• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

20 gune 4 kilo verelimmi))

Allah korumuş ya

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

eşim ben artık uyuycam diyince aklıma geldi sağol canım bu benim ilk vukuatım değil daha önce bırakıp gezmeye gitmişliğim bile var,Allahtan tüp bitmişti yoksa kül olurdu bina

ben de dün berbat bir gün geçirdim oy yüzden yoktum denetleme bana patladı o kadar çalıştığım halde yazıklar olsun vallahi canım hiç bir şey istemiyor berbat bir haldeyim valla :(((( nasıl gidiyor diyet sizler napıyorsunuz bakalım kilo verdim mi acaba yarın sabah tartılacağım bakalım :S:53:

ben de dün berbat bir gün geçirdim oy yü

canim ne yedinki?
Bari spor yuruyus yap suyu Artir

Sabah 08
Iki haşlanmış yumurta sarısı
Biraz lor peyniri zeytin 1 dilim kepek ekmeği

Öğle 12
Biraz salata zeytin
Bir haşlanmış yumurta sarısı
Bir dilim kepek ekmeği

Akşam 17
Yarım avuç leblebi fındık karışımı

Akşam 20
Bir tabak mercimek çorbası

canım spor yok su çok değil ama canım hiç bir şey istemiyordu şimdide öyle açlık denen şey kayboldu gitti korkmaya başladım :S

ben de dün berbat bir gün geçirdim oy yüzden yoktum denetleme bana patladı o kadar çalıştığım halde yazıklar olsun vallahi canım hiç bir şey istemiyor berbat bir haldeyim valla :(((( nasıl gidiyor diyet sizler napıyorsunuz bakalım kilo verdim mi acaba yarın sabah tartılacağım bakalım :S:53:

Ne oldu kız ne denetlemesi hayırdır

Kızlar katı hiç bişey yiyemiyom ağzımın iki tarıfındada 20 lik diş çekildi 1 hafta önce çekildi biri ama psikolajik mi neyse yiyemiyom yarım kase sütlaç yedim şekeri ve pirinci az kendim yapmıştım akşam. Şimdide ne yesem bilmiyorum çok acıktım. Temizlik yapıyorum üst kat bitti şimdi alt katı yapıcam Halim yok. Çorbada yapamam hemen. Ilık çayla bişeyler atıştırayım bakayım

Aytaç kız nerdesin bu iddayı 59.70 çıksamdaa kaybetmiş mi olucam :D

Kızlar katı hiç bişey yiyemiyom ağzımın iki tarıfındada 20 lik diş çekildi 1 hafta önce çekildi biri ama psikolajik mi neyse yiyemiyom yarım kase sütlaç yedim şekeri ve pirinci az kendim yapmıştım akşam. Şimdide ne yesem bilmiyorum çok acıktım. Temizlik yapıyorum üst kat bitti şimdi alt katı yapıcam Halim yok. Çorbada yapamam hemen. Ilık çayla bişeyler atıştırayım bakayım

iyileşene kadar bişey çiğneme bence,eşimden biliyorum içine doluyordu çekilen yerlerin

iyileşene kadar bişey çiğneme bence,eşimden biliyorum içine doluyordu çekilen yerlerin

Zaten çiğneyeniyorum acayip korkakım ekmeğin içini azcık aldım ön dişimle çiğnedim nene gibi :D

Slm kislar bende yeni katildim benide aranıza alirmidiniz : s

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Zaten çiğneyeniyorum acayip korkakım ekmeğin içini azcık aldım ön dişimle çiğnedim nene gibi :D

😄 çorbaya dayan artık yapacak bişey yok.benimde boğazım çok kötü diyete ara verdim bugün.evde perişan geçen hafta kadınım gelmedi benimde hiç halim yok

Son düzenleme:
Back