20 gune 4 kilo verelimmi))

Bilemicem ne yapsak

detoks kokteyli malzemeleri: (2-3 bardak çıkıyor)

1-2 adet domates

1 adet kereviz

1 limon suyu

1 adet elma

1 adet havuç

5-6 adet kırmızı üzüm

1 adet pancar

3 adet çilek

1 adet salatalık

1 yemek kaşığı zeytinyağı

1 tatlı kaşığı elma sirkesi

fındık büyüklüğünde taze zencefil

1 adet kivi

1 adet kırmızı biber (çekirdeklerini çıkaralım

Bu var buna ekleme çıkarma yapalım ne dersin

Ay hiç yapamam ben böle bunları inş iddayı kaybetmem

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Öğle yemeğimi de yedim biraz şekersiz kahve içiyorum sonra spor iyileştim valla çok şükür 472 kcal almışım bu saate kadar 17:00 da kapatıyorum zaten

Ay hiç yapamam ben böle bunları inş iddayı kaybetmem

😃 valla iddan büyük inşallah başarırsın.detoksumuz bu değil bundan bişeyler çıkaralım ekleyelim isteyen olursa diyorum

399 kcal lik bi akşam yemeğim var bide 3 günde 59 olamazmışım olamam tabi sade su kaybı olur olursada

😃 valla iddan büyük inşallah başarırsın.detoksumuz bu değil bundan bişeyler çıkaralım ekleyelim isteyen olursa diyorum
Ay töbe nerden girdim bu iddaya hep aytaçın işleri burayada idda üzerine topladı bizi kızın hayatı idda olmuş

399 kcal lik bi akşam yemeğim var bide 3 günde 59 olamazmışım olamam tabi sade su kaybı olur olursada

hiç boşa kaytarmaya çalışma söz verdin Bi kere.kanının son damlasına kadar savaşman lazım

Ya bide kızlar benim kcal hesapladığım site fazla söylüyor kaç yere baktım en fazla kcal o veriyo o yüzden hesaplamalarımdan düşük olabilir .

Ay töbe nerden girdim bu iddaya hep aytaçın işleri burayada idda üzerine topladı bizi kızın hayatı idda olmuş

😆 düştün elimize artık mecbursun

hiç boşa kaytarmaya çalışma söz verdin Bi kere.kanının son damlasına kadar savaşman lazım

Bak Buda taraflı kız ne planlıyonuz hakkımda nasıl iğrenç detoks yaptıralım diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…