- 15 Haziran 2010
- 9.157
- 5.416
- 448
- 44
Aytaç hiç uğramamış bugün.bende dün elimi yaktım akşam o yüzden yoktum
aaa aman Allah korusun geçmiş olsun inşallah çok kötü değildir
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
aaa aman Allah korusun geçmiş olsun inşallah çok kötü değildir
kenarı demliğe değdi ocakta unutmuşum yanmaktan kıl payı kurtulduk,teşekkür ederim
Allah korumuş ya
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
ben de dün berbat bir gün geçirdim oy yü
canim ne yedinki?
Bari spor yuruyus yap suyu Artir
ben de dün berbat bir gün geçirdim oy yü
canim ne yedinki?
Bari spor yuruyus yap suyu Artir
Sabah 08
Iki haşlanmış yumurta sarısı
Biraz lor peyniri zeytin 1 dilim kepek ekmeği
Öğle 12
Biraz salata zeytin
Bir haşlanmış yumurta sarısı
Bir dilim kepek ekmeği
Akşam 17
Yarım avuç leblebi fındık karışımı
Akşam 20
Bir tabak mercimek çorbası
canım spor yok su çok değil ama canım hiç bir şey istemiyordu şimdide öyle açlık denen şey kayboldu gitti korkmaya başladım :S
ben de dün berbat bir gün geçirdim oy yüzden yoktum denetleme bana patladı o kadar çalıştığım halde yazıklar olsun vallahi canım hiç bir şey istemiyor berbat bir haldeyim valla ((( nasıl gidiyor diyet sizler napıyorsunuz bakalım kilo verdim mi acaba yarın sabah tartılacağım bakalım :S
Ben geldim kizlar..
Kızlar katı hiç bişey yiyemiyom ağzımın iki tarıfındada 20 lik diş çekildi 1 hafta önce çekildi biri ama psikolajik mi neyse yiyemiyom yarım kase sütlaç yedim şekeri ve pirinci az kendim yapmıştım akşam. Şimdide ne yesem bilmiyorum çok acıktım. Temizlik yapıyorum üst kat bitti şimdi alt katı yapıcam Halim yok. Çorbada yapamam hemen. Ilık çayla bişeyler atıştırayım bakayım
iyileşene kadar bişey çiğneme bence,eşimden biliyorum içine doluyordu çekilen yerlerin
Zaten çiğneyeniyorum acayip korkakım ekmeğin içini azcık aldım ön dişimle çiğnedim nene gibi