Öğle yemeğimi de yedim biraz şekersiz kahve içiyorum sonra spor iyileştim valla çok şükür 472 kcal almışım bu saate kadar 17:00 da kapatıyorum zaten
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Afiyet olsun canimmm
yaramasin amaa
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Öğle yemeğimi de yedim biraz şekersiz kahve içiyorum sonra spor iyileştim valla çok şükür 472 kcal almışım bu saate kadar 17:00 da kapatıyorum zaten
Afiyet olsun canimmm
yaramasin amaa
Ay töbe nerden girdim bu iddaya hep aytaçın işleri burayada idda üzerine topladı bizi kızın hayatı idda olmuş
blendırda yada rondodan geçirerek.
Ben bilmem!!deli gibi spor yap!!ya vericeksin ya vericeksin!
olmasa detoksla zaten verirsin
Ya bide kızlar benim kcal hesapladığım site fazla söylüyor kaç yere baktım en fazla kcal o veriyo o yüzden hesaplamalarımdan düşük olabilir .
Bencede cok cok fazla hesapliyor Hurma her yerde 35kkal geciyor sen dun 49dedin sanirim siteden
Bak Buda taraflı kız ne planlıyonuz hakkımda nasıl iğrenç detoks yaptıralım diye
2gun hep bu karisimimi icicez?
seni değil önce yağlarını korkutalım dedim bu berbat detoksla
bunu biraz düzenleyip içelim iki gün nolacak
Kizlar bende netbookda leslie vardi indirmiwdim simdi nerde bulamiyorum sildimmi acaba offf
Hos geldin canim 2gun 2gun programlar yapiyoruz onumuzde 2gunluk detoks programi var..yalniz 3gunumuzu geride biraktik biz..kurallarimizida ilk sayfada yazdik 1Aya 6kilo fazla degilmi canim?Ama siki bir diyet ve spor yaparsan verirsin benceebende geldim aranıza kızlarr 66 kiloyum hedefim 60 olmak. 6 kilo fazlam var anlayacağınız nisan 30 a kadar bu kalori diyetine uyarsam 6 kilo verebilir miyim sizce ???
5kilo vermeniz lazim bendee 4arkadaşlar sizin sayfaları inceledim benide eklermisiniz benim kilom 65 idi şu anda 62 ye düşmüş bulunmaktayım
artık sizinle devam edeyim dedim benide kabul edermisiniz??
bu aralar durdu kilo vermem hedefim 57 inşallah 57 oluncaya kadar devam edecem hayırlısı bakalım
sizlere birde tavsiyede bulunmak istiyorum hızlı kilo vermeeyin aman haa verenler kesinlikle geri alıyorlar
hemde fazla fazlaaaaa yavaş yavaş verin asla geri almazsınız bunu size söyleyimmm
ben bir buçuk ayda ancak 3 kilo verebildim ama memnunum böyle oldumu hiç geri almıyorum
ben bu sabah 1.sayfadaki kahvaltı ve öğle yemeğini yedim :) saat 5 e kadar çorba ve salata yiyeceğim bir ara ama inan ki psikolojik midir nedir hiç acıkmadım şu an akşam 6 dan öncede bişey yemek isteyeceğimi sanmıyorum. ne yapmalıyım aç olmasamda çorbamı salatamı yiyim mi
Hos geldin canim 2gun 2gun programlar yapiyoruz onumuzde 2gunluk detoks programi var..yalniz 3gunumuzu geride biraktik biz..kurallarimizida ilk sayfada yazdik 1Aya 6kilo fazla degilmi canim?Ama siki bir diyet ve spor yaparsan verirsin bencee
5kilo vermeniz lazim bendee 4
tabikide ogle..biizde zaten ogle sagliksiz listeler uygulamiyoruz.3hafta da4kilo normal bence 1300gram ediyo haftaya
2gunluk detoks
Sabah:0,5lt Su.
Kah:1kase yagsiz yogurt.Cay yada kahve
Saat 10:1Yesil Elma
Ogle:1kase yagsiz yogurt+2fincan kiraz(1porsiyon meyve).Rezene cayi
Saat16:00 1Greyfut
Aksam:1kase yagsiz yogurt+2fincan kiraz.Rezene cayi.
SPOR SART
2×3mil leslie
1Saat yuruyus
ben bunu cok beyendim 2 gun diwimizi sikalimmi
arkadaşlar sizin sayfaları inceledim benide eklermisiniz benim kilom 65 idi şu anda 62 ye düşmüş bulunmaktayım
artık sizinle devam edeyim dedim benide kabul edermisiniz??
bu aralar durdu kilo vermem hedefim 57 inşallah 57 oluncaya kadar devam edecem hayırlısı bakalım
sizlere birde tavsiyede bulunmak istiyorum hızlı kilo vermeeyin aman haa verenler kesinlikle geri alıyorlar
hemde fazla fazlaaaaa yavaş yavaş verin asla geri almazsınız bunu size söyleyimmm
ben bir buçuk ayda ancak 3 kilo verebildim ama memnunum böyle oldumu hiç geri almıyorum