• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

20 gune 4 kilo verelimmi))

Kızlar 20 lik diş mecbur çekiliyor çürümüş zarar veriyo bi tanede gömülü var oda cerrahi müdahaleyle alınacak. Dolgularım felan bitsin öyle yapıcak onu.

Sabah yumurta +1 dilim ekmek+lor peynir 1 yk

Öğlen 2 baget+havuç turp salatası

Akşam 1 porsiyon bulgur + yoğurt

Aralarda kuru incir ve ceviz + şekersiz sütsüz kahve 3 lt su 2 bardak sarımsak çayı.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Nasıl menüm kalori hesaplamadım bu sefer

Kızlar 20 lik diş mecbur çekiliyor çürümüş zarar veriyo bi tanede gömülü var oda cerrahi müdahaleyle alınacak. Dolgularım felan bitsin öyle yapıcak onu.

Aralarda kuru incir ve ceviz + şekersiz sütsüz kahve 3 lt su 2 bardak sarımsak çayı.

kuru Incir ve ceviz ne kadardi?:26:
baget kizarmami yapiyorsunuz?

Son düzenleme:
Tamam canim..Kiraz yerine Armut kullanicam yalniz

kiraz bulabilseydik iyi olurdu kan akışını hızlandırıyormuş

komşum gömülü olanı ameliyatla aldırmıştı baya zorlanmıştı.inşallah kolay geçer seninki.menün çok güzel olmuş kaç kalorilik?

Şimdi gördüm azdır inşallah kalorisi

Baget haşlama incir 5 tane dir toplam ceviz 3 tane kalori hesaplamadım biliyorum fazla çıkıcak psikolajim bozuldu orası fazla hesaplıyo :D

kiraz bulabilseydik iyi olurdu kan akışını hızlandırıyormuş

komşum gömülü olanı ameliyatla aldırmıştı baya zorlanmıştı.inşallah kolay geçer seninki.menün çok güzel olmuş kaç kalorilik?

Ay inş kolay geçer çok korkuyom zaten

Back