah korusun kanama olmadığı için şükrediyorum
Pazartesi başka bir doktora görünüp artık olumsuz düşünmeyeceğim ben de

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…