• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gelinbaşı ve Gelin Tacı 20 gün kaldı hala gelin başı bulamadım YARDIMMMM KIZLARRR!!!

merveer

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
17 Kasım 2009
125
0
96
İstanbul
kızlar acil yardımınıza ihtiyacım var düğünüme 20 güncük kaldı ben hala gelinbaşı modeli bulamadım topuz istiyorum bütün saç ince su dalgası olucak şekilde dağınık bol bir topuz saçıma çiçek takıcam ama böyle bir model bulamıyorum bana fikir verin lütfen:gitme:mafoldumben

belki fikir olur taç yerine çiçekde kullanılabilir

Eklentiler

• $1.jpg
    $1.jpg
    15,3 KB · Görüntüleme: 111
  • $2.jpg
    $2.jpg
    6,8 KB · Görüntüleme: 98
  • $3.jpg
    $3.jpg
    6,8 KB · Görüntüleme: 110
  • $4.jpg
    $4.jpg
    8,5 KB · Görüntüleme: 94
  • $5.jpg
    $5.jpg
    7 KB · Görüntüleme: 98
Bak hayatım bu saç tam anlattığına göre bende böyle yaptırıcam benimde az kaldı 1.5 ay sonra çok araştırdım bunda karar kıldım bi bak derim

Eklentiler

• $gelinbaşı.jpg
    $gelinbaşı.jpg
    7,5 KB · Görüntüleme: 158
kızlar ense topuzunda gamze özçeliğinkini çok beğeniyorum ben özlede yapmak istiyorum çoğunuz görmüşsünüzdür ben yinede ekliyeyim elimdeki modelleri

Eklentiler

• $60lb4.jpg
    $60lb4.jpg
    10,9 KB · Görüntüleme: 85
  • $33898260.jpg
    $33898260.jpg
    12,8 KB · Görüntüleme: 99
  • $fahriye_evcen_5b.jpg
    $fahriye_evcen_5b.jpg
    8,4 KB · Görüntüleme: 95
  • $saç4.jpg
    $saç4.jpg
    13,3 KB · Görüntüleme: 88
evet bende hepsine bayıldım ama gelinliğede topuzu yakıştırıyorum ben kararsız kaldım ensedemi yapsaamm tepedemiiii bilmem ki kararsız kaldım provada karar vericvem artıkın

Merve-diger mervenin önerdiği saç çok güzel bence dedğin gibiyse eger yakışır sana haberin olsun.

you now'un gönderdiği resimlerden 1. 3. ve 5. çok hoş bence acaba bunlardan hangisi rahibe duvakla güzel durur ?

Back