• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

20 gune 4 kilo verelimmi))

unlu Bi ürün iki parmak kalınlığında yaklaşık 25 cm uzunluğunda bir kraker

:D yanlış anlaşılmış bişeyi açıklıyon kız ne galetası baget tavuk diyom haşlama diyom açlıktan gitti bunlar

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

:D yanlış anlaşılmış bişeyi açıklıyon kız ne galetası baget tavuk diyom haşlama diyom açlıktan gitti bunlar

tüüüü! Yerin dibine soktun beni😆 oysaki ben eskiyi düzenlemiştim hemen

Kızlar birazdan dışarı çıkıcazz yemiyceğimi biliyoya eşim yemeğe gidelim der :D

merhaba kızlar ben selda 2 çocuk annesiyim küçük kızım 9 ayını yeni bitirdi ve bana tam 15 kilo bıraktı önce emziriyorum diye diyet falan yapmadım ama canıma tak etti artık üzerime hiç bişey olmuyo sizce nasıl bi diyet uygulamalıyım kısa zamanda biraz fazla kilo vermek istiyorum yardımlarınızı bekliyorum umarım bana cevap verirsiniz:)

merhaba kızlar ben selda 2 çocuk annesiyim küçük kızım 9 ayını yeni bitirdi ve bana tam 15 kilo bıraktı önce emziriyorum diye diyet falan yapmadım ama canıma tak etti artık üzerime hiç bişey olmuyo sizce nasıl bi diyet uygulamalıyım kısa zamanda biraz fazla kilo vermek istiyorum yardımlarınızı bekliyorum umarım bana cevap verirsiniz:)

Canım hoşgeldin
Emziriyormusun?

Hımm sağlık olsun bari yürüyüş spor felan yaptın mı bugün.

Nereye gidiyon yaa:37:
yarina icin kendini guclu hiss ediyormusun hmm?:1:

korkuyorum ama😊 yapıcaz mecbur

Kızlar birazdan dışarı çıkıcazz yemiyceğimi biliyoya eşim yemeğe gidelim der :D

diyet yaparken hiç Bi yere gidilmez valla insanın içi gidiyor her şeye.en iyisi eve kapanmak.ne zekiymiş öyle çok zengin olursunuz böyle

Son düzenleme:
korkuyorum ama😊 yapıcaz mecbur

diyet yaparken hiç Bi yere gidilmez valla insanın içi gidiyor her şeye.en iyisi eve kapanmak.ne zekiymiş öyle çok zengin olursunuz böyle

Çıkmadım ya çok kızdım geç geldi çocuk uyudu. Uykum geldi

Çıkmadım ya çok kızdım geç geldi çocuk uyudu. Uykum geldi

Diyettende sinirlerin gergindi herhalde neyse takma😏 yarın gelince ekşirsin başına telafi etsin bugünü

Back